Dünya Geneli Engeli

İçinizde zynga poker oynayan varsa youtube daki kanal olayını çözer o oyundaki algoritma aynen youtube da var dünya geneli aşılmaz arkadaşlar geçersin birsekilde fakat etiketlenirsin sonra hesap uyarısız telifsiz kapandı der ağlar durursun ama algoritma nın belirlediği kanal izlenme rekoru kırar bakın video demiyorum kanal diyorum çünkü o kanala ne koyarsan koy poker deki gibi kazanma sırası onundur sabanın filmi gibi rakiplerin kare as bulsa sen 5 as bulursun anlayan anlar gerisi sivri sinek

pokere de başlıyacaz youtube yüzünden dur bakalım :D

İçinizde zynga poker oynayan varsa youtube daki kanal olayını çözer o oyundaki algoritma aynen youtube da var dünya geneli aşılmaz arkadaşlar geçersin birsekilde fakat etiketlenirsin sonra hesap uyarısız telifsiz kapandı der ağlar durursun ama algoritma nın belirlediği kanal izlenme rekoru kırar bakın video demiyorum kanal diyorum çünkü o kanala ne koyarsan koy poker deki gibi kazanma sırası onundur sabanın filmi gibi rakiplerin kare as bulsa sen 5 as bulursun anlayan anlar gerisi sivri sinek

böyle şifreli konuşunca zevk mi alıyorsunuz hocam ?

Turkish please.

Dünya engeli olayını bilmiyorum. Kazanma sırasını anladım galiba.Tek video yüksek izlenim mi?

Arkadaslar daha ne kadar açık yazabilirim siz diyorsunuz ki beni karşına al tek tek anlat ben bunları anlamak için 2 defa ameliyat oldum saka yapmıyorum diz ve bel gidik sizde kendinizden birseyler kaybederseniz benim gibi değerini anlar sır gibi konuşursunuz ben 5 yıldır hergün youtube dayım yeni üye oldum bu forumda ellerinde ne tür scriptler olanlar var teveccül edip tek kelime paylaşmazlar niye pasta çok büyüktür ve asla paylaşmak istemezler bense asla yüreğimi susturamam elimden geldiğince Size yardımcı olmak istiyorum ama hep diyorum anlamak çok zor çünkü youtube en az bizler kadar zeki insanlar tarafından yönetiliyor

Arkadaslar daha ne kadar açık yazabilirim siz diyorsunuz ki beni karşına al tek tek anlat ben bunları anlamak için 2 defa ameliyat oldum saka yapmıyorum diz ve bel gidik sizde kendinizden birseyler kaybederseniz benim gibi değerini anlar sır gibi konuşursunuz ben 5 yıldır hergün youtube dayım yeni üye oldum bu forumda ellerinde ne tür scriptler olanlar var teveccül edip tek kelime paylaşmazlar niye pasta çok büyüktür ve asla paylaşmak istemezler bense asla yüreğimi susturamam elimden geldiğince Size yardımcı olmak istiyorum ama hep diyorum anlamak çok zor çünkü youtube en az bizler kadar zeki insanlar tarafından yönetiliyor

hocam ne tür scriptler bunlar acaba ufakdan anlatırmısınız ipucu verirmisiniz ?

Dostum seni 1 defalık kaale alıyorum oda bu seferdi

senin yazdıkların cidden milletle kafa bulma başka bir şey değil, ben burda senden taktik vb bir şeyde istemiyorum ama yazdıkların tamamen senaryodan başka bir şey değil kaç gündür ortalığı çalkalayıp gidiyorsun lakin yaptığın yanlış. Bu forumda senin yakaladığın fareler kadar devamı malum sözün zaten. Lakin hiç biri böyle bir şey yapmıyor :) Kendine bir hayal dünyası kurmuşsun ve onun izinden devam ediyorsun umarım oyununu kısa kesersin.

senin yazdıkların cidden milletle kafa bulma başka bir şey değil, ben burda senden taktik vb bir şeyde istemiyorum ama yazdıkların tamamen senaryodan başka bir şey değil kaç gündür ortalığı çalkalayıp gidiyorsun lakin yaptığın yanlış. Bu forumda senin yakaladığın fareler kadar devamı malum sözün zaten. Lakin hiç biri böyle bir şey yapmıyor :) Kendine bir hayal dünyası kurmuşsun ve onun izinden devam ediyorsun umarım oyununu kısa kesersin.

Hocam tartışmayı bırakın bence.Yt'de her şey olabilir.

Anlatma tabi direk konuya giriyorum fiyatın ne kadar arkadaşım ? :D

Son düzenleme:
Hocam tartışmayı bırakın bence.Yt'de her şey olabilir.

YT de her şey olabileceğini bende biliyorum hocam. Ki sürekli yeni bir açık buluyoruz lakin bulan kişi ya paylaşıyor yada konu açmıyor. Bu arkadaş sırtını yaslamış koltuğa elinde mısırı atıp savuruyor sonra gülüyor. yapmayın etmeyin lütfen şu arkadaşa benden başka birileride kendine gelmesini söylemeli.

şimdi anlamadığım birşey var adam video üzerinde oynamış kesmiş biçmiş dünya engeelini geçmiş kanalda partner değil adsense

ben adamın kanalından alıyorum videoyu kendi kanalıma atıyorum şaak dünya engeli
e kardeşim benim kanalda niye dünya engeli veriyor bu video

kardes ben bi güncel diziyi cerceveye alıp dünya engelini geçtim.deneme kanalına atmıstım. sonradan video yu creative commons yapıp ana kanala çektim. dünya engeli geldi. birinde geldi birinde glmedi.

sonradan video yu vds den yukledim direk ana kanala dünya engeli gelmedi

Ne alaka amaliyat ? ne alaka bel gidik ,diz gidik ? Soylemek istemiyorsan, sadece susman yeterli. Bize ne senin 5 yildir youtube ile ilgilendiginden ? Birde masal anlatiyorsun "yuregimi susturamam" falan gibi.Yuregini susturamayan adam masal anlatmak yerine; arkadaslar soyle yapin boyle yapin diye kesin konusur.
Ilaveten ; Noktalama isareti diye birsey duymadinizmi ?
Gun gectikce cocuk parkina donuyor forum !

Ne alaka amaliyat ? ne alaka bel gidik ,diz gidik ? Soylemek istemiyorsan, sadece susman yeterli. Bize ne senin 5 yildir youtube ile ilgilendiginden ? Birde masal anlatiyorsun "yuregimi susturamam" falan gibi.Yuregini susturamayan adam masal anlatmak yerine; arkadaslar soyle yapin boyle yapin diye kesin konusur.
Ilaveten ; Noktalama isareti diye birsey duymadinizmi ?
Gun gectikce cocuk parkina donuyor forum !

heh sonunda benim gibi düşünen bir arkadaş. Valla ALLAH razı olsun duygularımı sende tercüme etmişsin.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] fiyatın ne kadar derken benim mi yöntemin mi
Beni parayla almak istemezdin çok ucuza yım 1 tl yeter adres vereyim istersen
Yok şaka yaptım yada yanlış yazdım diyor yöntemi soruyorsan konuyu bastan oku diyorum

Aranızda ciddi senaristler var. İlaçlarınızı aksatmadan alın bari, sağda solda dediklerinize çok gülerler.

Okudum safi edebiyat biliyorsan saklamana saygı duyarım özel çabanla bulmuşsun ama her bilginin bir değeri vardır. Fiyatını söyle yoksa bak arkadaşlar yaptığın edebiyattan rahatsız oluyor. Yani ya anlat ücretsiz yada fiyatını söyle konuşalım öyle gizemli havalar da konuşma tepki çekersin.

@ilyas fiyatın ne kadar derken benim mi yöntemin mi
Beni parayla almak istemezdin çok ucuza yım 1 tl yeter adres vereyim istersen
Yok şaka yaptım yada yanlış yazdım diyor yöntemi soruyorsan konuyu bastan oku diyorum

Burada bulaşıcı bir hastalık var. Aynı şekilde tüm forumda da bu hastalık devam ediyor. 4 haneli kazanıyorum diyen insanlardan 7 hanelere çıkmış insanlara kadar çeşitli hastalar dolaşıyor. Bunların arasında çeşitli programlarla yöntemler üretmiş olanlar, çok basit şeyleri bile 50k dan aşağı satmayanlar v.s Benim işim kurgu montaj olduğu için çoğu kişinin yolu bana düştü. Bu dediğim insanların çoğu da böyleydiler. Kaf dağının ardından bahsederken, bir de ne göreyim 1 kuruş bile kazanamıyorlar. Biraz daha samimi olup irdeledikçe bakıyorum ki çoğunun hayal dünyasında yaşadığını gördüm. Kısacası gelin dürüst olun, ya yöntem v.s her neyse verin ki -ben burada olup da paylaşılmayan yöntem olmadığını biliyorum.- ya da susun; susun ki komik duruma düşmeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri