Dünya geneli sorunu

• Kullanıcı dombalak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dombalak

Yasaklanmış
Dünya geneli olan videoları geçebiliyordum bugüne kadar

dün akşam bir dizide denedim yine geçtim ama sabah baktığımda tekrar dünya genelinde engel yemiş

ilk defa başıma geldi, bir kere geçtim mi bir daha sorun yaşamıyordum ama bugünden itibaren ilk geçtiğim halde 1-2 saat sonra tekrar gelmeye başladı

işin ilginç tarafı videoyu tekrar editliyorum atıyorum yine dünya engeli en az 4 defa dünya engeli yedi bir kanalda ama kanalda hala tek dünya engeli görünüyor yani hesap kötü duruma düşmedi

fikri olan???

Manuel incelemeye takılmış olabilir.Gelen mailde icerik sahibi veya onun adına birinin manuel incelemesi sonucu engelin geldiği yazar.

Adsenye bağlı olmayan kanallarda dünya geneli geldiği zaman benim hiç bir kanalın hesabı kötü duruma düşmedi Büyük ihtimal kanalınız adsenseye bağlı değildir

telif , dünya engeli kaçınılmazdır , illa ki bir gün gelir.

evet adsenseye bağlı değil

gelen mailde

Telif hakkı hak talebi nedeniyle YouTube videonuz engellendi. Bu, videonuzun artık YouTube'da oynatılamadığı ve bazı YouTube özelliklerine erişiminizi kaybetmiş olabileceğiniz anl***** geliyor.

yazıyor

Son düzenleme:
Adsenye bağlı olmayan kanallarda dünya geneli geldiği zaman benim hiç bir kanalın hesabı kötü duruma düşmedi Büyük ihtimal kanalınız adsenseye bağlı değildir
Önceden Adsense olmadan bile kapanıyordu+15 dk simdi kapanmiyo acaba kanali baglayinca bi skinti olurmu bi çizgi film kanalim var 30tane falan engel geldi sildim ama adsenseye bağlamaya korkuyorum

dizilerde dunya engeleni gecsen ertesi gun kanalin kendi manuel olarak gonderiyor sey vardi gecen ulan istanbul duetti vardi bu videoyu kanal d ekledi 1 milyonu gecmisti enson gordugumde sonra bu video nun aynisini baskasi yuklemis 3 milyon izlenmisti dun bi baktim video ucmus kanal d sildirmis videoyu gerci adam alacagini almistir o videodan 3 milyon az degil 1000 lira birakmistir

dizilerde dunya engeleni gecsen ertesi gun kanalin kendi manuel olarak gonderiyor sey vardi gecen ulan istanbul duetti vardi bu videoyu kanal d ekledi 1 milyonu gecmisti enson gordugumde sonra bu video nun aynisini baskasi yuklemis 3 milyon izlenmisti dun bi baktim video ucmus kanal d sildirmis videoyu gerci adam alacagini almistir o videodan 3 milyon az degil 1000 lira birakmistir
Diziden 3milyon izlenime Türkçe içerikte izlenme orani yüksekse millet bakip cikmiyorasa en az bi 20k birakir yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri