Dünya Engelinin Ünlemle İlişkisi

ben daha dun yeni bir kanaldan dunya engeli gecilmiş dizi cekyordum malum sırasıyla 1 2 3 4 diye gidiyordum bir baktım 5. bolumde dunya engeli verdi videoyu silip hicbirsey yapmadan aynı 5. bolumu tekrar yukledim engel felan vermedi

ben daha dun yeni bir kanaldan dunya engeli gecilmiş dizi cekyordum malum sırasıyla 1 2 3 4 diye gidiyordum bir baktım 5. bolumde dunya engeli verdi videoyu silip hicbirsey yapmadan aynı 5. bolumu tekrar yukledim engel felan vermedi

Bir gariplik var güncellememi nedir artık hiç ünlem vermeyen kanal ünlem veriyor adsense banlarınında bunla ilişkisi olabilir dünya engelli kanallar mimlenmiş olabilir.

kategoriye göre değişir bence.. aynı videoyu on kez yükleyip ünlem almadıgm kategoride var. aynı videoyu istdiğin kadar renderdan geçir. ünlem veren video da var.. aslında bu anlamda tam mantık yürütmek sağlıklı olmuyor. youtube bu ünlem olayını kafasına göre ayarlıyor gibi bişey :)

Render aldığım video direk ünlem verdi dün.devam ettim düzeldi.geliyor bir şeyler ama bakalım.

mobil mesaj

Render aldığım video direk ünlem verdi dün.devam ettim düzeldi.geliyor bir şeyler ama bakalım.

mobil mesaj

Eğerki artık her videoyu renderlasak bile ünlem verip kanıtla dolar yanacaksa bu iş biter umarım bu kadar kötü bir güncelleme gelmez :(

çok değişik bir işleyişi var, mesela 15 dk lık videonun sonunda gereksiz bir yeri silip 12 dk olarak atıyorum d. engeli geliyor, kesmeden tamamını atıyorum bu sefer geçiyor.

Arkadaşlar renderleyınce ünlem gelıyor mu ? çok uzak kaldım bu konulara

ya hazır bende bu konu ile ilgili konu açacaktım iyi oldu rastladığım ben dizi çalışıyorum
aynı videoyu 2'inci kanala yüklediğim zaman ! veriyor ancak orjinal kanala yüklerken hiçbir sıkıntı yok $ yanıyor hemen bunun nedenini bilen varmı ya kafayı yiyeceğim 2 gündür uğraşıyorum

ya hazır bende bu konu ile ilgili konu açacaktım iyi oldu rastladığım ben dizi çalışıyorum
aynı videoyu 2'inci kanala yüklediğim zaman ! veriyor ancak orjinal kanala yüklerken hiçbir sıkıntı yok $ yanıyor hemen bunun nedenini bilen varmı ya kafayı yiyeceğim 2 gündür uğraşıyorum

2.kez ytde oldugu icin ünleme düşüyor :)

2.kez ytde oldugu icin ünleme düşüyor :)
Ama işin ilginç yanı hiç siteye yüklemediğim bölüme de ünlem atıyor
birader ama daha önce videoyap bottan kanal kopyalıyordum aynı videolar direk yanıyordu :) dedik spamı bırakalım insan gibi yükleyelim onada youtube baba izin vermiyor bakayım nasıl edicem bilmiyorum

Ama işin ilginç yanı hiç siteye yüklemediğim bölüme de ünlem atıyor
birader ama daha önce videoyap bottan kanal kopyalıyordum aynı videolar direk yanıyordu :) dedik spamı bırakalım insan gibi yükleyelim onada youtube baba izin vermiyor bakayım nasıl edicem bilmiyorum

hocam çok şey değişmiş :) aynı video ytde varsa ünleme düşüyor. :) videoyu kırparak para kazanmayı acabilrsn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri