Dünyanın oluşumuyla ilgili slayt.

EnesYesil

Kayıtlı Üye
Dünyanın oluşumuyla ilgili slayt hazırlayacağımda yazılar fotoğraflar atabilirmisiniz ?

kardeş cok güldürdün sabah sabah:D:D

İstersen ben videoyu hazırlayayım sende kanalına yükle. İnternetin falan yavaşsa sorun da değil hani bir tane vds kiralarız ne olacak ayıp ediyorsun.

adam koskoca google dolandırdı siz daha neden bahsediyorsunuz :) :)

Arkadaşlar niye böyle yapıyosunuz yardımcı olsanıza

Buyur kardeşim bunlar resimler : Tıkla
Bunlarda yazılar : Tıkla
Halangilin çocuklarının ödevleri falan varsa gönder ha çekinme

özelden yemin ederim bana ücretsiz yaparmisin diye yazdi :)

ücretine göre cok güzel bir video hazirliya bilirim

adamın özelden senden yardım istemesini, bu şekilde lanse etmen onur kırıcı.. ücretsiz isteyebilir, nazikçe aranızda halledebilirsiniz.. ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım..

ya arkdaşlar bırakın şimdi polianacılık oynamayı bu forumu girip üye olup üyeliğini onaylayıp gelip buraya konu açmayı biliyor google aramayı mı bilmiyor :)

Forum Olarak Çok zor Bi Dönemden Geçiyoruz :) Hocam Forumu Biraz Okuyup Araştırsan Ne sen Bu Druma Düşerdin Nede Biz :)

Ünideyken bi derste bunu işliyoduk. bakayım powerpoint dosyaları hala duruyo mu. onları atayım sana.

başkan burda en alttaki notları bi indir. belki orda vardır. tam hatırlamıyorum hangi slaytlardı.

LİNK: Jeofizik Mühendisliği Bölümü

DOSYA İSİMLERİ
Yrd. Doç. Dr. Berna TUNÇ

Deprem Bilimine Giriş (1, 2, 3. Haftalar)
Deprem Bilimine Giriş (4, 5, 6. Haftalar)
Deprem Bilimine Giriş (7. Hafta)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri