Dünya Geneli Engeli

furkaneses

Kayıtlı Üye
arkadaşlar anime çalışıyorum ve malum olan sorun ''dünya geneli engellendi'' bakıyorum bazıları çerçevesiz hd olarak yüklüyor ve çatır çatır reklamları var aynı video yu ben yüklediğimde ise dünya geneli. adamların kanal bariz spam. video aynı yaptıgı şey ise sadece sondan ve baştan kesmek . bunu nasıl yapıyorlar gerçekten merak ediyorum..

birde bazı animeleri yüklüyorum saatler sonra gerçek telif geliyor ama adamlar 3 4 haftadır orda aynı animeyi yüklemiş reklamlar gene maşallah .

fikri olan varmı bu konuda?

bu anime sektöründe garip ve pis şeyler dönüyor gibime geliyor.. malum saglam para var..

Son düzenleme:
2 gündür ona kafa yoruyorum adamlarda yüklü reklamlar açık 1 aylık videolar ben yüklüyorum engel veriyo enteresan ve düşündürücü...

şimdi anlamadığım birşey var adam video üzerinde oynamış kesmiş biçmiş dünya engeelini geçmiş kanalda partner değil adsense

ben adamın kanalından alıyorum videoyu kendi kanalıma atıyorum şaak dünya engeli
e kardeşim benim kanalda niye dünya engeli veriyor bu video

şimdi anlamadığım birşey var adam video üzerinde oynamış kesmiş biçmiş dünya engeelini geçmiş kanalda partner değil adsense

ben adamın kanalından alıyorum videoyu kendi kanalıma atıyorum şaak dünya engeli

direk alıp attığın içindir belki.

hızlı render yapan programlrar var biri forumda paylaşmıştı adını unuttum.En azından parlaklık falan verin videoya.

direk alıp attığın içindir belki.

hızlı render yapan programlrar var biri forumda paylaşmıştı adını unuttum.En azından parlaklık falan verin videoya.

hocam zaten ben dünya engeli aşılmış bir videoyu hazır çekip atıyorum
ama aynı video bende dünya engeli veriyor zaten adam üzerinde oynayıp geçmiş engeli benim burada anlamadığım aynı video bende niye engel veriyo
mantığım almadı bi türlü

hocam zaten ben dünya engeli aşılmış bir videoyu hazır çekip atıyorum
ama aynı video bende dünya engeli veriyor zaten adam üzerinde oynayıp geçmiş engeli benim burada anlamadığım aynı video bende niye engel veriyo
mantığım almadı bi türlü

bazen oluyor öyle önce atılan videolara vermiyor.Yada dünya engeli sarı mı? sarıyla reklam çıkıyor bazen. Belki adam kanala girmediği için görmemiştir engeli.

öyle değil. orjinal video ile adamın yüklediği videoyu karşılaştırıyorsun sadece ve sadece baştan ve sondan kesmiş. geri kalan herşey aynı çerçeve yok opacity yok karartma yok 720 p hd yüklemiş dünya engelini geçerek. ben adamın videosunu yükleyince bendede geçiyor bu sefer ünlem geliyor. ünlem aşmak çok kolay o sıkıntı değilde bu adamlar videoyu bozmadan nasıl yapıyor ben bunu merak ediyorum.

Sana şu kadar der başkada hiç birsey demem sadece ve sadece kanalla alakalı ben önünden arkasından bile kesmiyor um

öyle değil. orjinal video ile adamın yüklediği videoyu karşılaştırıyorsun sadece ve sadece baştan ve sondan kesmiş. geri kalan herşey aynı çerçeve yok opacity yok karartma yok 720 p hd yüklemiş dünya engelini geçerek. ben adamın videosunu yükleyince bendede geçiyor bu sefer ünlem geliyor. ünlem aşmak çok kolay o sıkıntı değilde bu adamlar videoyu bozmadan nasıl yapıyor ben bunu merak ediyorum.

hocam çok dikkatli bakarsanız videoyla oynadıkları belli oluyor

Başından sonundan telifli sony vb. müziklerini geçmek için kesiyor zaten çoğunlukla sesten yakalıyor ama engel geçilip tekrar yüklenen videoya engel gelmesi bende takipteyim..

Büyük ihtimal adam editörde videoyu evirip çevirip geçirtiyor sonrada orjinal haline geri döndürüyor.

Başından sonundan telifli sony vb. müziklerini geçmek için kesiyor zaten çoğunlukla sesten yakalıyor ama engel geçilip tekrar yüklenen videoya engel gelmesi bende takipteyim..

keşke okadar olsa. sony yoksa nippon var o yoksa kadokawa var yüz tane mirasçısı var videonun birine yakalanıyorusn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri