Dünya Engeli yedim sorun olur mu ?

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
1 Hafta 1,5 Hafta önce bir videoya dünya engeli yemiştim direk sildim,sorun olmadı bugün 12:00 civarında 1 videoya daha dünya engeli geldi sildim az önce aynı benzer attığım videoya da geldi bende hepsini kaldırdım yani artık gelme ihtimali yok yeni bir programdı deneyeyim dedim.Yani 2 dünya engeli yedim bugün kanalımın para kazanması gidermi ? Ne gibi önlem almam lazım.

Kanal Partnerde

Partneri bilmiyorumda Adsensede dünya engeli gelen kanallar adsenseye bağlıydıysa daha önceden ve dünya engeli silinse dahi bir kaç hafta sonra diğer kanallarındaki videoların para kazanması topluluk ihtarı yüzünden kapanıyor sorun olarakda o dünya engeli gelen kanalını işaret ediyor, tavsiyemdir sil o kanalı.

Partneri bilmiyorumda Adsensede dünya engeli gelen kanallar adsenseye bağlıydıysa daha önceden ve dünya engeli silinse dahi bir kaç hafta sonra diğer kanallarındaki videoların para kazanması topluluk ihtarı yüzünden kapanıyor sorun olarakda o dünya engeli gelen kanalını işaret ediyor, tavsiyemdir sil o kanalı.

Aynen bu durumu adsensede yaşamıştım oyüzden korkuyorum.

1ay boyunca kanala video yukleme ihtarlar silinsin

tek bir dünya engelinde bile geçerli mi bu dediğin?

Aynen bu durumu adsensede yaşamıştım oyüzden korkuyorum.
Bahsetmek istemiyordum ama bu durumu 5 gün önce yaşadığımı belirtmek isterim, kanala bakıyorsun iyi izlenim almış abone sayısı çok fazla ellemiyim gine dursun bir kenarda diyip dünya engelli videoyu siliyim sorun çıkmaz diyorsun ama olmuyor, kayda alıyor seni daha sonraki kanallarınla bağlantı kuruyor youtube ve neden olarakda o kanalı işaret ediyor, yeniden başlamak zorunda kaldım bir kanal yüzünden, gözünün yaşına bakmam bundan sonra 35 bin aboneli kanal yüzünden diğerleride gitti, sağlık olsun der yoluma bakarım, kesinlikle sil o kanalı.

1ay boyunca kanala video yukleme ihtarlar silinsin

Zaten 1 tane telif var önceden oyüzden kanalın Content ID itirazları,Liste dışı ve özel videolar kırmızı yanıyor,onun dışında partner falan atmadı sorun yok gibi duruyor.İşte şimdi ne yapsam bilemedim.

tek bir dünya engelinde bile geçerli mi bu dediğin?
Evet 1 dünya engelindede geçerli, aslında dünya engelleride kendi içlerinde zorluk derecesine göre ayrılıyor hatta farketmişsinizdir bazen dünya engeli geliyor yapıma ama kanalda ihtar olarak görünmüyor, onlar içinde aşamalar yapmışlar, tavsiyem silin kurtulun o kanaldan zaten bu gibi dünya engelli videolarla uğraşıcaksanız her zaman yedek hesaplarınızda adsenseye bağlı olmayan deneme hesaplarınızda yapın.

2 den sonrası tehlikeli

Evet 1 dünya engelindede geçerli, aslında dünya engelleride kendi içlerinde zorluk derecesine göre ayrılıyor hatta farketmişsinizdir bazen dünya engeli geliyor yapıma ama kanalda ihtar olarak görünmüyor, onlar içinde aşamalar yapmışlar, tavsiyem silin kurtulun o kanaldan zaten bu gibi dünya engelli videolarla uğraşıcaksanız her zaman yedek hesaplarınızda adsenseye bağlı olmayan deneme hesaplarınızda yapın.

şimdi biraz detay sorucam. kanalımda ihtar falan yok. bu ihtar bildiğimiz igtarmı yani ana sayfada bazı hakları kısıtlayan yeşilken kırmızı yanan yer? orasıysa orası full yeşil. kanaldaki bikaç videoda zaten kendi çekimim yani onlar sağlam.

2. detay bir kanalımda salak gibi eşleşen videoya itiraz ettim ve kanal ihtar aldı ama o kanalı ve gmaili silemiyorum çünkü 9-10 yıllık mail adresim. oda aynı sorunu yaratıyor mu?

gLWZAQ.jpg

Sorun çıkar mı sence ? son gelen 2 dünya engeli işlenmemiş tabloya sanırsam ? önceden 1 kere yemiştim o işlenmiş gözüküyor sadece.

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:53 ----------

partnerdeysen bi sıkıntı olacağını sanmıyorum dünya engelinin

Umarım öyle olur hocam attığım resme bakarmısınız

gLWZAQ.jpg

Sorun çıkar mı sence ? son gelen 2 dünya engeli işlenmemiş tabloya sanırsam ? önceden 1 kere yemiştim o işlenmiş gözüküyor sadece.

şimdi biraz detay sorucam. kanalımda ihtar falan yok. bu ihtar bildiğimiz igtarmı yani ana sayfada bazı hakları kısıtlayan yeşilken kırmızı yanan yer? orasıysa orası full yeşil. kanaldaki bikaç videoda zaten kendi çekimim yani onlar sağlam.

2. detay bir kanalımda salak gibi eşleşen videoya itiraz ettim ve kanal ihtar aldı ama o kanalı ve gmaili silemiyorum çünkü 9-10 yıllık mail adresim. oda aynı sorunu yaratıyor mu?
1. Evet bazı hakları kısıtlar yeni video yüklemenizi engeller.

2. Kanala eşleşen gelipde o videoya hiç itiraz etmedim ama ihtar aldığına göre oda ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarıcağını düşünüyorum, mantıklı olan yapılmalı ''Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak'' diye bir söz var hatırlamak lazım.

1. Evet bazı hakları kısıtlar yeni video yüklemenizi engeller.

2. Kanala eşleşen gelipde o videoya hiç itiraz etmedim ama ihtar aldığına göre oda ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarıcağını düşünüyorum, mantıklı olan yapılmalı ''Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak'' diye bir söz var hatırlamak lazım.

o hesabı 10 yıllık hesabı başka bir adsenseye taşımak çözüm olur mu sence?

İhtar aldığın adsensede kayıt altında kalır ancak silersen kurtulabilirsin diye düşünüyorum heleki şu vakitlerde Adsensenin hiç bir şekilde dikkatini çekmek iyi olmayacaktır.

10 yıllık mail adresi adsense için silinmez. bu kesin büyük hata yaptım ama gün gelip o kanalı bahane ederek umarım diğer kanalara zarar vermezler. aynı şey başıma gelmişti maili silince durum düzelmişti ama bu mail adresini silmem bence yol yakınken başka adrese taşıyayım. diğer kanalı ve gmaili sanırım sileceğim.

Zaten 1 tane telif var önceden oyüzden kanalın Content ID itirazları,Liste dışı ve özel videolar kırmızı yanıyor,onun dışında partner falan atmadı sorun yok gibi duruyor.İşte şimdi ne yapsam bilemedim.

an itibariyle engeller kalkana kadar video yukleme.içerde yuklu olan videolara dunya engeli gelmedigi sürece sorun olmaz 1 ay sonra dunya engelleri kalkar devam edersin.

an itibariyle engeller kalkana kadar video yukleme.içerde yuklu olan videolara dunya engeli gelmedigi sürece sorun olmaz 1 ay sonra dunya engelleri kalkar devam edersin.

1 sene sonra ihtar kalakacaktır yazıyor sen 1 aydiyorsun kafam karıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri