dünya engeli

black5410

Kayıtlı Üye
arkadaşlar son 1 haftadır kanaldnin dizilerini yüklüyorum fakat ya ertesi gün yada 2 gün içinde kanaldden aldığım diziler dünya geneli yiyor partner kanaldayım,bunu geçmenin yolu varmı?

Ben adsensedeyim geçen banada oldu aninda dunya engeli

Çözumu bende merak ediyorum

telifi basarlar dikkat et.dünya engeli geldiği an 5-6 saat sonra telif atıyor kanald.

2 aydır video yüklemediğim kanal,önceden aldığı dünya engelleri için topluluk yedi.
para kazanmalar kapandı...

Kendi tecrübelerimden ve başıma gelenlerden yola çıkarak yazayım .Bende oldu diye sizde de olacak diye bir kaide yok Ben 8 tane dünya geneli engeli yedım bütün kanalların para kazanması gitti Kendımce eminim ki dünya geneli videosu belli bir sayısa ulaşınca adsensedeki bütün kanalların para kazanmasını kapattırıyor

Kendi tecrübelerimden ve başıma gelenlerden yola çıkarak yazayım .Bende oldu diye sizde de olacak diye bir kaide yok Ben 8 tane dünya geneli engeli yedım bütün kanalların para kazanması gitti Kendımce eminim ki dünya geneli videosu belli bir sayısa ulaşınca adsensedeki bütün kanalların para kazanmasını kapattırıyor[/QU OTE]

size katılıyorum videolar dünye geneli demeden nasıl anlayabiliriz peki ?

peki bunu nasıl önleyebiliriz ?

ben bunun önleyemedim önleyenide görmedim kanalları adsenseye gec bağlıyorum ben su anda yapabildiğim en iyi şey bu

dizi çalışanlar için para kazanma çok sıkıntı oluyor bende dizi olayını bıraktım daha rahatım

videolar yüklenirken işleniyor iken değişiklikleri kaydet geçiçi olarak atlatırsın ama ileride geliyor yine tavsiyem gelen dünya genellerini bekletmeyin silin.

videolar yüklenirken işleniyor iken değişiklikleri kaydet geçiçi olarak atlatırsın ama ileride geliyor yine tavsiyem gelen dünya genellerini bekletmeyin silin.

Hocam hiç bekletmeden siliyorum ama silinen bir videoda bile sorn oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri