durumu iyi olan arkadaşlar bakabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raratk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba ben bot almak istiyorum videoyap durumu iyi olan arkadaşlar yada abiler varsa hani şuan 30 tl bazen hiçbişey ama bazende önemli bi para oluyor ögrenci ortamında sizden ricam illaki bu forumda maddiyatı iyi olan biri vardır botu istememin sebebi gerçekten para kazanıp kendime telefon almak size almış eğer yardımcı olmak isteyen varsa skype versin ekliyim ama sakın yanlış anlamasın kimse
diceksinizki kanal aç kendin video at internet komsudan aldıgımız için yavas hızı videoları kanala atmam akşamı bulr o yüzden

Son düzenleme:
Kanal açıp satabilirsin hocam. Umarım yardım edecek birileri cıkar

30 TL köpeğin olsun muhtaç olsan kötü durumda olsan ve bunu kanıtlasan anlarız ve burada durumu iyi olmayan birisi bile yardım ederdi sana ancak, bu yaptığın biraz suistimal etmek gibi olmuş. Maddi durumu iyi diye kimse kimseye yardım etmek mecburiyetinde olamaz ki, ayrıca sizinki tamamen keyfi istek olan telefonmuş.

Ben hiç bot kullanmadım ve para kazanabiliyorum, illa bot alacaksın diye bir şey yok. Botsuz çalışmayı dene zaten hemen botla başlamak hata yaptırır sana. Botsuz biraz dene kurcala öğren bakalım sonra kazanmaya başlar kendi botunu alırsın zaten.

30 TL köpeğin olsun muhtaç olsan kötü durumda olsan ve bunu kanıtlasan anlarız ve burada durumu iyi olmayan birisi bile yardım ederdi sana ancak, bu yaptığın biraz suistimal etmek gibi olmuş. Maddi durumu iyi diye kimse kimseye yardım etmek mecburiyetinde olamaz ki, ayrıca sizinki tamamen keyfi istek olan telefonmuş.

Ben hiç bot kullanmadım ve para kazanabiliyorum, illa bot alacaksın diye bir şey yok. Botsuz çalışmayı dene zaten hemen botla başlamak hata yaptırır sana. Botsuz biraz dene kurcala öğren bakalım sonra kazanmaya başlar kendi botunu alırsın zaten.

yav kazanmayı biliyorum internet cok agır usta videoları atsam çok uzun sürücek gerçekten o yüzden

ewet ama kanala videoları nası atıcaz interneti komsuadan alıyoz cok yavas videoları atana kadar akşam olur zaten kardeşim

Gerekirse akşama kadar bekleyip o videoların atılmasını bekliyeceksiniz hocam burda herkes parasını botla kazanmıyor kanal aç dememin sebebi ise kanala video atman değil 30 tane onaylı kanal satışı yaparsın bot alacak paranı cıkartırsın caba göstermeden,ondan bundan yardım istiyerek bence yt den başarılıda olamazsınız.

Gerekirse akşama kadar bekleyip o videoların atılmasını bekliyeceksiniz hocam burda herkes parasını botla kazanmıyor kanal aç dememin sebebi ise kanala video atman değil 30 tane onaylı kanal satışı yaparsın bot alacak paranı cıkartırsın caba göstermeden,ondan bundan yardım istiyerek bence yt den başarılıda olamazsınız.

usta bi yardım istedim ama zannediyorsunuzki ortada bir suistimavar genede saol

senin iyiliğin için kimsenin sana o botu almaması en doğrusu.

hocam ben süre uzatmak için ödeme yapmak istiyorum ama tama odeme ekrarında diyorki kartı cıkaran kuruluş reddettiginden dolayı odemenizi yapamıyoruz ben nası yapcam kredi kartımda para var baska yokki

arkadaşım botun zaten varmış insanları aptal yerine koymayın artık.

30 Tl Bazılarımız Günlük Kazancı Bazılarının Aylık Kazancı . Çook Şükür Bana Yeten Yetiyor ama Sana Böyle Bi YARDIM ETMEK Hata ne için dersen . Bunu yaptık sonra kategori isticen . Hazıra Konmak gibi bişey Yanlış Anlama beni . Forumda SIRF 1$ Görmek İçin KENDİ pcesinden renderleryip video atan bile var.

Yorumum Yanlış Anlaşılmasın ELEŞTİRİ DEGİL. Sadece Düşünce Yorumudur .

30 Tl Bazılarımız Günlük Kazancı Bazılarının Aylık Kazancı . Çook Şükür Bana Yeten Yetiyor ama Sana Böyle Bi YARDIM ETMEK Hata ne için dersen . Bunu yaptık sonra kategori isticen . Hazıra Konmak gibi bişey Yanlış Anlama beni . Forumda SIRF 1$ Görmek İçin KENDİ pcesinden renderleryip video atan bile var.

Yorumum Yanlış Anlaşılmasın ELEŞTİRİ DEGİL. Sadece Düşünce Yorumudur .

kategori istemem merak etmeyin bi bot için yardım istedim herkes hata oldugunu düşünüyor

Durumum iyi değil, öğrenciyim ve iş arıyorum desen anlarımda.
Telefon alacağım durumu iyi olan birisi bana bot alsın dersen bu forumda kimse dönüpte bakmaz.

Durumum iyi değil, öğrenciyim ve iş arıyorum desen anlarımda.
Telefon alacağım durumu iyi olan birisi bana bot alsın dersen bu forumda kimse dönüpte bakmaz.

usta bi android telefonum olması için ygerçekten botla daha hızlı işlem yapabilmek için yoksa neden istiyim bazen diyorumya 30 tl 3 paket sigara bazende önemli oluyor

bot sadece uyelim var insanlara yanlış anlaşılmamı saglamazsan sevinirim süre 0 neyi varmış

Kod:
hocam ben süre uzatmak için ödeme yapmak istiyorum ama tama odeme ekrarında diyorki kartı cıkaran kuruluş reddettiginden dolayı odemenizi yapamıyoruz ben nası yapcam kredi kartımda para var baska yokki

dostum ben bu yazıya dedim süre uzatmak diyorsun . neyse ya ben bişey demiyorum . insalara yanlış anlaşılmamı saglamazsan ne demekse .

VE ŞU RESME BAKARMISIN : http://prntscr.com/6vmc6g PESS DİYORUM

Son düzenleme:
Para kazanmak icin illa botun olmasi gerekmez 2 aydir botsuz 4 haneyi gecebildim bunun arayisina girme kategorini ara bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri