Yüklediğim Özgün video'ya dünya engeli geldi nasıl olur şaşırdım ne işdir bu ya? 2-3 gündür milletin kanalları kapanıyor yok flag yiyo herkez Dünya engelini nasıl aşabilirim yardımcı olabilicek biri varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özgün videonda engel yemen için öncelikle videoyuyu dünya genelinde engellettin daha sonra farklı bir kanalda kendi özgün videolarını spam yapmış olman lazım durum böyleyse normal, değilse o zaman ya video özgün değil ya da içerikte kullandığın müzik yasaklı olabilir.
Bende böyle bir sorunla karşılaştım 7 ay sonra dünya engeli geldi, silsemmi videoyu yoksa gizleyip bekleyeyim mi arkadaşlar?
3.500.000 izlenim var videoda...
Ben senin işi anlamadım hocam inan.. kanal spam değil kendi adımla açılmış demek spam yapmayacağın anlamına gelmiyo ki, bende kanal açarken gerçk isimler kullanıyorum.Bu kadar olmaz ya Bi VİNEWOOD Yazısına takmış öyle vermiş engeli kanal spam değil benım adımla acılmış bir kanal
engel kanalın özgün veya spam olduğuna göre atılmaz içeriğe göre atılır içerikte bir sıkıntı vardırBu kadar olmaz ya Bi VİNEWOOD Yazısına takmış öyle vermiş engeli kanal spam değil benım adımla acılmış bir kanal
Neden siliyon hocam özgün madem video youtube şikayet et tüm içerik benim herşey bana ait diye ispatla.
Ayrıca 3500k izlenim olan özgün videoyuyu merak ettim!
---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------
Ben senin işi anlamadım hocam inan.. kanal spam değil kendi adımla açılmış demek spam yapmayacağın anlamına gelmiyo ki, bende kanal açarken gerçk isimler kullanıyorum.
Neden siliyon hocam özgün madem video youtube şikayet et tüm içerik benim herşey bana ait diye ispatla.
Ayrıca 3500k izlenim olan özgün videoyuyu merak ettim!
Özgün değildi belirtmedim onu 7 ay sonra geldi ama dünya engeli !
Ona yapacak bişey yok hocam. bu saatten sonra sana zararı olur onun.
hayır kardeşim GTA5'i yükledim orda DEV Yazılarla yazılmış bir logo var VİNEWOOD Yazıyor gta5 oynadıysan bilirsin
![]()
Burda bi görüntüm var youtube olayı buraya takmış sanırım şimdi kestim videoyu tekrar yüklüyorum
Aynı sorunu zamanında bende yaşadım, gameplay çekeceksen komple arabanın içinde müzikleri kapat + olarak bir kaç reklam panosunda falan daha sorun çıkartıyor.
valla o kadar uğraştım saatlerce şimdi tekrar baştan kaldırdım o reklam panosunu renderliyorum şuan
Özgün videodan kastınız bütün içerik size ait ise video düzenleme programların lisansı var ise youtube ye gönderin yasak yüzde yüz kalkar Ama spam videoyu çerçeve içine alma vs gibi yöntemlerle özgünleştirdi iseniz bazı içeriklerin artık condent ıd si mi deyeyım video yüklerken yakalamasa bile sonra yakalamak için elınden gelenı yapıyor Bana ne zaman dünya engeli gelse kötü haberlere hazırlıklı oluyorum![]()
hayvan hakları filan diye bazı sakat yayınlanması yasak görüntüler oluyor videonu belki buna benzer bir katagoriye sokmuşlardır.buda bir olasılıkYüklediğim Özgün video'ya dünya engeli geldi nasıl olur şaşırdım ne işdir bu ya? 2-3 gündür milletin kanalları kapanıyor yok flag yiyo herkez Dünya engelini nasıl aşabilirim yardımcı olabilicek biri varmı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.