Dünya Engelini ve Eşleşeni Geçenler

• Kullanıcı Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Atabey

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Son yüklediğim videolarda artık eşleşen videoları kolay kolay geçemiyorum Hele dünya engelini hiç geeçemiyorum artık.
Aiseesoft Total video ile videonun boyutlarını kesiyorum renk ayalarını değiştiriyorum birde çerçeve atıyorum. Ama yine geçemiyorum.
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba. Yada geçenler nasıl geçiyorlar.

gittikçe zorlaşıyor zoom+çerçeve+boyut değiştirerek ünlem bile geçilmez oldu... bu konuda ben de yardım bekliyorum...

engel gecmek icin daha gelismis programlari kullanmailisin. camtasia , sony vegas tarzinda.

videoyap var kafam rahat çakıyorum çerçeve + kırpmayı tammadır

bunlar daha hiç bir şey 2 3 ay sonrasını düşünemiyorum.

işte ben bunu düşünerekten ufaktan özgüne başlamaya karar verdim, yakında başlayacağım kısmetse.. ikisini birden götürseniz, spamdan gelen paranın bir kısmıyla özgün kanalınıza tanıtım yapsanız nasıl olur? :)

Daha önce denendi. Sonuç iki kanalım da gitti. Hem de şimdi çok iyi yerlere gelecek olan özgün kanalım. Sebep? Aynı ip Tespiti...
Sebep? birine telif geldi, tüm kanallar gitti.

Çözüm: Cclener+ avea jet modem veya modem reseti+ crom harici tarayıcı.
Kalıcı çözüm? Ya spamcı ol ya da olduğun gibi özgün ol ...:)

herşey çerçevede bitiyor, eşleşen geçme konularıda forumda mevcut
bir çok çerçeve deniyorum. eskiden bende hep böyle geçerdim eşleşeni falan. ama artık yemiyor youtube. şimdi eşleşen vermese bile ertesi gün artık veriyor

camtasia da artık bıttı sayılır.1 hafta dolmadan ya eslesen gelıyor yada dunya geneli.

dünya engeli ve eşleşen otomatik video tarama botu sayesinde yakalanıyor mesela youtube üzerinden full geçiriyorum ben on dakika geçti geçmedi dünya engelini basıyor. yani baya fiziksel bir render yapmadan yani görüntünün içine etmeden engel ve eşleşen geçmek mümkün görünmüyor ama yinede caponlar benim yöntemimi geliştirip youtube tarama botuna yakalanmıyor full geçiriyor, düşünüyorum düşünüyorum bu tarama botundan üstelik full video şeklindenasıl kurtuluyorlar anlamış değilim. çok yaklaştım çözeceğim inşallah.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri