Dünyanın en pahalı ve en yavaş internetını kullanıyoruz

Frankeinstein

Yasaklanmış
DÜNYANIN EN PAHALI VE EN YAVAŞ İNTERNETINI KULLANIYORUZ

Dünyanın en pahalı ve en yavaş internetini kullanıyoruz. Bu infografik moralinizi daha da bozabilir. Dünya üzerinde yer alan 20 ülkenin internet hızları ve internet ücretlerinin yer aldığı infografiğe göre dünyada internetin en hızlı olduğu ülke Japonya

internet-speed-and-costs.jpg

Dünyanın en hızlı internetini kullanan Japonya’nın internet hızı 81 mbps hemde 1 tl 1 Japonya’yı Kore 56 mbps ile izlerken internete erişimin temel vatandaşlık hakkı kabul edildiği Finlandiya’da hız 31mbps. Türkiye listede sondan 6. sırada yer buluyor. Hemde 100 tl varan fiyatlarla. Youtubeda daha 720p video izleyemiyenler varken dünya 2160p [ 4K ] izlemeye başladı bu kaliteyi ben 5 dk bekliyerek izleyebiliyorum ama yabancı ülkelerde 0 bekleme ve sadece 1 tl ile rahatlıkla izleyebiliyolar

Dünyanın en pahalı ve en yavaş internetini kullanıyoruz. Bu infografik moralinizi daha da bozabilir. Dünya üzerinde yer alan 20 ülkenin internet hızları ve internet ücretlerinin yer aldığı infografiğe göre dünyada internetin en hızlı olduğu ülke Japonya

Dünyanın en hızlı internetini kullanan Japonya’nın internet hızı 81 mbps hemde 1 tl 1 Japonya’yı Kore 56 mbps ile izlerken internete erişimin temel vatandaşlık hakkı kabul edildiği Finlandiya’da hız 31mbps. Türkiye listede sondan 6. sırada yer buluyor. Hemde 100 tl varan fiyatlarla. Youtubeda daha 720p video izleyemiyenler varken dünya 2160p [ 4K ] izlemeye başladı bu kaliteyi ben 5 dk bekliyerek izleyebiliyorum ama yabancı ülkelerde 0 bekleme ve sadece 1 tl ile rahatlıkla izleyebiliyolar

Maalesef bu şekliyle bile kullanabildiğimize şükretme durumuna geldik.

İsveç 86 mbps 0.80 $ Japonya 81 mbps 0.40 $ Yuh artık

İsrailden yunanistan iyiyiz bazı yerlerse şükretmeyide bilmek lazım savaşlar açlıklar hakim dünyada bunun neyi moralinizi bozuyor anlamıyorum.Herkes ülkeyi kötülüyor kimsede sorunu kendinde aramıyor.Bu ülke dediğin sen ben kardeşim varsa bir hata bizim hatamız

Bunu bilmeyen varmı?
Telekom tekel oldukça bu devran böyle devam eder.

Ötv+Öiv = Devlete havadan para. ( kdv hariç vergiler )

1 lira internet mi olurla japonyaya tasiniyorum yarin :)

Türk Telekom şu an her yere aynı hizmeti sunmuyor doğrudur ama 2 sene öncesine kadar 1 mbps alamadığım yerde şu an fiber döşeniyorsa yerinde saymıyor demektir. ANLAYANA

Teknoloji,bilim,sağlık,eğitime harcayacakları zaman ve parayı saraylara ve aşırı dini okullara harcıyorlar. Din zaten bilinen birşey bu ülkedeki her kişi öyle yada böyle dinin gerekliliklerini çocukluktan itibaren öğreniyor.Fakat artık uzay çağındayız ve buna göre düzenlemesi lazım yönetimin.Din bir yere gitmiyor veya din değişmiyor din yüzyıllardır aynı.Ama teknoloji gelişiyor,bilim gelişiyor,hastalıklar çoğalıyor,tedaviler çoğalıyor,eğitim düzeyi yükseliyor.

Artık ya birşeylerin farkına varılmalı ya da kapıya kilit konmalı.

Ben mi yanlış görüyorum yoksa amerika bizden daha yavaş ve daha mı pahalı ? :D

Teknoloji,bilim,sağlık,eğitime harcayacakları zaman ve parayı saraylara ve aşırı dini okullara harcıyorlar. Din zaten bilinen birşey bu ülkedeki her kişi öyle yada böyle dinin gerekliliklerini çocukluktan itibaren öğreniyor.Fakat artık uzay çağındayız ve buna göre düzenlemesi lazım yönetimin.Din bir yere gitmiyor veya din değişmiyor din yüzyıllardır aynı.Ama teknoloji gelişiyor,bilim gelişiyor,hastalıklar çoğalıyor,tedaviler çoğalıyor,eğitim düzeyi yükseliyor.

Artık ya birşeylerin farkına varılmalı ya da kapıya kilit konmalı.

Çok güzel bir dil kullanarak tamda düşündüğüm şeyleri yazmışsınız.Ağzınıza sağlık.

Kendi adıma konuşayım , bundan 10 yıl önce 1 mbps internet kullanıyordum bugün ise 8mbps adı altında bize satılıp 4 mbps kullanmama izin verilen bir internet kullanıyorum . Açıkcası buna bile şükreder haldeyiz çünkü devletin bu derece stratejik kurumlarının ''yaptım oldu'' mantığıyla tekelleştirmesi yeterince ürtükücü bir durum . Adamlar 80 mbps interneti 1 liraya kullanırken ben 10 yılda 1mbpsden 4 mbps e terfi edebilmişim ( onlarınkiyle karşılaştırıldığında bizim ödediğimiz ürkütücü fiyattan bahsetmeme gerek yok sanırım ) Yanlış bilmiyorsam bu paylaştığınız görselde yeni ortaya çıkmış bir görsel değil adamlar uzun yıllar önce bunları başarmıştı zaten , adamlar bunları başardığından beri biz ne zaman onlara göre ciddi anlamda geri olduğumuzdan bahsetsek bunların bir anda olamayacağını , önceki yıllara göre ilerleme olduğundan bahsedilip duruluyor . Evet sevinelim adamlar bizim kat be kat üstümüz interneti bize nispeten kat be kat daha ucuza kullanırken bizim çevirmeli hatlardan kurtulduğumuza :D Çünkü bu manteliteyle bu bile bir başarı bizim için . Eminim ki 5 yıl hiç bir gelişmemiz olmasın 5 yıl sonra gelip aynı konudan tekrar bahsedin size yine şunu söyleceklerdir '' eskisine göre daha iyiyiz , bunlar bir anda olacak şeyler değil '' . Evet bunlar bir anda olacak şeyler değil ama 10 yılda olmayacak şeylerde değil.

Eskisine göre daha iyiyiz diyenler sene 2015 :D Gelişme olmaması kaçınılmaz zaten.10-20 sene öncelerle kıyaslama yapmak mantıksız.

türk telekoma bu millet mecbur kaldığı sürece daha çok sürünürüz

Bunlar aylık fiyatlar mı ? Öyleyse oha diyorum özellikle japonya için :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri