Dünya Kupası Çalışacak Arkadaşlar.Beyin Fırtınası Yapalım Beraber.

23:20 de attıgım video 301 de takıldı ama
156 begeni 25 begenmeme 50 de yorum var acaba bu videoyu silme zamanı geldimi ne :)

o saatte maç bitmediği için kesin neymarın penaltı golünü attın muhtemelen 20 snaiye felendir onu atsan nolcak ki kardeş hiç bişey vermez önemli olan maç özetinii patlatabildinmi o önemli 5 8 dk arası özet olursa kazandırır böle patlatabilirsen

o saatte maç bitmediği için kesin neymarın penaltı golünü attın muhtemelen 20 snaiye felendir onu atsan nolcak ki kardeş hiç bişey vermez önemli olan maç özetinii patlatabildinmi o önemli 5 8 dk arası özet olursa kazandırır böle patlatabilirsen

maç özetleri bende elleşmeyin :) ama kanalı adsenseye baglamadım henuz göremiyorum 301 den sonrasını :D

45saniyelik video ile 5 dakikalık video arasında ne fark var özete daha fazlamı reklam koyacaksın sanki?

Vay vay vay fifada amma çakalmış ha :D

dünya engelini direk engelleme değilde para kazanma dünya engellemesi yolluyor :D

anında eşleşen yağdı kanala 10 tane 301+ olmuştur en az hepside gidiyor tek tek :D

daha bende sıkını yok ozeti paylasmadım sadece birazdan golleri youtube video editor kullanarak birleştirip ozet yapıcam ama sanırım maç özetie baya bi kişiye dunya engellemesi geldi az daha bekleyip yapacağım sonra yatıcam sabaha artık ne olur bilmiyorum :)

Aslında çok hevesliydim bu dünya kupasından çok para kaaznırım diye ama.

Fifa dünya engelini eşleşen tarzında yolluyor.Buda kanala çok tehlikeli.

Ama genede her videoya yetişemiyor tabi ki işi bilen kazanmaya devam eder :)

reklam tıklamalarından bahsediyor galiba arkadaş :)

hocam bende onu diyorum benim videom 45 saniye mac özetide maksimum 5 dakika yani arasında fark yok ikisinede en fazla 1 reklam koyabiliyorsun ikisindede aynı sayıda reklam gözükecek
:o

30 saniye adil kullanıma girmiyor mu ?
az önce 30 saniyelik bir video da üstünde 1 saat calısma yaptım attım.
15 dk sonra dünya engeli yedi. Yuh dedim baskada birsey demedim :)

en çok aranan kelimeler ;)

World Cup 2014
12 Haziran 2014 Perşembe 01:00

World Cup, Brazil vs Croatia, FIFA World Cup, Neymar, FIFA, Brazil, Croatia, Claudia Leitte, Brazil Croatia, World Cup Groups, Brazil World Cup, World Cup opening ceremony, Jennifer Lopez, World Cup 2014 Schedule, Fifa World Cup Schedule, World Cup TV Schedule, World Cup Live, World Cup Schedule 2014, Watch World Cup Online, 2014 World Cup, Fifa World Cup 2014, Worldcup 2014, soccer, World Cup Brazil, World Cup Scores, World Cup 2014 opening ceremony, World Cup Croatia, Brazil Vs Croatia Live Stream

TF1 boş durmamış editlemekle uğraştığım videoya telif atmış.
2 telif oldu kanalda zoomin 2 telife ödeme yapıyor muydu?

geçirilen videolara baktım birbirinden rezil birbirinden berbat. kimi videoya ayna efekti vermiş yazılar ters düz görüntü desen ufacık, kimi ne kadar karartabildiyse karartmış öyle atmış. adam akıllı geçen video göremedim. yakında girerim bu kupa işlerine

TF1 yüzünden 2 tane sağlam kanalım gitti.
Ödemeleri sorunsuz alsam bare öncekileri.

Telif gelmeyen videolarda direk dünya engelli eşleşen geliyor.

en çok aranan kelimeler ;)

World Cup 2014
12 Haziran 2014 Perşembe 01:00

World Cup, Brazil vs Croatia, FIFA World Cup, Neymar, FIFA, Brazil, Croatia, Claudia Leitte, Brazil Croatia, World Cup Groups, Brazil World Cup, World Cup opening ceremony, Jennifer Lopez, World Cup 2014 Schedule, Fifa World Cup Schedule, World Cup TV Schedule, World Cup Live, World Cup Schedule 2014, Watch World Cup Online, 2014 World Cup, Fifa World Cup 2014, Worldcup 2014, soccer, World Cup Brazil, World Cup Scores, World Cup 2014 opening ceremony, World Cup Croatia, Brazil Vs Croatia Live Stream

bu iyi oldu etiketleri düzenleyim tekrar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri