Durduk yere kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı.

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
para kazanma ya a kanalın yakalandı. b c kanalımdan uyarılar sonucu hepsi para kazanmaya kapandı...
ne yapmalıyım ?

1-uyarı alan kanalı +google ile aç, sonrasında gri renkli olacak para kazanma, para kazanmayı aktif et. bunu yaptığında adsense değiştirme hakkı eldeediyorsun ;) ... uydurma kullanılmaz adsense hesabına kanalını bağla.
2-diğer uyarı alan kanallar + google yap aç, para kazanmayı aktif et...
3-sonradan +google ile aktif ettiğin kanallarını, para kazanmasını aç, ama o kanallarını kontrol et. unlem işaretliler çıkabilir, onları sil temizle... hata kanalda iken para kazanmaları kapat , yenıden aktif et... 7 gun boyuna ciddi kontrol et...
--
daha özeti ne olabilir ? 3 aylık çalışmanın bilmem :D

bu işde yeni olduuğum içni google+ ile aç. yap bilmem bunları anlamıyorum :D ben şöyle söyleyim şimdi. o kanalı silsem tamamen diğer kanalımın para kazanması aktif olurmu eskisi gibi ? yeni kanal açsam onda sıkıntı olurmu ? birde kapanan kanalımın parasını alaiblirmiyim ?

---------- Mesaj saat 13:53:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:53:18 civarında gönderildi. ----------

o hesabınla başka ip'den giriş mi yapıyordun?

bazen tel.den bazende okuldan giriyordum bunla bi ilgisi mi var ?

hadi ya tüh :( şimdi ben kanalı tamamen komple silecem demi otomatik diğer kanalın para kazanması aktif olacak ? yeni kanal actığımda sıkıntı olmadan devam edebileceğim demi ?

**para var ise kanalda, kanalı komple sil mecbursun. içeride para yoksa dediğimi yap...para var ise, kanalı komple sil... temizle... ama o gmail içinde +google ile başka kanal oluştur, oraya formalıteden bir video yukle, yukledığin videoyu gizle ve para kazanmasını aç, diğer sorunlu uyarı alan kanalı da sil..

ozaman paranın gelme olasılığı yuksek, ama bunu bugun yap, ay atlamasın... formalıte video yukledi isen, adsense yı kontrol et, yenıden tanıtman gerekebilir adsenseyi..

-

**para var ise kanalda, kanalı komple sil mecbursun. içeride para yoksa dediğimi yap...para var ise, kanalı komple sil... temizle... ama o gmail içinde +google ile başka kanal oluştur, oraya formalıteden bir video yukle, yukledığin videoyu gizle ve para kazanmasını aç, diğer sorunlu uyarı alan kanalı da sil..

ozaman paranın gelme olasılığı yuksek, ama bunu bugun yap, ay atlamasın... formalıte video yukledi isen, adsense yı kontrol et, yenıden tanıtman gerekebilir adsenseyi..

-

haci senin skype fln yokmu ordan yardım etsen kafam durdu valla :D

1-sıkıntılı kanalına girince, +google ile yenıden kanal aç...para kazanmadını aktif et (bu zaman alacaktır bazen 24 saat)
özet bilgi : sen kanal ismi +google ile oluştur, yenı kanaldı, sornasından hemen para kazanma açılmaz, baya sure beklemelisin, 24 saat kadar kontrol et devamlı, sonrasında para kazanma gri olarak yenıden belirecek, sen onları yeşil yapıp açacaksın.
2-kanalı +google ile açınca içerideki eski isimli kanalı sil...
giğer isimli kanalın açılınca , yeşil olunca, uyarı alan kanalını acımadan sielceksın, çunku diğer kanallarına uyarı maili gonderıyor bu arızalı kanalın, silmen gerekli, ama silsende paran hesabına yatıyor çunku hesabın BABASI GMAİL ADRESİN OLMUŞ OLUYOR
3-sonrasında adsenseye yenıden ilgili yeni açtıgın +google kanalını tanıt... bukadar
YENI AÇILAN KANALIN ADSENSESINE BAK, ve tanıt, diğer parakazanma kapanan kanallarında +google ile aç yoluna devam et. dedıklerımı yaparsan uyarı gelmeyecek ve para kazanmalar devam edecek, adsensende aktif oalcak...

(bu işlerden 4 haneli kaybetiğim rakamlar var, bu işi çözmesem , youtube işini bırakırdım... )

1-sıkıntılı kanalına girince, +google ile yenıden kanal aç...para kazanmadını aktif et (bu zaman alacaktır bazen 24 saat)
özet bilgi : sen kanal ismi +google ile oluştur, yenı kanaldı, sornasından hemen para kazanma açılmaz, baya sure beklemelisin, 24 saat kadar kontrol et devamlı, sonrasında para kazanma gri olarak yenıden belirecek, sen onları yeşil yapıp açacaksın.
2-kanalı +google ile açınca içerideki eski isimli kanalı sil...
giğer isimli kanalın açılınca , yeşil olunca, uyarı alan kanalını acımadan sielceksın, çunku diğer kanallarına uyarı maili gonderıyor bu arızalı kanalın, silmen gerekli, ama silsende paran hesabına yatıyor çunku hesabın BABASI GMAİL ADRESİN OLMUŞ OLUYOR
3-sonrasında adsenseye yenıden ilgili yeni açtıgın +google kanalını tanıt... bukadar
YENI AÇILAN KANALIN ADSENSESINE BAK, ve tanıt, diğer parakazanma kapanan kanallarında +google ile aç yoluna devam et. dedıklerımı yaparsan uyarı gelmeyecek ve para kazanmalar devam edecek, adsensende aktif oalcak...

(bu işlerden 4 haneli kaybetiğim rakamlar var, bu işi çözmesem , youtube işini bırakırdım... )
+google ile nası yeni kanal açacam onu anlamadım nasıl oluyo bildiğimiz 0 dan kanal mı açmam gerekiyor anlamıyorum ki kafa gitti iyice

bu işde yeni olduuğum içni google+ ile aç. yap bilmem bunları anlamıyorum :D ben şöyle söyleyim şimdi. o kanalı silsem tamamen diğer kanalımın para kazanması aktif olurmu eskisi gibi ? yeni kanal açsam onda sıkıntı olurmu ? birde kapanan kanalımın parasını alaiblirmiyim ?

---------- Mesaj saat 13:53:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:53:18 civarında gönderildi. ----------

bazen tel.den bazende okuldan giriyordum bunla bi ilgisi mi var ?

evet sıkıntı oluyor

şu son günü de para kazanmalar gitmeden kapatalım diye korku içinde bekliyoruz:D
içerde biriken parada az buz değil 2 asgari ücret ...
dayanın kanallar :D

şu son günü de para kazanmalar gitmeden kapatalım diye korku içinde bekliyoruz:D
içerde biriken parada az buz değil 2 asgari ücret ...
dayanın kanallar :D

benimde son gün patladı ya yok böyle bieşy. napacağıımı bilmiyorum elim kolum bağlı oturuyorum öyle :(:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri