Dünya Geneli Engelinin Aşılabilinmesinin Hiç Bir Çağresi Yokmu Arkadaşlar?

wephizmeti

Kayıtlı Üye
Dünya Geneli Engelinin Aşılabilinmesinin Hiç Bir Çağresi Yokmu Arkadaşlar Youtubede Olmayan filmleri yükleyim diorum hepsınde ama hepsınde dunya geneli engel ama başkalarını takip edıorum onlarda youtubede olmayan vıdeoları yukluorlar catır catır yayınlanıor lütfen yardım edin?

Yok yok yok 1 aydır uğraşıyorum hiç bir çaresi yok videoyu her türlü tarıyor ve buluyor veritabanından o videoyu görüntüyü değiştirmeden imkansız kırpma çözünürlüğü bozarak anca geçiliyor.

Yok yok yok 1 aydır uğraşıyorum hiç bir çaresi yok videoyu her türlü tarıyor ve buluyor veritabanından o videoyu görüntüyü değiştirmeden imkansız kırpma çözünürlüğü bozarak anca geçiliyor.

ben kırpma yapıorum çözünürlüğüde bozuorum halen aynı malesef hocam ne yapcağımı sasırdım

Uğraşma vaktine yazık 1 ayım gitti google bu nasıl bir sistem getirmişse hiç bir şekilde yükleyemiyorsun tanıyor :D

1-1,5 ay uğraştım ve attığım ilk videoda 1 haftada 1,500 kazanmıştım. o kadar aceleci olma, yerinde mi saysın adam boş boş gezinsin mi? bırak bi şeyleri başarmak için çabalasın millet, heves kırmayın. Allahtan ben bu işe kalkıştığımda kimseden öneri almadan kendi çabalarımla uğraştım da negatif yorumlara takılıp pes etmedim.

1-1,5 ay uğraştım ve attığım ilk videoda 1 haftada 1,500 kazanmıştım. o kadar aceleci olma, yerinde mi saysın adam boş boş gezinsin mi? bırak bi şeyleri başarmak için çabalasın millet, heves kırmayın. Allahtan ben bu işe kalkıştığımda kimseden öneri almadan kendi çabalarımla uğraştım da negatif yorumlara takılıp pes etmedim.

Ben burada kimseye umut vermiyorum sadece tecrübelerimi söylüyorum zamanımın boşa gittiğini dünya engelinin geçilmediğini anlattım.Attığın o ilk video dünya engeli veren ve hiç bir edit yapmadan engelmi geçtin?

Ben 2-3 video üstünde çalıştım. 1 gün. (Hatta 1-2 saat falan :) Kırpma - zoom- renk değiştirme falan 1 ton şey denedim geçemedim. Sonra boşverdim. Gerek yok. Video mu bitti sanki :)

Ben burada kimseye umut vermiyorum sadece tecrübelerimi söylüyorum zamanımın boşa gittiğini dünya engelinin geçilmediğini anlattım.Attığın o ilk video dünya engeli veren ve hiç bir edit yapmadan engelmi geçtin?

sen aylarca hiç bir edit yapmadan geçmeyi mi denedin? o zaman sen hayal dünyasında yaşamışsın belli ki.

Kardeş, hala geçirebiliyormusun filmleri dunya engelinden

yöntemler var arkadaşlar. bazı çizgi filmleri tam ekran geçiriyorlar üstünden çok az kırpıp sesi biraz kalınlaştırarak. üzerine düşmedim ama gözle görülür değişiklik bunlardı. normal çerçeveli çizgi filmler 2 günde 20k izleniyosa o videolar 150k izleniyordu. yani kaliteye göre izlenim bariz etki eder. o adamlar kod falan bulmadı, belli ki programla edit çeke çeke hallettiler bi şekilde. üzerine düşen düşsün derim.

dunya engelını goruntuyu degıstırmeden gecmek ımkansız gıbı bırsey ben gecıyorum dıyende ya bı yerlerınden sallıyor yada 1 2 saat sonra geçtıgı vıdeoya dunya engelı gelıyor yanı goruntu bozmadan gecmeye calısmayın, goruntuyu bozarak gecın youtubeye atın artık yabancılar fake dızı cızgı fılm gıbı vıdeolardan o kadar cok bıkmışlarkı vıdeonun goruntusune hıc bakmıyorlar az bırsey ızlenebılır olsun yeter :D

dunya engelını goruntuyu degıstırmeden gecmek ımkansız gıbı bırsey ben gecıyorum dıyende ya bı yerlerınden sallıyor yada 1 2 saat sonra geçtıgı vıdeoya dunya engelı gelıyor yanı goruntu bozmadan gecmeye calısmayın, goruntuyu bozarak gecın youtubeye atın artık yabancılar fake dızı cızgı fılm gıbı vıdeolardan o kadar cok bıkmışlarkı vıdeonun goruntusune hıc bakmıyorlar az bırsey ızlenebılır olsun yeter :D

yanılıyosun. her engel için konuşamam tabi ama bazı engelli videolarda görüntü veya seste en ufak oynama yapmadan tam ekran geçirmek mümkün. sadece aklı biraz çalıştırmak gerekiyor o kadar.

yanılıyosun. her engel için konuşamam tabi ama bazı engelli videolarda görüntü veya seste en ufak oynama yapmadan tam ekran geçirmek mümkün. sadece aklı biraz çalıştırmak gerekiyor o kadar.

zor hocam 1 tanesınde gecersın oburunde tıkanırsın kesın bır cozumu yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri