Durum vahim beyler işler karıştı

bence herkes sevgilisinin bilgisayarına önce keylogger yüklemeli

Hakkaten biz niye bunu dusunemedik ki?

Yas genc tabi, daha nasil olgun bir davranis sergilemeniz gerektigini dusunemiyorsunuz belli ki.

Kizin ablasi istedigini yapar, size ne? Aranizda bir kan bagi ya da nikah bagi mi var?

Ayrica sizin kiz arkadasiniz veya ablasi artik her kimse, boyle seyler yapiyor diye illa ki digerlerine de ayni gozle bakmaniz mi gerekiyor?

Hadi guvenmediniz diyelim, keylogger attiniz kizin bilgisayarina. Peki sevgili kardesim/arkadasim, siz bu kadar paranoya yaparken hic mi dusunmediniz "bu kiz bana guvendi bilgisayarini teslim etti, ben gittim kizin bilgilerini caldim" diye?

Sizin bu yaptiginiz ne kadar mesru ise, kizin yaptigi da bir o kadar mesrudur..

Hala da mailleri takip etmeniz ve elinizde iptal etme gibi bir sans varken bu mailleri hala aliyor olmaniz da gercekten cok uzucu..

Allah islah etsin..

Başkasının ozeline tecavüz edip birde bunu burada konu haline getirmek aşırı saçma ve ahlak dışı. 2 gecedir konuşacak saçma sapan bir konular buldunuz yuruyorsunuzda bu konu da birazdan çöpe taşınır. Ayrıca er yada geç o keylogger bulunur, umarım böyle birşey olduğunda da seni mahkemeye verirler. Insan da az terbiye olur, senin yaptığının rontgencilikten ne farkı kalmış?

Ayrıca bu konuyu tam incelemedim de hiç mi kimse çıkıp sen ne yapıyorsun demiyor bu gence?
O zaman sevgilisinin, is arkadaşlarımızın, patronun, karimizin, çocuğumuzun bilgisayarına keylogger atalım, sonra paranoyak olup ya katil ya intihar edelim. Kapatın şu konuyu beyler kişilerin aklına şüphe sokmayin.

Bu kişinin konuyu okuyan , güven eksikliği yaşayanlar, buna uyup aynı eylemi gerçekleştirmeye kalacaklar. Sonra saçma olaylar zinciri.

yolun sonunu görmeden yolun nereye gittiğini bilemezsin yeğenn.... :D :D ramiz dayı mod. zamanında bende yapmıştım :D ahh ahh

Değerli kardeşim,yaşın daha genç her şeyi br kenara bırak ve yaşamaya bak keşke ben de 19 yaşında olsam hayata bir başka bakardım,keşkelerle yaşamaktansa Ulan iyki yapmışım modunda olucaksın,yaptığın şey çok yanlış bunu yaparak zaten karşılıklı güveni sağlayamamışsın demektir,önce güven ilişkinin en temel yapısıdır bu...Senin yaşlardayken ben de çok meraklıydım sevgilim ne yapıyor başka biri var mı diye sen sırtını yasla ve yaşamaya bak işi akışına bırak fazla şüphe insanı deli eder...Ben evlendim yuva kurdum arkama baktığımda bir çok şeyin boş olduğunu gördüm aradığım insanı değil beni arayan insanla hayata tutundum şimdi mutluyum hem de çok....Hayatta canını sıkan tek ünlem yutupdaki para kazanma ünlemi olsun :)hadi bakim sapm olmadan videoyüklemeye devam :))

hocam siz yine iyisiniz ya aynı şekilde bende saldım virüsü girdim bilgisayara gece 2 gibi felan bu arkadaşlar felan gelcek demişti bi girdim allahım ne göreyim omegledeler 3-4 kız siyahi bir insan artık insan denmez ona ama malum işi yapıyor benim manitada arkileriye ağız 2,80 açık onu izliyolar ağlancak halime güldüm yemin ediyom :DDD şimd atılayınca komik geliyo :D

en azından sen kadınları 19 yaşında tanımışsın :D
biz daha geç gerçeklerle yüzleşmiştik...

bence yaptığınız çok büyük bi saçmalık
bi kızın ne olduğunu çıkmaya başladıktan en geç 1 ay sonra öğrenirsiniz
anlayamıyosanız bi sorununuz var bence
kötü bi zmnda yaşıyoruz heleki (benim yaşımda genç ama) bizden sonraki nesile bakıyorum dahada fenalar..
önüne gelen her kızla çıkıp ciddi bi ilişki bekleyemezsin...

merak hastalığı ikileştirir. RNK-Said Nursi - Hastalar Risalesi

Sen merak ettikçe, bu nefsine ağır gelen şeyle daha çok karşılaşacaksın. Bırak gitsin, sil keyloggerı.

Gördükçe için daha çok acıyacak, onun hayaletinden kurtulamayacaksın. Kendi kendine acı çektirmek için inanılmaz çaba gösteriyorsun. :)

kardeş vur kaç taktiği uygulayacan böyle kızlara :)

Beyler bayanlar durum cidden içinden çıkılmaz bir hal aldı gidiyor. Cidden ne yapcağımı bilemez hale geldim.

4 aya yakın bir düzenli ilişkim oldu sevgilim oldu yani sonra biz ayrılmadan hemen önce bilgisayarı bozulmuştu vermişti bana bende sürekli bir şeyler sakladığından dolayı bilgisayarına keylogger yüklemiştim. Bir çok şey yakaladım gördüklerime inanamaz hale geldim. Kız bana seni seviyorum diyor du fakat sürekli sevgi sevgilisini facebookta aratıyordu arama kayıtlarına giriyordum sonra onun facebook hesabından hiç bir şey yok düzenli olarak siliyordu. Sonra ben bundan ayrıldım fakat hala mailler geliyor.

Tiksinir hale geldim tüm güvenim kayboldu kızlara karşı. Cidden insanın herşeyi bilmesi kadar kötü bir durum yok. Düşünsenize biri size bir şey söylüyor onun yalan oldugunu biliyorsunuz. Bir kaç arkadaşım yapma daha çok üzülürsün dediydi dinlememiştim onları keşke dinleseydim. keyloggeri pasif hale getiresim var ama bir yanımda istemiyor sürekli merak edip inceliyorum. İşin suç yanıda var yok değil. çakarlarsa olayı mahkemelik olurum. Anlıyacağınız her şey karıştı ne yapsam ne etsem bilmiyorum ve sürekli olarak aklımdan çıkmıyor.

dostum aynı sorun bendede vardı ama benımkı okadar ıgrenc degıldı.
zor gunler gecırdım.sakat bı olayını gormedım allahtan dogrardım valla

Valla sinema filmi çekilir, kitabı yazılır, web sitesi açılıp günlük gelişmeler yayınlanır, olmadı ytparacı olrak video serisi bile yapılır bu olayın :D Merak insanı yer bitirir :D

oo kadar yazana kadar kardesim o kıza o kafayı yorana kadar nasıl para kazanırım diye düsünmüs olsaydın inan 1 kız degil 10 kız etrafında olurdu zaman para zamanı para sevgidende öte artık eskide kalmış oo aşklar sevgiler

merak ettiydim daha önce bi konuda da söylemistin neler görüyodur ne zevklidir diye :)

Beyler bayanlar durum cidden içinden çıkılmaz bir hal aldı gidiyor. Cidden ne yapcağımı bilemez hale geldim.

4 aya yakın bir düzenli ilişkim oldu sevgilim oldu yani sonra biz ayrılmadan hemen önce bilgisayarı bozulmuştu vermişti bana bende sürekli bir şeyler sakladığından dolayı bilgisayarına keylogger yüklemiştim. Bir çok şey yakaladım gördüklerime inanamaz hale geldim. Kız bana seni seviyorum diyor du fakat sürekli sevgi sevgilisini facebookta aratıyordu arama kayıtlarına giriyordum sonra onun facebook hesabından hiç bir şey yok düzenli olarak siliyordu. Sonra ben bundan ayrıldım fakat hala mailler geliyor.

Tiksinir hale geldim tüm güvenim kayboldu kızlara karşı. Cidden insanın herşeyi bilmesi kadar kötü bir durum yok. Düşünsenize biri size bir şey söylüyor onun yalan oldugunu biliyorsunuz. Bir kaç arkadaşım yapma daha çok üzülürsün dediydi dinlememiştim onları keşke dinleseydim. keyloggeri pasif hale getiresim var ama bir yanımda istemiyor sürekli merak edip inceliyorum. İşin suç yanıda var yok değil. çakarlarsa olayı mahkemelik olurum. Anlıyacağınız her şey karıştı ne yapsam ne etsem bilmiyorum ve sürekli olarak aklımdan çıkmıyor.

Keyloggeri pasif hale getir. Ve kendine de ki ''Lan ben bu kızı hak edecek adam mıyım ?''. Dostum bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur ve insan kesinlikle tam anlamıyla değişemez yani bu kız sana karşı dürust olucam dese sana köle bile olsa bilki bir gün yine sana yanlışı olacak o yüzden sil gitsin. Hatta git seni hak eden birisiyle beraber ol mutlu ol şimdi nasıl eski sevgililerinin profiline bakıyorsa imrenerek seninkinede baksın bu tipler ancak uzaktan bakıp içten içe üzülmeyi hak eder çünkü. Üzme kendini hayatının merkezi sensin unutma bunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri