Dünya genelinde video yüklenince otamatik telif yemiş sayılıyor

Şöyle bir sorun var.
Kaç dünya Engeli yerse para kazanma uçacak.
Yada Eşleşen yersek orası yine kırmızı olacak mı?
İşte bunlar hep sıkıntı.
Bunuda ilerleyen günlerde göreceğiz.
Hergün yeni icat çıkartıyorlar.
;)

Şöyle bir sorun var.
Kaç dünya Engeli yerse para kazanma uçacak.
Yada Eşleşen yersek orası yine kırmızı olacak mı?
İşte bunlar hep sıkıntı.
Bunuda ilerleyen günlerde göreceğiz.
Hergün yeni icat çıkartıyorlar.
;)
Bir kanalımda 5 uyarı var . 5 den de fazla gelmişti dünya engeli . Sadece 15 dk üstü video yükleyemiyorum
Önceki videolar duruyor para kazanma da gitmedi .
Iyice zorlaştı iş . 200 video atsam 5 dünya engeli gelse çöp olur kanal . Uzun video çalışanlar için kötü oldu.
Ünlem şimdi de bu Pert olduk .:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nisan ve Mayıs ayında yeni ve oldukca önemli güncellemeler gelecekti.
Demek bu da onlardan birisiymis.Bakalım ileride daha neler olacak.

ohaa ya life dedik adam dedik, hiç bieşy yoktu engel gelen sabah haricinde bi baktım şimdi 2 tane uyarı gelmiş ya ohooo ne anlamı kaldı partnerliğin daha yeni tadına bakmaya başlamıştım be. Şimdi kanal giderse baştan bi kanalı bi daha mı partnere sokmak gerekecek doğal olarak öyle sanırım

Cevap: Dünya genelinde engellendi uyarısı veren videolar yükleyince otamatik telif yemiş sayıyor

Dün bir kanal açtım 250 video yükledim başka kanaldan içerik yazılarını tamanen özgünleştirdim, 250 vıdeodan 77 si dolar oldu gerisi ünlem, ertesi gün oldu ne atarsam atayım kendi çektiğim orjinal video dahi ünlem oldu bu kanala video atmaktan vaz geçtim, asıl sorum şu bir video aldık youtubeden çerçevesini görüntü eşleşeninden kurtulmak için ses hızını artırıp yeni kanala düzenlediğim bütün videoları mesela 250 tanesinide birden atsam hepsinde yeşil doları görürmüyüm ? Sizin yöntemde bu şekilmi, kısa özet söyleyin anlarım , şimdiden teşekkür ederim. :)

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Dünya genelinde engellendi uyarısı veren videolar yükleyince otamatik telif yemiş sayıyor

Arkadaşlar bu nedir. Content ıd hak talepleri gözükmüyor ayrıca reklamlarda cıkmıyor kanallarda..

Herkese iyi bir haberim var:

Videolara sonradan düşen dünya engelleri kanala olumsuz etki etmiyor.

Az önce büyük bir kanalıma 5 Dünya engeli düştü Kanal Durumu hala temiz.

İlk yüklerken dünya engeli yememeye çalışın arkadaşlar.

Herkese iyi bir haberim var:

Videolara sonradan düşen dünya engelleri kanala olumsuz etki etmiyor.

Az önce büyük bir kanalıma 5 Dünya engeli düştü Kanal Durumu hala temiz.

İlk yüklerken dünya engeli yememeye çalışın arkadaşlar.

Çoğu zaman yükler yüklemez geliyor dünya engeli .
Gene bir kaç saat sonra gelse +15 dk videoları para kazanmaya açarız sıkıntı olmaz.
Hemen gelirse 5 tane çöp olur kanal :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dün bir kanal açtım 250 video yükledim başka kanaldan içerik yazılarını tamanen özgünleştirdim, 250 vıdeodan 77 si dolar oldu gerisi ünlem, ertesi gün oldu ne atarsam atayım kendi çektiğim orjinal video dahi ünlem oldu bu kanala video atmaktan vaz geçtim, asıl sorum şu bir video aldık youtubeden çerçevesini görüntü eşleşeninden kurtulmak için ses hızını artırıp yeni kanala düzenlediğim bütün videoları mesela 250 tanesinide birden atsam hepsinde yeşil doları görürmüyüm ? Sizin yöntemde bu şekilmi, kısa özet söyleyin anlarım , şimdiden teşekkür ederim. :)

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yeni açtığım kanallara 150 adet (Gizli olarak) video atıyorum, tüm videolarda işleniyor olayı bittikten sonra 2 saat bekliyorum(bu esnada başka yeni bir kanal için içerik arıyorum).
3.eşleşen veya dünya engeli uyarısı gelenleri siliyorum hiç uğraşmadan ardından hepsinin para kazanmasını açıyorum. Ünleme düşenleri de hiç botla ayar çektirmeden siliyor geçiyorum. Elime temiz 100 video kalıyor.
Son 2 aydır hiç telif veya başka bir şekilde uyarı yemedim. 1 hafta önce toplu spam temizliği yaptı YT, kanallarımın yarısı gitti. Onun haricinde bir sorunla karşılaşmadım.

Dünya genelini silsekte diğer videoları aktifleştiremiyoruz

buna karşılık ünlemi ortadan kaldırsalar keşke. :(

Bu sekilde gelen dunya geneli telif sayılıyor peki kanalın uzun video yukleme ozelliğini normal telif gibi yok ediyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri