Düşen bir domainin ban kontrolü?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
F

fth

Guest
Arkadaşlar düşen bir domainin banıda kalkmış olurmu? Bu işlerden baya uzak kaldım hatırlamıyorum.. :) Yada banı devam ediyorsa bunu en iyi nereden kontrol ederim?

tam bilmemekle birlikte banın domain düştükten sonra kalkmadıgını ve bunu google a bildirdiğini duymuş,okumuş gibiyim.ban kontrolü Webmaster toools dan ypılıyordu herhalde.

tam bilmemekle birlikte banın domain düştükten sonra kalkmadıgını ve bunu google a bildirdiğini duymuş,okumuş gibiyim.ban kontrolü Webmaster toools dan ypılıyordu herhalde.

Aynen ama nereden yapılıyor işte. :) Biraz kucalıyım ben.. Aldım artık domaini. Bakalım ne olacak..

Keşke almasaydınız çünkü kalkmaz.

domain iyiyse al hocam. r10 da hizmet sunanlar war bunun için. değecek domainse. ama değecek domain zaten düşmüyor. backorder yapıyorlar.

yok kalkmıyor bazen yenı aldımız doamınelr bıle banlı cıkıyor

hala banlı durumda ise gerekli mercilere durumu izah eder şekilde gerekli belgelerle ulaşıldığı takdirde ban kalkıyor bilginize.

yok kalkmıyor bazen yenı aldımız doamınelr bıle banlı cıkıyor

Ben domaini kayıt ettim. Ama hiç bir indexi veya backlinki falan filan yok google'da site 2014 de açılmış ve kapatılmış.. Ban kontrolü yapıyorum indexi hiç olmadığı için "ya yeni kayıt edilmiştir yada indexi olmadığı için banlıdır yazıyor" ama boşta olan her domaindee bu şekilde yazıyor. Anlayamadım valla ben banlımı domain değilmi? :) Ama dediğim gibi ne backlinki var ne bir çalışma yapılmış hiç bir şey yok.. indexide yok haliyle..

Yok domain banlıysa hiç emek verip masraf edip uğraşmıcam.. Ama bunuda çözemiyoruz işte..

Ben domaini kayıt ettim. Ama hiç bir indexi veya backlinki falan filan yok google'da site 2014 de açılmış ve kapatılmış.. Ban kontrolü yapıyorum indexi hiç olmadığı için "ya yeni kayıt edilmiştir yada indexi olmadığı için banlıdır yazıyor" ama boşta olan her domaindee bu şekilde yazıyor. Anlayamadım valla ben banlımı domain değilmi? :) Ama dediğim gibi ne backlinki var ne bir çalışma yapılmış hiç bir şey yok.. indexide yok haliyle..

Yok domain banlıysa hiç emek verip masraf edip uğraşmıcam.. Ama bunuda çözemiyoruz işte..

hıc emek etme degıstır backlınkı varsa daha once ıslemden gecmıs 10 gun kurulu olan sıteler vardı hıc ındex almadı banlıydı garantı hıc ugrasmadık bızde

sıkıntı yapma aynısı benım başıma da geldi domain temiz çıktı webmaster toolsa kayıt et siteyi ordan manuel spam de siteyi tekrar incelemeleri için istekte bulun 2 3 güne manuel spam işlemi bulunmadı der zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri