Dünya Engeli

Atabiliyosan bnada at usta

bakalım hocam :)
yt'de yoksa bile var ederiz...

güldürdün hocam gece gece haklı olabilrsin :D

Haha doğru diyor şahsen abartmıyorum en geniş içeriğe sahip tüm yabancı animelere baktım.Youtube a atılmamış içerik yok illa kenarından köşesinden bikaç kanal var. :)

benim merak ettiğim videoyu ters atıyorlar youtubeye onun bile izlenimi varken şaşırıyorum acaba adam bilgisayarı tersmi tutuyor izlerken :D

normal kanal aç +15 dogrulama videodan 15 dakka at zaten veren orda da veriri dg ondan sona yoluna devam et ama unutma her anime heleki japon animeler ne dilde olursa olsun sonradan , enbed koduna eşleşen , dg , ve telif atar..

Dün bir videoyu dünya genelinden geçirdim ama videoyu da kendinden geçirdim ses var görüntü yok bişeyler oynaşıyo ekranda ama videoyla alakası yok :D Ama şunuda söliyim bazı içerikler var görüntüyü zerre bozmadan geçebiliyorum ama gel görki onlarda para getirmez işte..

Sen at bana hocam bi bakıyım varmı yokmu ona göre duruma bakarız :D

hocam senin ki hayal dünyası senin dediğin o içerikleri herkes biliyordur emin ol. konu başlığında açıklamışsın dünya engeli diye bu yüzden atmıyorlar atsalar bile telif yiyorlar tabi bunları deniye deniye öğreniceksiniz şansınızı deneyin ama öyle 100 lira hayallerini bir geçin derim :D izlenim gelmeyince tekrar konu açarsınız

Tek tek pm atmak yerine burdan vermeyi tercih ettim buyrun Animemizin İsmi Space Dandy S1 youtubeye ismi kullanılarak birkaç paylaşım yapılmış ama filmle alakası yok film 1 buçuk saatten uzun bir film

Tek tek pm atmak yerine burdan vermeyi tercih ettim buyrun Animemizin İsmi Space Dandy S1 youtubeye ismi kullanılarak birkaç paylaşım yapılmış ama filmle alakası yok film 1 buçuk saatten uzun bir film

Space Dandy biliyorum ben çok daha önceden anime olaraki filmini bilmiyorum ama

hala şunu anlamadınız forum da duyuyorsunuz bazıları anime çalışıyo çizgi filmi çalışıo onun la para kazanıyor sanıyorsunuz ki aaa o işte para var hemen bende yapiyim yok öyle bi dünya herkezin kabiliyeti farklı herkez aynı şeyi yapamaz

[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] abi bi bak istersen , hocam kaliteli dünya engeli geçilir

inanmazsınız elimde 100 den fazla youtubede olmayan animeler var hocam youtubede bu sorunu atlatmak lazım yardımcı olan dünya engelini geçebilen arkadaşa istedigi katogoride kaynak saygalanır.

Dünya engeli geçirilen videolarda telif riski ne durumdadır görüşünüz

en çok telif alan kategorilerden biri.1 kanalda varsa bütün hayranları bir olup flaglıyorlar :D

[MENTION=9332]bycopra70100[/MENTION] buralarda isim verme, hem kategori ifşası hemde kendi kendinin ekmeğine kan doğruyorsun.
bir isim vermişsin birkaç güne o isim verdiğin çizgi çöp olcak
:D

[MENTION=9332]bycopra70100[/MENTION] buralarda isim verme, hem kategori ifşası hemde kendi kendinin ekmeğine kan doğruyorsun.
bir isim vermişsin birkaç güne o isim verdiğin çizgi çöp olcak
:D

dünya engeli geçebilirlerse çöp olsun sırf geçebilecek arkadaş varmı onu ögrenmek için isim verdim 100 kaynakdan 1 i gitse ne yazar :D

dünya engeli geçebilirlerse çöp olsun sırf geçebilecek arkadaş varmı onu ögrenmek için isim verdim 100 kaynakdan 1 i gitse ne yazar :D

En kötü çerçeve eklenip geçilir ne olucak ki? Çerçeveli video göze kötü geliyor filan demeyin benim bütün kanallarım çerçeveli kendiniz güzel göze hoş gelen çerçeveler yaparsanız kazancı baya iyi oluyor.

Hocam olmamasinin nedeni teliftir sen dunya engelini gecsende telif yiyeceksin buyuk ihtimal sonra hayal kirikligina ugrama derim

geçsen bile daha sonra engel veriyorlar japonlar bu konuda çok sağlamdır hiç bulaşma zamanına yazık

[MENTION=9332]bycopra70100[/MENTION] bikaç animede geçtim dur bunuda deniyelim :D

Engin tecrübeleriniz için teşekkür ederim birde bu animeler hşçbiryerde yok ben ücretli bir kaynaktan alıyorum sinemada oynayan animeler bir sıkıntı yaşarmıyım telif atmadan mahkemeye verme gibi bir durum olabilir mi? Riske girmeye deger mi

dünya engelini geçsen bile çatır çatır telif yersin. videon youtube yoksa ya telif atılıyordur ya da kimse izlemiyordur. istisnası var mıdır onu pek bilemem işte...

edit: ayrıca kategorilerinizi kimseyle paylaşmayın.. ailenizle hatta eşinizle bile:D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri