kardeşim ama partnerler kabul etmiyor diye biliyorum maç,dizi vs. ? Başvururken hangi videolar ile başvurmuştun ?
Oyun videoları denemelik maç atmıştım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim ama partnerler kabul etmiyor diye biliyorum maç,dizi vs. ? Başvururken hangi videolar ile başvurmuştun ?
Oyun videoları denemelik maç atmıştım.
Bir kanalımda 5 uyarı var . 5 den de fazla gelmişti dünya engeli . Sadece 15 dk üstü video yükleyemiyorumŞöyle bir sorun var.
Kaç dünya Engeli yerse para kazanma uçacak.
Yada Eşleşen yersek orası yine kırmızı olacak mı?
İşte bunlar hep sıkıntı.
Bunuda ilerleyen günlerde göreceğiz.
Hergün yeni icat çıkartıyorlar.
![]()
Hayır sadece denemelik atıp bıraktım bir süre önce.Oyun videoları duruyor.yani oyun videoları ile başvurdun daha sonra maça mı çevirdin kanalı ?
Hayır sadece denemelik atıp bıraktım bir süre önce.Oyun videoları duruyor.
Herkese iyi bir haberim var:
Videolara sonradan düşen dünya engelleri kanala olumsuz etki etmiyor.
Az önce büyük bir kanalıma 5 Dünya engeli düştü Kanal Durumu hala temiz.
İlk yüklerken dünya engeli yememeye çalışın arkadaşlar.
Dün bir kanal açtım 250 video yükledim başka kanaldan içerik yazılarını tamanen özgünleştirdim, 250 vıdeodan 77 si dolar oldu gerisi ünlem, ertesi gün oldu ne atarsam atayım kendi çektiğim orjinal video dahi ünlem oldu bu kanala video atmaktan vaz geçtim, asıl sorum şu bir video aldık youtubeden çerçevesini görüntü eşleşeninden kurtulmak için ses hızını artırıp yeni kanala düzenlediğim bütün videoları mesela 250 tanesinide birden atsam hepsinde yeşil doları görürmüyüm ? Sizin yöntemde bu şekilmi, kısa özet söyleyin anlarım , şimdiden teşekkür ederim.
LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
buna karşılık ünlemi ortadan kaldırsalar keşke.![]()
Bu sekilde gelen dunya geneli telif sayılıyor peki kanalın uzun video yukleme ozelliğini normal telif gibi yok ediyor mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.