Dünya genelinde video yüklenince otamatik telif yemiş sayılıyor

3. taraflarda olmaz arkadaşlar

Size bi kötü bide iyi haberim var :)

Kötü :
Artık Telifin Kalkma Süresi 6 Aydan 1 Yıla Uzatılmış

İyi :
Artık Videoyu Silseniz Bile Karşı Bildirim Gönderebilirsiniz :)

KANIT

çöp kanalda dünya engeli vermeyen başka kanalda verebilir.1 gün sonra da gelebilir.can sıkıcı bir hal almaya başladı bu iş.bu youtube çalışanları yeni icad çıkarmak için birbiriyle yarışıyor herhalde.

İcad Bulana 2 Maaş Avans Veriyorlar Galiba Arkadaşlar Bi Youtube ÇAlışanını Kaçırıp Protesto Edelim :D

Spamcılar Derneği Başkanı Serkan abide Önderlik etsin bize :)

bu uyarının kalkma süresi 1 ay sanırım.

aslında bu tür olaylara pek te sevinmiyor değilim Spam zorlaşıyor bizim Türk insanın işine zor gitmez arkadaş :) o yüzden çoğu bırakır beceremeyip zaten Haziran sonrası her şey çok basit olduğu için patladı gitti bu iş.. İşin formülünü cabalayan elbette ki gene bulacak ki pekte büyük bi sorun değil şimdilik kazanmaya devam. Ben sorun olarak görmüyorum şuanlık.

Şimdi arkadaşlar burada ki önemli olan bir kaç şey var.

1. Kanala en fazla kaç uyarı gelebilir?
2. Uyarı alan kanalın para kazanmaya kapatılma ihtimali nedir?
3. Kaç tane d.geneli alınca kırmızı oluyor.

gibi gibi. eklenecek sorular var.

dün gece engel gelen kanallara baktım herhangi bir uyarı yok. demekki bugun gelen bir özellik

Bu gidişle herkes özgün olmaya başlar.Yakında adsense banda çıkarsa dunya genelınden falan şaşmam.

dün gece engel gelen kanallara baktım herhangi bir uyarı yok. demekki bugun gelen bir özellik

Evet Bugün Başlamış Ama İyiki Ben Geçen Gün Güzel bi spam yapmıştım :) ama hala adsenseye bağlamadım izlenmiyorlar :( aslında böyle olayların olacagını önceden bilsek çok güzel spam yaparızda onlar bizim açığımızı yakalıyor biz mal mal bakıyoz neyse elbet bulunur bi çözüm :) dünya geneli veren videodan uzak akşamlar dilerim...

toplu para kazanma < ünlem < şimdide bu :)

1 dünya geneli engeli yiyince partnerden atılırsak vay halimize

Böyle bir açıklama yapmışlar

Dünya geneli Content ID engeli

Bir telif hakkı sahibi Content ID sistemini kullanarak videonuzla ilgili hak talebinde bulunur ve videonuzu dünya genelinde engellerse hesabınızın kötü duruma geçme tehlikesinin bulunduğuna dair uyarı alırsınız. 30 gün içinde ikinci bir dünya geneli Content ID engeli alırsanız hesabınız kötü duruma geçer. Her bir dünya geneli engellemeyle ilişkilendirilmiş cezanın süresi 30 gün sonra dolar. Bir videonun yanlışlıkla engellendiğini düşünüyorsanız ilgili hak talebine itiraz edebilirsiniz. Geçersiz itirazların telif hakkı ihtarlarına yol açabileceğini unutmayın.

Hesabınızı kötü duruma geçiren videoların silinmesi, hesabınızı iyi duruma döndürmez.

Bu demek oluyor ki spam yaparkende çok dikkatli videoları seçmemiz lazım :D Film,çizgi film sektörüne ağır bir darbe olablir bu .

Arkadaşlar partner hesapta bugün bildirimi deneyen oldu mu?
Gelmiyor sanırım?

Edıt : Oha ya 20 Mayıs sona erecek diyor.Farkında değilmişim.
Çok kötü oldu bu.

Yeni birşey değil bence yani en azından olan bir uygulamayı yeni göstermeye başladılar son 1 haftadır max 2 tane dünya engeli yediğimde kanalın para kazanması gidiyor bir anlam veremedim kanal açmaya korkar olduk :) neyse yine de devam

güler misin ağlar mısın hey Allah'ım ya...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri