Arkadaslar, cihaz elime geldi. Gayet kullanisli bir cihaz.. Dunyadaki tum ulkelerin TV kanallari var. Amerika, Kanada, Fransa, Almanya, Italya, Turkiye vs. hepsi mevcut. Suan sinemalarda olan tum filmlerin yani sira ucsuz bucaksiz bir film arsivi de mevcut. Ayrica ozellikle Amerika'daki tum tv showlarini canli yayinda izlemenizin yani sira, yayin bittikten 5 dakika sonra cihazda izleyebiliyorsunz. Butun TV showlarinin ve dizilerin her sezonunun, her bolumu de ayrica cihazda mevcut. Eger devam eden bir programisa, bu programi canli olarak izleyebileginiz gibi yeni bolumu bittikten 5 dk sonra kayitli olarak izleyebiliyorsunuz programi..
Soylediginiz gibi Lig TV, D Smart gibi kanallar yok icinde (olmamasi zaten daha iyi) ama dunyanin her yerinden tum spor yayinlarini canli izleyebiliyorsunuz.
Ilk mesajimda 1 yillik demistim ama o konuyu da netlestirdim. 3 yil boyunca herhangi bir ekstra ucret odemeden bu cihazla yukarida anlattigim herseyi izleyebiliyorsunuz. 3 yil sonunda herhangi bir guncelleme vs olursa da onu da ucreti dahilinde yapabiliyor.
Herseyden once inanilmaz buyuklukte bir arsive sahip olacaksiniz, her gun her saat kendini guncelleyen bir sistem oldugu icin tum takip ettiginiz programlarin en guncel halini en hizli sekilde takip edebileceksiniz.
Ucret konusunda da 15 adet olarak toplu alim yapabilirsek kargo dahil 250$ yapabiliyor.
Isteyen olursa artik bana pm yoluyla ulasabilir. Konu altindan da yazabilir.