dünya genelinde engellenen videolar?

• Kullanıcı boyka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

boyka

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar , yeni başladım video yüklemeye şans eseri başkaların kanallarını gezerken çok popüler bir tv şov programı keşfettim. 1 günde 300 izlenim ve 40-50 yorum aldı. fakat bu videoların asıl kaynağını buldum oradan hepsini yükledim ama dünya genelinde engellendi uyarısı çıktı ben bu videoların üzerinde oynasam bişiler eklesem intro filan acaba bu uyarı kalkar mı ? deneyen arkadaşlar var mı?

burda soracağınıza deneyip öğrensene diyebilirsiniz fakat edit programı yok düzgün video edit programı bulup özgünleştirene kadar çok zaman kaybım olacak.

profesyonelce yaparsan kaldırabılırsın.imkansız deıl.. ama profesyonel programla çok zaman ve tecruben gider.. uğraşma hiç

Boyka sen benim tanıdığım KKTC' li boyka mısın? :)

Kaldırılabiliyor.Ama kanal gümleyebilir.Riski göze alırsan kaldırırsın.Tavsiyem dünya çapındaki programlara çok fazla dokunmamak zaten %95 i telif veriyor.Kimisi manuel telif :) kimisi dünya çapında engellenerek.

Youtube artık şöyle birşey yapıyor.
3 video attın hepside dünya engeli verdi bunu silsende +3 diye bir yere not ediyor.
4-5-6-7-10 attın diyelim, hepsi engellendi verdi, yine attığın gibi sildin.
Bir sabah kalkıyorsun kanalında ihtar yok ama Para Kazanması Devre dışı kalmış.
İşte hep bunlar Dünya Engeli.
Bilmem anlatabildim mi?
:cool:

BEnce kurtuluşun yok ben Daha önce çok Videolarda Karartma Yaptım Editledim yukledim.. Başarılı oluyor Ama birgün kanalını bir açarsın telif yemişsin kurşun yedim solyanımdan Yaralandınmı ey can Azer Bülbülü Dinlersin benim gibi :) İşin Kötü Yanı emeğim çöpe gidcek zamanını Harcama derim

birkaç yöntem deniyecem yine de bakalım ne olcak videoya deli gibi yorum geliyor burada bırakmak olmaz şimdi : )
noeroin o dediğin gerçekleşirse o zaman fazla sürmez maceram :D

birkaç yöntem deniyecem yine de bakalım ne olcak videoya deli gibi yorum geliyor burada bırakmak olmaz şimdi : )
noeroin o dediğin gerçekleşirse o zaman fazla sürmez maceram :D

dünya genelinde engellendi videolara dayandıysan vay senin haline youtube seni sopayla kovalar yakında, bu arada adsense patlamasın dikkat et kaş yapayım derken göz çıkarma :D

arkadaşlar sabah heyecanla hesabı kontrol edeyim dedim 1 günde video 15 bin izleme almış video ve telif ihlali uyarısı göndermişler. hesap duruyor şimdilik ama videoyu sildiler :( ne güzel aboneler izlenimler akıyordu
arkadaşlar birde o kadar izlenim aldım fakat analytic raporlarına ve adsense hesabımda hiçbir değişiklik yok niye böyle sorun mu var ?

Ben yine bu videoları yüklemeye devam etsem fakat para kazanma seçeneğini aktif etmesem yine de sorun yaşar mıyım ? bari abone kasayım işime yarar

hesabım ile bir sorun var: 25 bin görüntüleme 60 tık almış ama para vermemiş 0$ yazıyor neden :S

Birden fazla dünya genelinde engellemede benim eski kanalımın para kazanma özelliği gitmişti.Bence yeni kanal aç.

arkadaşlar sabah heyecanla hesabı kontrol edeyim dedim 1 günde video 15 bin izleme almış video ve telif ihlali uyarısı göndermişler. hesap duruyor şimdilik ama videoyu sildiler :( ne güzel aboneler izlenimler akıyordu
arkadaşlar birde o kadar izlenim aldım fakat analytic raporlarına ve adsense hesabımda hiçbir değişiklik yok niye böyle sorun mu var ?

Ben yine bu videoları yüklemeye devam etsem fakat para kazanma seçeneğini aktif etmesem yine de sorun yaşar mıyım ? bari abone kasayım işime yarar

hesabım ile bir sorun var: 25 bin görüntüleme 60 tık almış ama para vermemiş 0$ yazıyor neden :S

Yanlış yerden bakıyorsundur.Tam Raporları Görüntüle + İçerik barındırıcıları için adsense burada görürsün kazancını.

Youtube artık şöyle birşey yapıyor.
3 video attın hepside dünya engeli verdi bunu silsende +3 diye bir yere not ediyor.
4-5-6-7-10 attın diyelim, hepsi engellendi verdi, yine attığın gibi sildin.
Bir sabah kalkıyorsun kanalında ihtar yok ama Para Kazanması Devre dışı kalmış.
İşte hep bunlar Dünya Engeli.
Bilmem anlatabildim mi?
:cool:
Bunun sayısını öğrenip(mesela kaç tane uyarı gelirse) bununla ilgili konu açıp forumu bilgilendirmek lazım.

arkadaşlar hit alan şov programı da voice of brasil 2013 global tv telif verip duruor kimseye yükletmior kendileride youtube yüklemiyorlar garip

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri