Dünya geneli engellenen videoda nasıl reklam açıyorlar

• Kullanıcı rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rozetmen

Kayıtlı Üye
arkadaşlar "arkadaşım hoş geldin " programı dünya geneli veriyor.2 -3 kişi paylaşmış reklamlar açık, hatta 3-5 tane ara reklam koymuşlar.hak sahibi doğan tv kanald,ben videoyu açamıyorum bile.adamın videosunu birebir kopyaladım.
kanal partner kanal.

hocam bunu biz caylaklar bilmiyor bilen ustalarda haliyle söylemiyor bize

partner kanalda videoyu yüklerken yüklenme anında para kazanma secenegini aktif edin. para kazanma acılır.

söylediklerim sadece partner için geçerli. sonra istiyorsan 15 tane reklam koy.
[MENTION=4975]attozer[/MENTION]; [MENTION=4429]rozetmen[/MENTION];

yükleme anından ziyade "işleniyor" anında çakın reklamı

hadi yine iyisiniz çöm köftehorlar sizi :D

yükleme anından ziyade "işleniyor" anında çakın reklamı

hadi yine iyisiniz çöm köftehorlar sizi :D
partner için mi normal kanallar için mi hocam bu yöntem? yoksa her ikisinde de geçerli mi? normal kanalda 1 tane bile dünya geneli engellenen aşamadım. :D

partner için mi normal kanallar için mi hocam bu yöntem? yoksa her ikisinde de geçerli mi? normal kanalda 1 tane bile dünya geneli engellenen aşamadım. :D

partner için hocam :D

ama asıl tavsiyem gelin benim gibi yabancı özgün kovalayın. tbm yüksek telif vs derdi yok

özgüne desteğim sonsuz :D günlüğü 2000 lira olan greenbox studyolarından tut profesyonel kameralara, oyuncusundan kurgu montaja kadar beleşe veriyorum gelin aklınızda fikrinizde ne varsa çekin, çekelim diyorum..

...kimse yanaşmıyor :D

bazılarıda o tarz bu programları tv den kayıt edıyor ben kendımde yaptım dünya geneli engelinden kurtuldum ama telif engelıne takıldım

arkadaşlar "arkadaşım hoş geldin " programı dünya geneli veriyor.2 -3 kişi paylaşmış reklamlar açık, hatta 3-5 tane ara reklam koymuşlar.hak sahibi doğan tv kanald,ben videoyu açamıyorum bile.adamın videosunu birebir kopyaladım.
kanal partner kanal.

dünya geneli videolarında reklam çıkar, 3. taraftada çıkar. Ama reklam kazancı size gelmez. 3. tarafta videonun gerçek sahibinew gider, dünya genelinde ise youtbeun direkt kasasına. Ustalıkla, eskilikle alakası yok yani. dünya geneli ve3. tarafınız varsa direkt silin.

dünya geneli videolarında reklam çıkar, 3. taraftada çıkar. Ama reklam kazancı size gelmez. 3. tarafta videonun gerçek sahibinew gider, dünya genelinde ise youtbeun direkt kasasına. Ustalıkla, eskilikle alakası yok yani. dünya geneli ve3. tarafınız varsa direkt silin.

hocam dünya geneli videolar başkalarına gözükmüyorki.adamlar 2-3 tane video içi reklam açmışlardı.gerçi alayına basmışlar telifi video youtubede yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri