arkadaşlar herkes birşeyler yazmış benimde bir fikrim var yazıp yazmamak arasında tereddütte kaldım ama yazmak istedim bu engel konusunu şimdi benim gözlemlerime göre bir video yüklediniz bu video youtube tarafından artık nasıl yapılıyor tam bilemiyorum ama bir iz bir işaret konuluyor videolara mesela ilk mesajlarda arkadaşlar animeden yakınmışlar demişlerki biz attığımızda direk ünlem,eşleşen,dünya engeli vs. oluyor diye şimdi sen işaretlenmiş yada artık herneyse o video yu atarsan direk alırsın uyarıyı ama biraz oynaman gerekiyor video ile youtube algoritması diyecekki tarama yaparken bu yeni bir video ve bunada bir işaret atalım yani algoritma bu şekil çalışıyor youtube a yüklenen tüm videolarda bu gecerli mesela ünlem dünya engelinin bir hafif şekli ünlem rahatça aşılırken dünya engeli aşılamıyor vs. vs. kısacası video taramaya girdiğinde sistem bunu yeni video olarak algılamalı ki ünlem yada herhangi bir engele takılmasın biraz uzun oldu yararlı olacağını düşünüyorum ha birde şöyle düşünün her adsensenin nasıl bir pub no su var ise her videonunda pub no suna benzer kodları var video yüklenirken bu kodları değiştirerek geçilebilir bu bilgiyi millet inanın satışa sunardı neyse iyi forumlar
arkadaş yüzde yüz haklı sanmayın ki o videoları atanlar direkt atıyor dünya engeli almıyor yok oyle bırsey bır sekılde oynuyorlar vıdeo ıle youtube'da bunu yenı vıdeo olarak algılıyor dünya engeli yemiyor arkadaş herşeyi resmen açıklamış . Tebrik Ediyorum .