Durum vahim beyler işler karıştı

Kardeşim, iyi niyetli duygusal bir arkadaşa benziyorsun.
Burada tek yaptığın yanlış "başkasının özeline girmek"
Bir dk bekleme röntgencilik yapma, kızla bağın kalmamış, kalsa bile bu röntgenciliktir özeli o,düşünsene evde tepende gizli bir kamera seni izliyor, bunun gibi birşey.

Onun dışında [MENTION=1316]Alex[/MENTION]
Alemsin , sabah sabah neşem yerine geldi mesajlarınla
Ağzına sağlık, harfiyen katılıyorum.

Güzel kardeşim, acıyorum diyorsun , iyi niyetli davranıyorum diyorsun; bu iyi niyetlerini eşine sakla olur mu, karın olacak , çocuklarının anası olacağına inandığın, ciddi bir yola başkoyduğun bir hanfendiye sakla.

Kızlar ahlaki yönden berbat bir haldeler, sakın güvenme.Genelleme yapmıyorum istisnalar tabi ki var da,o kadar az ki.. O istisnalar bize kısmet olur inşallah.

Kızların sinsi olması doğrudurda sevilecek kişi var eğlenilecek kişi var muhtemelen uçkurunu düşünüp saçma sapan bir kızla ilişki yaşamışsındır e öyle bir kızdanda bunları görmen şaşırtmamalı seni dostum :)

aynı kaderi paylaşıyoruz ben de trojan atıp sesinden kameraına kadar bütün bir gününü izledikten sonra bir gün bile dayanamadan ayrıldım bizden beterlermiş bunu anladım bu arada ne kullanıyorsun darkcomet mi :D

Hocam keyloger hakkinda bilgi vermeyin bizim basimiza musallat olurlar

İşleri karıştıran sensin...
ben sadece gerçeği gördüm olay budur hocam bunu yapmasaydım hala saf gibi sevmeye devam ediyor olacaktım.

Valla sinema filmi çekilir, kitabı yazılır, web sitesi açılıp günlük gelişmeler yayınlanır, olmadı ytparacı olrak video serisi bile yapılır bu olayın :D Merak insanı yer bitirir :D
hocam hemde nasıl herşey yaptırıyor bu merak insana

oo kadar yazana kadar kardesim o kıza o kafayı yorana kadar nasıl para kazanırım diye düsünmüs olsaydın inan 1 kız degil 10 kız etrafında olurdu zaman para zamanı para sevgidende öte artık eskide kalmış oo aşklar sevgiler
hocam çok şükür bir miktar kazanmaya başladım xxxx rakamlı birşeyler pin bekliyorum fakat yola çıkmadı herkeste çıktı bende çıkmadı yola
merak ettiydim daha önce bi konuda da söylemistin neler görüyodur ne zevklidir diye :)

Keyloggeri pasif hale getir. Ve kendine de ki ''Lan ben bu kızı hak edecek adam mıyım ?''. Dostum bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur ve insan kesinlikle tam anlamıyla değişemez yani bu kız sana karşı dürust olucam dese sana köle bile olsa bilki bir gün yine sana yanlışı olacak o yüzden sil gitsin. Hatta git seni hak eden birisiyle beraber ol mutlu ol şimdi nasıl eski sevgililerinin profiline bakıyorsa imrenerek seninkinede baksın bu tipler ancak uzaktan bakıp içten içe üzülmeyi hak eder çünkü. Üzme kendini hayatının merkezi sensin unutma bunu.

kesinlikle öyle hocam bu şeye benzer insan bir daha yalan atmam der ama zor duruma sıkışınca atar kesinlikle. zaten kızdan ayrıldım bende. daha fazla uzatmadım.

Canının sıkmaya bile değmicek bir olay bu. İşin iyi tarafından bak gerçekleri görmüşsün. O sana yalan söylediğinde aciz ve acınacak halde oldugunu sen biliyorsun. Kızlar böyledir işte eskileri unutamazlar. Üzülecek bir konu değil. Kızlar öyle çok severki hiçbirşey olmamıs gibi gider. Ama erkekler gerçekten sever. Neyse :)

ben sadece gerçeği gördüm olay budur hocam bunu yapmasaydım hala saf gibi sevmeye devam ediyor olacaktım.

hocam hemde nasıl herşey yaptırıyor bu merak insana

hocam çok şükür bir miktar kazanmaya başladım xxxx rakamlı birşeyler pin bekliyorum fakat yola çıkmadı herkeste çıktı bende çıkmadı yola

kesinlikle öyle hocam bu şeye benzer insan bir daha yalan atmam der ama zor duruma sıkışınca atar kesinlikle. zaten kızdan ayrıldım bende. daha fazla uzatmadım.
Yanlış anlamada her gizlenen saklanan şey er yada geç meydana çıkar.
Sen az akıllı biri isen tufaya düşmezsin.
Senin gibi o da senin pc ni izlese belki o da senden soğurdu.
İnsan kendi halindeyken neler yapıyor özelini gördüğün her insandan nefret edebilirsin.
Düşünsene kız senin pc ni izliyor.Her yaptığını biliyor.
Neyse ..

Kadınlar sinsi varlıklardır doğaları böyle, çünkü erkek üstün yaratıldı ilk çağlardan bugüne, kadınlar hep erkeklerin himayesindeydi tarih boyunca ancak yıllar geçtikçe içgüdüsel olarak erkekleri törpülemeye başladılar sinsice ve erkekleri kontrol altına alıp kadınlaştırdılar neden çünkü erkeklerden güçlü olmak istediler ama değiller ancak bir kadına asla güvenme annen hariç, çünkü annen içgüdüsel sana bağlı. Kadınlar içgüdüsel hareket eder, üremek için erkeğini arar ve gerçek üreyeceği erkeği bulana kadar hep arayıştadır seninle birlikteyken de arayıştadır sen farkına bile varmazsın. Kadınlar sinsidir sözlerine kanma, seni ele geçirmek için senin duyguna bürünürler. Kadınları aşağılamak değil söylediklerim doğalarından bahsediyorum. Erkeklerin himayesine karşı savaştadır her zaman kadın. Çevrenize dikkat edin kadınlar hep erkeklere karşı nefret doludur, çünkü çocukken sen vazoyu kırdın amuda kalkarak gaz saldın ailen erkeksin diye birşey demedi ama kadın kızlıktan beri baskı altında büyüdü ta küçüklükten içinde erkeğe karşı nefret başladı. Bak yine konuşturdun beni. Kadının doğasını bil ve asla güvenme, kadın en akıllı ve ayık erkeği kandırabilecek yeteneklerde kodlandı, her seferinde ben de kanıyorum ama asla içimde bir ukte acı kalmıyor çünkü doğalarını biliyorum, bunu özümse sonra onlar düşünsün :) hadi hayırlı akşamlar :)

Doğru Söze ne Hacet.. İçimi Okudunuz.. Yüreğinize Sağlık :)

Lise üçten beri beraber olduğum bir kız arkadaşım var şu an ünv. sondayım bitiyor ama son zamanlarda aklımı baya kurcalamaya başladı senin yaptığını mı yapsam bende aga. Evlendikten sonra üzüleceğime şimdi üzilim dimi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri