Dünya engeli yüzünden para kazanması giden kanallara önlem amaçlı bir öneri

Denedim ve hemen sonuçları yazıyorum...
2 kanala videoyap botuyla videoları özel (gizli) olarak yükledim .. İlk kanalıma ülke engellemeleriyle ilgli 4 5 adet geldi... İkinci kanalımada 1 adet ülke engeli ve 1 adet de dünya engeli gelmiş.. İlk kanalım uyarı almazken.. İkinci kanalım uyarı aldı sanırım buda dünya engeli yüzünden kaynaklanıyor bu kötü oldu :S

Son düzenleme:
videoyap ile degil manuel işlem bu benim söledigim bot yayınlıyor hemen her attıgınızı gizlide özelde yapsan

Bunu bende denedim daha önce 6-7 engelden sonra para kazanmam kapandı..

Bu yöntem halen geçerli mi? Burda anlatıldığı gibi videoyu yayınlamadan videoyu kaldırdığımızda kanal hiç etkilenmiyor mu?
Şu anki güncel algoritmada dünya engelinin kanala etkisi nedir?

Biraz çok soru sordum lakin özendiğim bir kanala alıntıladığım bir video dünya engeli verdi, yalan mı oldum şimdi..

Cevaplar için teşekkürler..

Son düzenleme:
Tek sorunun ''Dünya Engeli'' olduğu günleri o kadar çok özledim ki.. Hortlatmayın arkadaş şöyle konuları, yüreğim acıyor..

Tek sorunun ''Dünya Engeli'' olduğu günleri o kadar çok özledim ki.. Hortlatmayın arkadaş şöyle konuları, yüreğim acıyor..

O zamanlar yattık, başka işlere yöneldik şimdi tırmalıyoruz, kırıntılarla uğraşıyoruz.

Sorum güncel:

Bu yöntem halen geçerli mi? Burda anlatıldığı gibi videoyu yayınlamadan videoyu kaldırdığımızda kanal hiç etkilenmiyor mu?
Şu anki güncel algoritmada dünya engelinin kanala etkisi nedir?

Biraz çok soru sordum lakin özendiğim bir kanala alıntıladığım bir video dünya engeli verdi, yalan mı oldum şimdi..

Cevaplar için teşekkürler..

Videoyu sil gitsin hocam, bisey olmaz kanala, eskiden dünya engeli gelince ertesi gün bütün kanalların para kazanması gidiyordu, kanalı silip kurtarıyorduk, eski güzel günler:rolleyes: şimdi yok öyle şeyler, bana boyuna geliyor dünya engeli, silip geçiyorum

Videoyu sil gitsin hocam, bisey olmaz kanala, eskiden dünya engeli gelince ertesi gün bütün kanalların para kazanması gidiyordu, kanalı silip kurtarıyorduk, eski güzel günler:rolleyes: şimdi yok öyle şeyler, bana boyuna geliyor dünya engeli, silip geçiyorum

Videoyu tutar mıyım hocam, sildim.
Kanal çok önem verdiğim bir kanaldı. Aynı kanala birden fazla dünya engeli aldınız mı? Video sil geç - zarar vermez kesin bilgi mi?

Videoyu tutar mıyım hocam, sildim.
Kanal çok önem verdiğim bir kanaldı. Aynı kanala birden fazla dünya engeli aldınız mı? Video sil geç - zarar vermez kesin bilgi mi?

Aylardır dünya engeli yüzünden sorun yaşamadım, evet aynı kanala beş altı tane dünya engeli geldiği çok oldu, silip geçtim bi zararı olmadı. Bununla birlikte içerik disney, warner bros vs gibi telif konusunda katı bir şirkete aitse tehlikeli olma riski var diye düşünüyorum .bir tek ona dikkat edin derim

Aylardır dünya engeli yüzünden sorun yaşamadım, evet aynı kanala beş altı tane dünya engeli geldiği çok oldu, silip geçtim bi zararı olmadı. Bununla birlikte içerik disney, warner bros vs gibi telif konusunda katı bir şirkete aitse tehlikeli olma riski var diye düşünüyorum .bir tek ona dikkat edin derim

Bilgilendirme için teşekkür ederim. İçerik sahibi disney - warner bros gibi telif yönünden güçlü bir firma değil. Size bir şey olmadıysa bana da olmaz inşallah..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri