Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 Gündür kazandıran videoya bugun dünya engeli geldi. Sildim videoyu peki 5 gündür kazandırdıgını alabilicem dimi ? analistik bölümüne yansımış kazanc
Son olarak dünya engeli kanala yansımış uyarı olarak 19 Ekimde kalkacak diyor cidden baska bir uyarı gelmezse kalkıyor mu bu uyarılar? ilk defa başıma geldi.
Dünya engelini geçmek için sony vegas pro13, camtasia, adobe premier pro programlarını kullanıyorum.
kalkıyorbenım ole kanallarım var dıger kanallara gore hatta daha saglam oluyor bence
---------- Spam Engelliyici 13:25 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------
render olarak baska makına kullanmak ıstıyorum 2 tane dedıcated kullanıyorum ama urasılması zor oluyr tek tek bach renderde az sıkıntı var sanırı bende
Son olarak dünya engeli kanala yansımış uyarı olarak 19 Ekimde kalkacak diyor cidden baska bir uyarı gelmezse kalkıyor mu bu uyarılar? ilk defa başıma geldi.
2 tane dedicated makinan var uğraşılması zor oluyor.Biz vds de uğraşıyoruz hocam nabtın sen ya
az sabırlı olmayı öğren.Günde 10 video hazırlasan haftada 70 video yapar.
Az bir rakam değil.Aynı anda bir çok kategoriye çalışmayı deneme.
knal adsense ise sil hemen bütün kanallarının para kazanması gider.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.