Dünya Engeli Yiyen Video'nun Parası Gelir Mi?

• Kullanıcı RoxiRox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

RoxiRox

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde bir video patlama yaptı ve 2 haftada 5 haneli kazan elde ettim, ama bugün yarım saat önce video dünya engeli yedi. Para adsenseye yansıdı ama dünya engeli yediği için para hesabıma yatar mı?

Bol kazançlar, iyi forumlar.
[MENTION=29691]dodge[/MENTION];

Benımde oldu onceden engel gelene kadar kazandığın para yatar Fakat kesıntı az bişe fazla olabılır Bende hep öyle oldu

Adsense yatırmıyor diye biliyorum ama bekleyin bakalım.

3 ay önce öyle bişey benim adsensedede olmuştu.kesinti bekledigimden fazla gelmişti ama ödendi para.normalde kesinti %17-18 olurdu ortalama olarak,o ay 30a yakındı 28-29 filan oldu.

3 ay önce öyle bişey benim adsensedede olmuştu.kesinti bekledigimden fazla gelmişti ama ödendi para.normalde kesinti %17-18 olurdu ortalama olarak,o ay 30a yakındı 28-29 filan oldu.

dünya engeli gelmeden önce (ne zaman geleceği belirsiz) kanalı silmek işe yarar mı? videoyu silince parası ödenmiyor galiba .

Büyük ihtimal kesintisi fazla olur ama ödenir [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] analitiğe yansıdıysa sil gitsin tutmanın bi anlamı yok dünya engeli verdiyse

paranız ödenir ben sürekli dünya engeliyle uğraşıyorum kesintide normal oluyor.

kesintinin nedeni belki başka bişeydir ama benim tahnimin oydu yani :) video silmeye gelince,analyticse yansıdıysa silin videoyu.ondan sonra bi faydası olmaz...

kesinti fazla olur felan alakası yok paranı gönül rahatlığıyla alacaksın öyle dünya engeli gelip para alınmasaydıı ohoo bu işden ekmek yiyen çokkk az kişi olurdu

ödeme değilde ben 4 tane dünya engeli yedim ama kanal sağlam para kazanması açık partner bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri