Dünyanın En Güçlü 10 Ordusu 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birliğine girilip bayrağı indiriliyor, korumakla yükümlü vatan toprağının yolların da teröröstler kimlik kontrolü yapıyor, vergi adı altında haraç topluyor. Dağlara terörüst yetiştirmek için çocuk kaçırıyor. Bizim komutanlar makam mevki düşünerek susuyor.

Benzer olay 96'da olmuştu işte sonuç:
Türk Bayrağını İndirmeye Çalışan Rumun Sonu 1996 Kıbrıs Gazimagusa... - YouTube

Şimdiki komutanın akibetini bilmiyorum.

Şerefi varsa istifa etmesi gerekir o bayrak hepimizin namusu
İstifa nedir hocam.Şerefi varsa alır beylik tabancasını kafasına sıkar.
"Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır,
Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Dünyanın en güçlü Ordusu ? İlk 10 ? Türkiye ?:D:D:D:D:D:D:D

iyi güldürdünüz ha. Allahda sizi güldürsün.

Güzel video olmuş, bunun bir de ingilizce versiyonunu yapabilirsin :)

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Asker sayısından yana bir sıkıntısı yoktur.
Türk devletleri tarih boyunca "Ordu - Millet" temelli olmuştur. Şu anda bile yasalara göre "Harp halinde eli sulah tutan tüm erkekler ordunun malıdır." (e tabi belli yaş, sağlık vb kriterler getirildi.)
İşte bu yüzden "(Sağlıklı) tüm erkeklerin 'askerlik eğitimi' alması" zorunludur.

Asker sayısına bakılacaksa eğer, savaş halinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 20-30 milyon askeri mevcuttur. Ancak herşey asker sayısı değildir.

Bu bahsi geçen sitenin asker sayısı açısından baz aldığı tek değer "silah altındaki asker sayısı"dır.

Teşekkür ederim ingilizce konusunu dikkate alıcam :)

Yanlış düşünüyorsun, ben neye sitem ediyorum sence? 35 yıldır devam ediyor bitse bu şehitler olur muydu? Bazen amerikaya imreniyorum, adamlar kafasına koyduğunu yapıyor. RTE biraz erkek olsa da şu kandile atom bombası atsa oyları %50 den %80'e çıkar bir sürü pislik de temizlenmiş olur ama biz boş boş konuşuruz bi 30 yıl daha böyle gider ta ki bölünene kadar. Adamlar yol kesiyor var mı böyle bir dünya

Maşallah Irak - İran sınırındaki bir dağa atom bombası atmakta çok kolay zaten . Biraz gerçekçi olun . Millet yönetmek sizin buraya yazdığınız 3-5 mesaj kadar kolay değil hocam

şimdi beyler ordunun sandığınız gibi kolu kanadı kırık değil, artık öyle kafana göre timini hazırlayıp operasyona çıkamıyorsun. karakolun görüş alanında olan teröriste sıkamıyorsun. herşey yönetimle alakalı. biz mesela askerken gördük önümüzden grup intikal yapıyor ateş emri istiyoruz, karakol komutanı ben emir veremem, siz ateş etmeye salahiyetlisiniz (yetkilisiniz) bkz: nöbet yeri kuralları. kendi insiyatifiniz kullanın diyor. fakat baktığınızda ateş etme kurallarına sizin nöbet yerinize fiili bir saldırı olması lazım. bu yüzden çok grup kaçırdık artık ateş emri yok neden barış varya sözde ondan.

5-10 bin iti bitiremeyen ordu 1. sırada olsa ne yazar

Usta onu neye göre yazdın ? Eğer o 5-10 bin it dediğiniz PKK ise,emin ol dediğinizin 100 katı var.Arkadaşlar demiş ki Amerika bile saldırmaya tenezzül edemiyor.Ne alakası var ?
Adam bizim ülkemize kaçtane üs kurdu.Gelipte bize saldırır mı ? Zaten adamların savunma kuvvetlerine ayırdığı para bizim ülke ekonomimizden yüksek.

Maşallah Irak - İran sınırındaki bir dağa atom bombası atmakta çok kolay zaten . Biraz gerçekçi olun . Millet yönetmek sizin buraya yazdığınız 3-5 mesaj kadar kolay değil hocam

Hocam sizin zihniyetinizdekiler yüzünden bu terör bitmiyor ve bitmez de. Amerika Iraka 2 defa girdi saddamın kellesini aldı malına mülküne el koydu hangi Iraktan bahsediyorsunuz?
Tartışmaya girmeyeceğim söylediğim gibi bu konular bizi aştığı için ancak boş çene çalıyoruz, hadi politikacıları anlarım da sizlerin böyle düşünmesini anlayamıyorum ben. 30.000 den fazla şehit vermişiz bırak atom bombasını devlet dese ki sivil asker toplanın kandili basalım seve canını verecek orayı yerle bir edecek gerçek güce Türkiye sahiptir ama politik oyunlar yüzünden asla böyle bir şey olmayacak vatanı için gözü kara bir siyasi Türkiyenin başına gelene kadar.

Hocam sizin zihniyetinizdekiler yüzünden bu terör bitmiyor ve bitmez de. Amerika Iraka 2 defa girdi saddamın kellesini aldı malına mülküne el koydu hangi Iraktan bahsediyorsunuz?
Tartışmaya girmeyeceğim söylediğim gibi bu konular bizi aştığı için ancak boş çene çalıyoruz, hadi politikacıları anlarım da sizlerin böyle düşünmesini anlayamıyorum ben. 30.000 den fazla şehit vermişiz bırak atom bombasını devlet dese ki sivil asker toplanın kandili basalım seve canını verecek orayı yerle bir edecek gerçek güce Türkiye sahiptir ama politik oyunlar yüzünden asla böyle bir şey olmayacak vatanı için gözü kara bir siyasi Türkiyenin başına gelene kadar.

Ben bu vatan için canımı seve seve veririm sözde değil ciddiyim emin olun . Hocam dediğiniz işler öyle kolay yürümüyor emin olun . Saddam dediğiniz adam Abd nin adamıydı onuda bilmiyordunuz sanırım . Öyle bir dağı basarak bitecek bir şeyde değil terör . Sadece o dağda yaşadıklarını düşünüyorsunuz sanırım siz . Bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz konu bozulmasın

Usta onu neye göre yazdın ? Eğer o 5-10 bin it dediğiniz PKK ise,emin ol dediğinizin 100 katı var.Arkadaşlar demiş ki Amerika bile saldırmaya tenezzül edemiyor.Ne alakası var ?
Adam bizim ülkemize kaçtane üs kurdu.Gelipte bize saldırır mı ? Zaten adamların savunma kuvvetlerine ayırdığı para bizim ülke ekonomimizden yüksek.

Bunların asıl savaşan kesimi bu kadar kardeşimi geri kalanı ise bunlardan nemalanan bunlara güvenen boşcular. Sağa sola molotof atan, ülkeye zarar veren şerefsizler.

boşa tartışıyorsunuz arkadaşlar BOP 'u araştırın sonra eşbaşkanına bakın :) Daha bu ülkenin başı çok belaya girer onuru şerefide çok hiçe sayılır

Ben bu vatan için canımı seve seve veririm sözde değil ciddiyim emin olun . Hocam dediğiniz işler öyle kolay yürümüyor emin olun . Saddam dediğiniz adam Abd nin adamıydı onuda bilmiyordunuz sanırım . Öyle bir dağı basarak bitecek bir şeyde değil terör . Sadece o dağda yaşadıklarını düşünüyorsunuz sanırım siz . Bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz konu bozulmasın

Hocam PKK militanlarının %90'ı kandil dağında yetiştiriliyor orada kamplar mevcut, gerekli temel eğitimleri aldıktan sonra dünyanın 4 bir tarafına yayıldıkları doğrudur, fakat yönetim ve çoğunluk oradadır. Elbette 1 atom bombasının tüm PKK'yı bitireceğini iddia etmiyorum ama büyük bir pislik temizliği ve çok aşırı bir darbe yiyecekleri aşikar. Saddama gelince hayatını okuyun isterseniz yok ikiz kuleleri amerika yıktı, yok saddam amerikanın adamıydı, yok cocacola böcekten yapılıyor gibi laflar abd düşmanlarının uydurmuş olduğu safsatalardır. inanmayın böyle şeylere. Dünya kadar abd askeri gerizekalı mı öldüler hep Irakta.

Konu kitlensin bence, siyasi tartışmalara gidiyor boşu boşuna birbirnizin kalbini kırmayın...

boşa tartışıyorsunuz arkadaşlar BOP 'u araştırın sonra eşbaşkanına bakın :) Daha bu ülkenin başı çok belaya girer onuru şerefide çok hiçe sayılır

Katılıyorum,
BOP projesinde dikkatimi çeken en büyük detay Sünni Irak bölgesi. Bugün birilerinin beslediği IŞİD bunu kurmaya çalışıyor. Ne tesadüf :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri