Dünya Genelinde Engellendi Hakkında Soru

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CNZ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi "Dünya Genelinde Engellendi" videolarını hemen silsek de para kazanmalar kapanabiliyor.

Acaba diyorum "Dünya Genelinde Engellendi" videolarını onaylasak ve sonra silsek kapatmayı engelleyebilir miyiz?

Çünkü YouTube bize bununla ilgili "Kabul Et" ve "İtiraz Et" şeklinde iki seçenek sunuyor. Biz ise bunlara hiç cevap vermeden direkt siliyoruz. Belki de bunu vurdumduymazlık olarak görüp kapatıyor olabilirler diye düşünüyorum.

Çünkü "Kabul Et" cevabını verince o videoyla ilgili istatistikler hak sahibine gidiyor ve karar mercii hak sahibi oluyor. Videoları da sildiğimiz için hak sahibi bir şey yapma gereği duymayabilir. Ama hiç cevap vermeyerek kendimizi Youtube'un insafına bırakmış oluyoruz.

Bunu deneyip uygulayan arkadaşlar var mı öğrenmek istiyorum. Ben bir kanal açtım ve bu şekilde uygulamaya başladım. Bakalım bir faydası dokunacak mı.

Not: Biraz moralim bozuk, bu konuya daha önce cevap verildi mi bilmiyorum. Gerekirse hemen silebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Dünya engeli yiyen videoda hiç bir şey yapamıyoruz diye biliyorum hocam yanlış mıyım? Dünya engelini camtasia programı sayesinde bir kaç küçük edit ile rahatlıkla geçebilirsiniz.

Dünya engeli yiyen videoda hiç bir şey yapamıyoruz diye biliyorum hocam yanlış mıyım? Dünya engelini camtasia programı sayesinde bir kaç küçük edit ile rahatlıkla geçebilirsiniz.

Hayır, demek istediğim bu değil. Sonradan bir çok dünya engellemesiyle karşılaştım bugün. Silmeden önce yapmamız gerekenler hakkında çözüm arıyorum sadece.

Sonuçta kanalın bir sicili oluyor kabul etsen dahada tescillemiş olursun.Ama ünlem olan videoların para kazanmasını kapatıp siliyorum o ayrı bir konu :D

Sonuçta kanalın bir sicili oluyor kabul etsen dahada tescillemiş olursun.Ama ünlem olan videoların para kazanmasını kapatıp siliyorum o ayrı bir konu :D

Diğer türlü kapanan kanalım olduğu için, belki bu yöntemle hafifletebiliriz diye düşündüm. Ayrıca sizin taktiğiniz de mantıklı ve benimki gibi belki kurtarır cinsinden :)

Bide şu yöntem var onuda söyleyim hocam eğer video yüklerken dünya geneli ve eşleşen gelirse yükleme sayfasından para kazanmasını kapatıp diğer sayfadan hemen siliyorum pek iç açıcı bir yöntemler değil ama bir ihtimalde olsa botları şaşırtabilecek detaylar olabilir

Video yöneticisinde dünya genelinde engellendi uyarısını görürseniz önce videoyu sonra kanalı direk silin gitsin. Teliften daha menem bir şey.

Biz de silmemek için ne yapabiliriz, kanal kapatmaya sebebi belki atlatabiliriz diye tartışıyoruz zaten. Yoksa çoğu kanal patates püresi oluyor dünya geneli yüzünden.

Şuan için en etkili çözüm videoları çöp bi kanalda denedikten sonra yüklemek. Engeli yedikten sonra napılabilir ben de bilmiyorum.

Şuan için en etkili çözüm videoları çöp bi kanalda denedikten sonra yüklemek. Engeli yedikten sonra napılabilir ben de bilmiyorum.

Geçen günkü tsunamiden sonra ben de bugün öyle yaptım. Dünya engeline takılmayınca kendi kanalıma yükledim. Bir kaç saat içinde dünya geneline düştü. Bir iki gün beklesek güncelliğini yitirecek ve yine garantisi yok. Beklemesek ayrı dert. Bu da patlarsa bu işlere ara veririm sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri