Dünya Kupası Çalışacak Arkadaşlar.Beyin Fırtınası Yapalım Beraber.

Arkadaşlar birkaç kanal anında videoları atıyor.Bilen bilir.
Bence çok yüksek kazanç zor biraz.:)

bende birkaç partner ile gireyim şu dünya kupasına bari ama şimdiden anlaşalım sahte telif atmaca falan yok, zaten fifa ile uğraşıcaz bol bol birde sahte telifcilerle uğraşmayak bozuşuruz :D

Arkadaşlar telif mesele değil yöntem zaten vurkaç 2 günde elde edeceğini elde et sonra videoyu sil e hadi olmadı telif geldi ne olucak kanalı silersiniz kazancı gene alırsınız.İnşallah sağa sola sahte telifçiler telif atmaz :D

trt den çekip koyarsanız eşleşeni anında alacağınızı düşünüyorum, bunun yanında arap kanalı bulup oradan telifsiz şekilde kaydetmek teliften bir süre yırtmanıza yarıyabilir. ben kesinlikle bulaşmayacağım dünya kupasına ama yapacaklara ufak bir fikir veriyim istedim :)

Eyyy Sahte telifçi arkadaşlar. Siz bizi birakın ..! FIFA ugraşsın bizimle:)

Bu iş için bi partnere başvursak mı ki acaba ?

Arap bir kanaldan yayını alın aksi halde en kolay şekilde eşleşen dünya engeli v.s yansıyacaktır Arab kanaldan kaydettiğiniz ve ya bulduğunu videoyuda işleyin kesinlikle yüzde 20 oranında bir karartma verin pixeli görüntüyü çok bozmuyacak şekilde oynayın.

Bahsetmeyi unutmuşum diğer mesajda bir tek FIFA atmayabilir telif.
Ama TRT uğraşmaz eşleşen ya da telifle.

Hangi arap kanalından kayıt edeceğiz ?
Link verseniz size zahmet.

hemen canlı etkinlik oluşturup 20 tane de video attım dünya kupası umarım hepimize şans getirir.

arkadaşlar mesala x kanalından ben şimdi canlı yayın çekeyim dedim bakayım eşleşen fln varmı diye vermedi biraz ayar çektim tabi videoya, şimdi vermediyse maç esnasında verme olasılığı varmı yoksa eşleşen fln vermezmi daha ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri