Dünya Engeli yedim sorun olur mu ?

şu olaya gerçekten bir çözüm bulalım. benim duruma mantıklı bir çözüm öneren tecrübeli üyelerin yardımına ihtiyacım var dostlarım.

az önce 3 adamdan yedim sonradan dünya engelini hemen adsense sildim yeni adsense bağladım ama umudu yok çünkü izlenimler adsenseye yansımış bayada izlendi :D şimdi partner başvurusu yapdım komple adsenselerden kurtarıcam kanalı sonrada kanalı gmail i komple silecem bakalım inş yararı olucak :D

1 Hafta 1,5 Hafta önce bir videoya dünya engeli yemiştim direk sildim,sorun olmadı bugün 12:00 civarında 1 videoya daha dünya engeli geldi sildim az önce aynı benzer attığım videoya da geldi bende hepsini kaldırdım yani artık gelme ihtimali yok yeni bir programdı deneyeyim dedim.Yani 2 dünya engeli yedim bugün kanalımın para kazanması gidermi ? Ne gibi önlem almam lazım.

Kanal Partnerde

Bir hafta önce adsense ye iki kanal baglıydı kanalın bitanesine 3 videoya dunya engeli geldi iki kanalından para kazanması gitti . Adsense sağlam ama.

Partner Olsa Kesinlikle Silmeyin. Adsense ise toplamda tüm kanalar dahil sadece 1 dünya engeliyse gözyumma bilirsiniz ama 1 den fazlaysa beklemeyin. Hemen cop adsenseye tasiyin

Partner Olsa Kesinlikle Silmeyin. Adsense ise toplamda tüm kanalar dahil sadece 1 dünya engeliyse gözyumma bilirsiniz ama 1 den fazlaysa beklemeyin. Hemen cop adsenseye tasiyin

hım bu güzel haber benim 1 kalımda var bu durum. dünya genelide birdaha kolaykolay yemem gibime geliyor ama bir kalaımdada dediğim gibi teliften dolayı 1 ihtar var o kanadada videoları sildim 0 video var. umarım o başımı ağrıtmaz onuda boş bir adsenseyemi taşısam.

Tüh,neyse kanal gitmesinde giden bir video olsun partnerde sorun çıkmama ihtimali yüksek mi.

dünya engeli gelen ve ihtara isleyen hiçbir kanalım bugune kadar atılmadı. Ama 2 telif yiyipte atılan cok oldu .. bana karışmadılar tesadüf mü yoksa farkında mı değilerdi bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri