Durdur Yere Kapanan Kanal

• Kullanıcı seric33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba dün itibariyle 1 yıldan uzun süredir açık olan ve kazandıran bir kanalımın kapandığını gördüm heryere baktım ama bi türlü bulamadım kanala giriş yapınca Bir Google ürününe erişilemiyor hatası veriyor ama ne telefon doğrulaması istiyor nede maile kanalın neden kapandığına dair bir bilgi gelmiş yt linkinde spam vs diyor ama mailde bilgi yok acaba daha önce başına gelen varmı ?
edit:Başlıkta yazım hatası oldu özür dilerim Durduk yere yazacaktım

Adsenseye bir boş kanal bağla bekle oda 1 gün içinde kapanırsa adsense spama dusmustur. Yok o kapanmazsa eğer kanalın normal olarak kapanmış.

Bende de 3 4 gün öncesinde kapanan kanalları silmeye çalışırken denk geldim telefon doğrulaması istemeden maile giriyordum kanal gitmişti ama mailde gelmemişti kökten uçurdum hepsini yapıcak bişi yok.

Bu gibi konulardan çok var mış bende bir ekleme yapayım bu sorun 2 gün önce bende de oldu hemde özgün kanalımda
kGgyMJ.png

Kanallar açık hatta maile telefon üzerinden girip youtube studyosundan hesaplara da girebiliyorum ama pc den giremiyorum.. 5 Tane alt kanal vardı hepsi de özgün, mail attım cevap bekliyorum youtube dan :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri