Dünya engeli yeyince +15 dk gitmesi olayı kalktı mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
dünya kupası videolarından farklı farklı dakikalarda 3 tane dünya engeli yedim ama hala uyarı gelmedi, +15 dk da gitmedi. bu olayı iptal mi ettiler ? yoksa ben istemedin bişeyleri mi aştım ? ki aştıysam bile nasıl aştığımıda bilmiyom :D:D

Para kazanma açıkl değilken dünya elgeli geldiğinde belli sayıya kadar bazen işlemiyor.

Video yükledin ama para kazanmasını açmadığın zaman ilkinde birşey demiyor. 2. kez denediğinizde uyarıyor. 3. kez denediğinizde para kazanma gidiyor.

Hocam videoyu yükleyin ve videoyu yayınlamadan yükleme ekranı kenarda dursun video yöneticisine sağ tıklayıp yeni sekmede açın bakın video dünya geneli vermiş mi verdiyse eğer ordan silin ve tekrardan video yükleme sayfasına gelin ordan video yöneticisine tıklayın sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum problem yaşamadım daha :D çok uzattım umarım işinizi görür iyi geceler

Hocam videoyu yükleyin ve videoyu yayınlamadan yükleme ekranı kenarda dursun video yöneticisine sağ tıklayıp yeni sekmede açın bakın video dünya geneli vermiş mi verdiyse eğer ordan silin ve tekrardan video yükleme sayfasına gelin ordan video yöneticisine tıklayın sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum problem yaşamadım daha :D çok uzattım umarım işinizi görür iyi geceler

hadi ya işe yarıyormu hemen not defterine kaydedeyim teşekkürler iyi geceler :)

Enteresan bir bilgi :confused:

[MENTION=8189]redwind[/MENTION] arkadaşımıza katılıyorum, benimde sıklıkla kullandıgım bir taktiktir, simdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım , umarım sizlerde karşılaşmazsınız.

tam olarak videoyu yüklüyorsun yükleme aşamasındayken video yöneticisini yeni sekmede açıyorsun orada dünya engeli verip vermediğini bakıyorsun eğer veriyorsa iptal mi ediyorsun yüklemeyi..? ama yükleme yaptığı sırada vermez ki yükleme bitince verir uyarıyı tam anlamadım demek istediğini..

tam olarak videoyu yüklüyorsun yükleme aşamasındayken video yöneticisini yeni sekmede açıyorsun orada dünya engeli verip vermediğini bakıyorsun eğer veriyorsa iptal mi ediyorsun yüklemeyi..? ama yükleme yaptığı sırada vermez ki yükleme bitince verir uyarıyı tam anlamadım demek istediğini..

Yükleme tam olarak bitmeden(%90+) video yöneticisinden açıp kontrol edin, bende yükleme tamamlanmadan dünya engeli diye çıkıyordu, o zamanda upload işlemini iptal ediyordum, şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım, ayrıca bahsettiğim kanal partnerde değildi.

Son düzenleme:

Hocam yüklerken ve/veya yükledikten sonra siz video yöneticisini yeni sekmede açın ve yine yükledikten sonra veya yüklerken dünya geneli verdiğini gördüğünüzde videoyu silin unutmadan bu dediğim botta işe yaramaz botta ilk dünya engelinde uyarıyı verir.manuel yüklemelerinizde işe yarar.;)

Hocam yüklerken ve/veya yükledikten sonra siz video yöneticisini yeni sekmede açın ve yine yükledikten sonra veya yüklerken dünya geneli verdiğini gördüğünüzde videoyu silin unutmadan bu dediğim botta işe yaramaz botta ilk dünya engelinde uyarıyı verir.manuel yüklemelerinizde işe yarar.;)
arkadaşlar emin misiniz ama ben maneul yükleme yapıyorum ilk dünya engelinde uyarıyı veriyor videodan videoya değişiyor bu uzun vidoelarda anında işliyor sisteme uyarı olarak.. yükleme bitmeden zaten uyarı vermiyor yükleme bitince görünüyor o zamanda uyarıyı veriyor zaten :) ben deneme kanalı yöntemiyle yapıyorum genel de ama bunu tam öğrenirsem bunu dayaparım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri