Dünya Geneli Engeli

Ne tuhaf ya adamın biri konu açmış bende yorum yazdım sonra herkes özelden yada burdan birseyler kapmak istedi bende bunu acık acık yazmıyorum anlayanlara çok güzel örneklerle ipucu veriyorum olay bu bunu çekememek niye
@ramsstein yok noktalama işaretlerini uygun şekilde kullanmayı gercekten bilmiyorum bu yüzden hiç kullanmıyorum ama DÜNYA geneli engeli noktasına vurgulüne kadar biliyorum hatta diyorumki sen ve @ samsung istediğiniz videoyu dünya engelinden hiç bir işlem yapmadan kesme biçme Render ıvır Zıpır video ya dokunmadan geçirirsem forumu terk Edermisin iz hodri meydan diyorum

kardeş geçmene kimse bir şey demiyor. ama yöntemini biliyorum diyorsun millet gösteri show amaçlı anlıyor bunu. biliyorsan ya satışa sun bilgini ya sebil et babanın hayrına dağıt yada sus zenginliğinle gösteri yapma.

Ne tuhaf ya adamın biri konu açmış bende yorum yazdım sonra herkes özelden yada burdan birseyler kapmak istedi bende bunu acık acık yazmıyorum anlayanlara çok güzel örneklerle ipucu veriyorum olay bu bunu çekememek niye
@ramsstein yok noktalama işaretlerini uygun şekilde kullanmayı gercekten bilmiyorum bu yüzden hiç kullanmıyorum ama DÜNYA geneli engeli noktasına vurgulüne kadar biliyorum hatta diyorumki sen ve @ samsung istediğiniz videoyu dünya engelinden hiç bir işlem yapmadan kesme biçme Render ıvır Zıpır video ya dokunmadan geçirirsem forumu terk Edermisin iz hodri meydan diyorum

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
Kardes benim öyle bir amacım yok insanı zorla bahse inada zorluyorlar ben üstü kapalı yardım ediyorum hepsi bu ve diyorumki ben kendimden çok verdim sizde verin alın diyorum ve soruyorum sana dünya engeli aşmanın bedeli varmıdır

formula 1 mühendisleri on numara yarış arabası yapar ama o arabayı süren asıl parayı kazanır. senin elinde böyle bir bilgi yada script vardır ama nasıl kullanacağını bilemezsin satarsın. söylediğin yöntem gerçekse doğru ellerde ayda bir milyon dolar yine kazanır ama genelin elinde patlar sonuçta telifli videolarla oynuyorsun.

@ilyas
Kardes benim öyle bir amacım yok insanı zorla bahse inada zorluyorlar ben üstü kapalı yardım ediyorum hepsi bu ve diyorumki ben kendimden çok verdim sizde verin alın diyorum ve soruyorum sana dünya engeli aşmanın bedeli varmıdır

@ilyas

Bahsi sevmem her türlü şans oyunlarına karşıyım.
Fakat gerçekten merak ettim yenilerden bi film yükleyip bizimle paylaşırmısın.

Ben telif gelmez demiyorum hatta bazen yüklerken video yöneticisine giriyorum yeni sekmeye gelmiş bile telif hiç bu durumu yasayan varmı sahi
[MENTION=14017]ocaktan[/MENTION] neden birilerine birsey ispatlamak zorundayım zaten birtane film var yarın Upload düşündüğüm eger telif gelmez ise güncel filmlere bak yarın Son yüklenenlere filtreler bugun yap zaten göreceksin orda ama yine söylüyorum youtube böyle yüklenen videolara daha yükleme aşamasında telif veriyor ayrıca en çok kazandığı para 12k idi hele şu An inanılmaz telif yağmuru var desemki 0 dogru dur attığın video 2 gün kalsa yine yeter ama..... Sürer gider bu konu benim için kapanmıştır ipucu olarakta yardım etmeyeceğim samimiyetine güvendiklerim hariç

Son düzenleme:
İçinizde zynga poker oynayan varsa youtube daki kanal olayını çözer o oyundaki algoritma aynen youtube da var dünya geneli aşılmaz arkadaşlar geçersin birsekilde fakat etiketlenirsin sonra hesap uyarısız telifsiz kapandı der ağlar durursun ama algoritma nın belirlediği kanal izlenme rekoru kırar bakın video demiyorum kanal diyorum çünkü o kanala ne koyarsan koy poker deki gibi kazanma sırası onundur sabanın filmi gibi rakiplerin kare as bulsa sen 5 as bulursun anlayan anlar gerisi sivri sinek

oyundan prim mi alıyon açık açık yaz çekinmene gerek yok

evet adamın biri benim ve özel mesaj atanlardan biride benim . allah razı olsun az da olsa vaktini ayırıp konustuk özelden fakat bana dediklerinden pek birşey çıkaramadım kanalla alakalı oldugunu burdan ve özelden yazdın fakat kanalda yapılacak yüzlerce şey var bunu anlamadım . ben konuyu, yardımcı olmak isteyenlerin yazması için açtım . geçmiş olsun rahatsızlıgın için tekrardan...

Sanırım birşeyleri anladım Yani Siz hayatta kime güvenirsiniz dürüst insana ee Yt'de dürüstün anlamı ne oluyor? Ayrıca ilk kazanan her zaman kazanır mantığını da biliyorsunuzdur. Fakat bence böyle oyunlara gerek yoktu hocam bunları yazmak için...

Ben telif gelmez demiyorum hatta bazen yüklerken video yöneticisine giriyorum yeni sekmeye gelmiş bile telif hiç bu durumu yasayan varmı sahi
@ocaktan neden birilerine birsey ispatlamak zorundayım zaten birtane film var yarın Upload düşündüğüm eger telif gelmez ise güncel filmlere bak yarın Son yüklenenlere filtreler bugun yap zaten göreceksin orda ama yine söylüyorum youtube böyle yüklenen videolara daha yükleme aşamasında telif veriyor ayrıca en çok kazandığı para 12k idi hele şu An inanılmaz telif yağmuru var desemki 0 dogru dur attığın video 2 gün kalsa yine yeter ama..... Sürer gider bu konu benim için kapanmıştır ipucu olarakta yardım etmeyeceğim samimiyetine güvendiklerim hariç

Kardeş ben ispat açısından istemedim bunu.
Bende çalışıyorum çambalıyorum uğraşıyorum ama sonuç alamıyorum
Ha boşamı uğraşıyorum doluyamı bunu öğrenmek için istedim.
bide kardeş kanal ayarlarından mı yotube ayarlarındanmı videoyu atarkenmi attıktan sonramı
Beni samimi görüyorsan.
biggrin.png

Bunlar hakkında biraz ipucu verirmisin...
rolleyes.png

[MENTION=15536]tunklas[/MENTION] Hocam ytpara daki en orjinal ipucu ve ilginç ipucu olsa gerek sizinkisi :D Size pm de attım geri dönüş bekliyorum size yardımcı olabilecek bir konu hakkında

arkadaş ezel dizisinden fırlamış kendisini ramiz dayı sanıyo :D :D

burda herkes birşeyleri deniyor uraşıyor gecesini gündüzüne katıyor geçiyor geçemiyor farketmez.

geçenlerde saten işine gücüne bakıyor zırzır konuşmuyor birşeyi ya anlatırsın ya anlatmazsın kimse anlatmanı bekliyor yada istemiyor ama saçma sapan şeyler yazıpta insanın tansiyonlarını oynatmayın.

kibriniz boyunuzu aşmasın. Serkan forumu kurmadan evvel kaç kişi biliyordu bu işi ???
o da böyle şifreli konuşsaydı kaç kişi örenebilirdi bu işi...

hassonya serkan da artık şifreli konuşuyor hatta konuşmuyor görüyorsun.. ben de abi derdim ama şu mnation kazançlarınızın hesabını sorcaz mevzusuna bi gram ilgili olmadığı için bende abiliği bitmiştir..tabi biz kimiz partner kim orası ayrı ama insan bir çift laf ederdi en azından oraya buraya hahaha deyip kaybolmazdı.bunu yüzüne de söylerim..
onun dışında
artık o zamanlar gibi vine araba kazasıyla başlamıyor millet
direk 2. 3. levelden başlıyorlar
başlamasının bir hafta sonrası render için vds alıyor adamlar.

Bir adami 40 yil s irtinda tasirsin 1 gun bindirmezsin sirtindan indirirsin sende kotusu olmaz. Serkan gercekten bu isi millete ogreten kisidir ve hakkini kimse odeyemez. Adam daha ne ogretsin balik tutmayi gostermis iste .

hassonya serkan da artık şifreli konuşuyor hatta konuşmuyor görüyorsun.. ben de abi derdim ama şu mnation kazançlarınızın hesabını sorcaz mevzusuna bi gram ilgili olmadığı için bende abiliği bitmiştir..tabi biz kimiz partner kim orası ayrı ama insan bir çift laf ederdi en azından oraya buraya hahaha deyip kaybolmazdı.bunu yüzüne de söylerim..
onun dışında
artık o zamanlar gibi vine araba kazasıyla başlamıyor millet
direk 2. 3. levelden başlıyorlar
başlamasının bir hafta sonrası render için vds alıyor adamlar.

bırakta şifreli konuşssun artık :D adam daha ne yapsın bu kadar insanın kazanmasına vesile olmuş.

yeni gelenlerin üst levellerden başlamaları normal çünkü burda belli bir içerik var zaten oda üstüne 3-5 koyuyor yürüyor. kimisi iyiye kullanıyor örendiklerini kimisi kötüye kullanıyor ama açık olan birşey var herkes geldiği yeri unutuyor o çok açık...

adamında işleri güçleri var forum gerçekten vakit kaybettiriyor insana böle saçma sapan şifreli konuşmalar gereksiz tartışmalar cidden yoruyor insanı.

Burada bulaşıcı bir hastalık var. Aynı şekilde tüm forumda da bu hastalık devam ediyor. 4 haneli kazanıyorum diyen insanlardan 7 hanelere çıkmış insanlara kadar çeşitli hastalar dolaşıyor. Bunların arasında çeşitli programlarla yöntemler üretmiş olanlar, çok basit şeyleri bile 50k dan aşağı satmayanlar v.s Benim işim kurgu montaj olduğu için çoğu kişinin yolu bana düştü. Bu dediğim insanların çoğu da böyleydiler. Kaf dağının ardından bahsederken, bir de ne göreyim 1 kuruş bile kazanamıyorlar. Biraz daha samimi olup irdeledikçe bakıyorum ki çoğunun hayal dünyasında yaşadığını gördüm. Kısacası gelin dürüst olun, ya yöntem v.s her neyse verin ki -ben burada olup da paylaşılmayan yöntem olmadığını biliyorum.- ya da susun; susun ki komik duruma düşmeyin.
Benimde en sinir olduğum muhabbet 4haneli kazanıyorum 5 haneli kazanıyorum
Sanki ayda ortalama 4bin TL aliyorum deseler nolcak

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

arkadaşlar herkes birşeyler yazmış benimde bir fikrim var yazıp yazmamak arasında tereddütte kaldım ama yazmak istedim bu engel konusunu şimdi benim gözlemlerime göre bir video yüklediniz bu video youtube tarafından artık nasıl yapılıyor tam bilemiyorum ama bir iz bir işaret konuluyor videolara mesela ilk mesajlarda arkadaşlar animeden yakınmışlar demişlerki biz attığımızda direk ünlem,eşleşen,dünya engeli vs. oluyor diye şimdi sen işaretlenmiş yada artık herneyse o video yu atarsan direk alırsın uyarıyı ama biraz oynaman gerekiyor video ile youtube algoritması diyecekki tarama yaparken bu yeni bir video ve bunada bir işaret atalım yani algoritma bu şekil çalışıyor youtube a yüklenen tüm videolarda bu gecerli mesela ünlem dünya engelinin bir hafif şekli ünlem rahatça aşılırken dünya engeli aşılamıyor vs. vs. kısacası video taramaya girdiğinde sistem bunu yeni video olarak algılamalı ki ünlem yada herhangi bir engele takılmasın biraz uzun oldu yararlı olacağını düşünüyorum ha birde şöyle düşünün her adsensenin nasıl bir pub no su var ise her videonunda pub no suna benzer kodları var video yüklenirken bu kodları değiştirerek geçilebilir bu bilgiyi millet inanın satışa sunardı neyse iyi forumlar

arkadaşlar herkes birşeyler yazmış benimde bir fikrim var yazıp yazmamak arasında tereddütte kaldım ama yazmak istedim bu engel konusunu şimdi benim gözlemlerime göre bir video yüklediniz bu video youtube tarafından artık nasıl yapılıyor tam bilemiyorum ama bir iz bir işaret konuluyor videolara mesela ilk mesajlarda arkadaşlar animeden yakınmışlar demişlerki biz attığımızda direk ünlem,eşleşen,dünya engeli vs. oluyor diye şimdi sen işaretlenmiş yada artık herneyse o video yu atarsan direk alırsın uyarıyı ama biraz oynaman gerekiyor video ile youtube algoritması diyecekki tarama yaparken bu yeni bir video ve bunada bir işaret atalım yani algoritma bu şekil çalışıyor youtube a yüklenen tüm videolarda bu gecerli mesela ünlem dünya engelinin bir hafif şekli ünlem rahatça aşılırken dünya engeli aşılamıyor vs. vs. kısacası video taramaya girdiğinde sistem bunu yeni video olarak algılamalı ki ünlem yada herhangi bir engele takılmasın biraz uzun oldu yararlı olacağını düşünüyorum ha birde şöyle düşünün her adsensenin nasıl bir pub no su var ise her videonunda pub no suna benzer kodları var video yüklenirken bu kodları değiştirerek geçilebilir bu bilgiyi millet inanın satışa sunardı neyse iyi forumlar

bu anlatıklarını kimse bilmiyordu kardeş teşekkürler bilinçlendirdin bizi iyiki 1k tlye satmadın bu dediklerini çok önemli şeyler bunlar

bu anlatıklarını kimse bilmiyordu kardeş teşekkürler bilinçlendirdin bizi iyiki 1k tlye satmadın bu dediklerini çok önemli şeyler bunlar

bir nevi kimlik veriyor youtube video ya aynı kimliği yüklemeye çalışınca patlıyor ünlem dünya engeli vb

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri