- Web sitesi
- www.arifbasaran.com
Sabah aramızdan bir kaç arkadaşa anime ismini atıyım bakalım bulabilecek mi yt de ;-)
bakalım hocam
yt'de yoksa bile var ederiz...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sabah aramızdan bir kaç arkadaşa anime ismini atıyım bakalım bulabilecek mi yt de ;-)
Atabiliyosan bnada at usta
bakalım hocam
yt'de yoksa bile var ederiz...
güldürdün hocam gece gece haklı olabilrsin![]()
Haha doğru diyor şahsen abartmıyorum en geniş içeriğe sahip tüm yabancı animelere baktım.Youtube a atılmamış içerik yok illa kenarından köşesinden bikaç kanal var.![]()
benim merak ettiğim videoyu ters atıyorlar youtubeye onun bile izlenimi varken şaşırıyorum acaba adam bilgisayarı tersmi tutuyor izlerken![]()
normal kanal aç +15 dogrulama videodan 15 dakka at zaten veren orda da veriri dg ondan sona yoluna devam et ama unutma her anime heleki japon animeler ne dilde olursa olsun sonradan , enbed koduna eşleşen , dg , ve telif atar..
Dün bir videoyu dünya genelinden geçirdim ama videoyu da kendinden geçirdim ses var görüntü yok bişeyler oynaşıyo ekranda ama videoyla alakası yokAma şunuda söliyim bazı içerikler var görüntüyü zerre bozmadan geçebiliyorum ama gel görki onlarda para getirmez işte..
Sen at bana hocam bi bakıyım varmı yokmu ona göre duruma bakarız![]()
at at banada at![]()
hocam senin ki hayal dünyası senin dediğin o içerikleri herkes biliyordur emin ol. konu başlığında açıklamışsın dünya engeli diye bu yüzden atmıyorlar atsalar bile telif yiyorlar tabi bunları deniye deniye öğreniceksiniz şansınızı deneyin ama öyle 100 lira hayallerini bir geçin derimizlenim gelmeyince tekrar konu açarsınız
Tek tek pm atmak yerine burdan vermeyi tercih ettim buyrun Animemizin İsmi Space Dandy S1 youtubeye ismi kullanılarak birkaç paylaşım yapılmış ama filmle alakası yok film 1 buçuk saatten uzun bir film
Space Dandy biliyorum ben çok daha önceden anime olaraki filmini bilmiyorum ama
[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] abi bi bak istersen , hocam kaliteli dünya engeli geçilir
Dünya engeli geçirilen videolarda telif riski ne durumdadır görüşünüz
[MENTION=9332]bycopra70100[/MENTION] buralarda isim verme, hem kategori ifşası hemde kendi kendinin ekmeğine kan doğruyorsun.
bir isim vermişsin birkaç güne o isim verdiğin çizgi çöp olcak
![]()
dünya engeli geçebilirlerse çöp olsun sırf geçebilecek arkadaş varmı onu ögrenmek için isim verdim 100 kaynakdan 1 i gitse ne yazar![]()
Tek tek pm atmak yerine burdan vermeyi tercih ettim buyrun Animemizin İsmi Space Dandy S1 youtubeye ismi kullanılarak birkaç paylaşım yapılmış ama filmle alakası yok film 1 buçuk saatten uzun bir film
Hocam olmamasinin nedeni teliftir sen dunya engelini gecsende telif yiyeceksin buyuk ihtimal sonra hayal kirikligina ugrama derim
olmamasının nedeninin telif oldugunu pek sanmıyorum çünkü daha yeni bir film 2 günlük anca
Engin tecrübeleriniz için teşekkür ederim birde bu animeler hşçbiryerde yok ben ücretli bir kaynaktan alıyorum sinemada oynayan animeler bir sıkıntı yaşarmıyım telif atmadan mahkemeye verme gibi bir durum olabilir mi? Riske girmeye deger mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.