Düşmeyecek Şekilde 4000 Saat Aranıyor

en ucuz ve en hızlı şeklide yaparız bitme süresi 1-2 gün

test asamasindayim kendi kanalimda testlernyapiyorum detay icin goruselim

Skype alayım bende

---------- Spam Engelliyici 13:38 ---------- Önceki Mesaj 13:37 ----------

Birkaç panel birden satış yapmaya başladı hocam sanırım şimdilik bir yolunu buldular.

Hangi paneller hocam

Arkadaşlar bilerek konuyu güncellemiyorum cok fazla dolandıcı tadında arkadaşlar skype ekleyip vaktimi alıyor. Akıllı uslu arkadaslarla diyaloğa geçiyorum denemeler yaptıgımız referans oldugum arkadaslarda var konu ile ilgili. Yakında yeniden yürümeye baslayacak belli. Ben konunun akıbetinin en şeffaf şekilde yazacağım hem bu konu hem de ref olduklarımın konularında

Allah'a emanet

Youtube 4000 Saat

merhaba
ilk dedi 5 yılık üyeğim sonra ilk işlem sonra para tamam dedik arkadaş 4000 saat başlatım para okeydi ondan sonra dedim iban atıyım şaçmala dedi dedim yarın sabah biter direk eft geçersin sonra direğ engel attı güvenmeyin bence
Allahtan kendi panelimzde iptal ettik yoksa bizi dolandırmaya çalışcaktı

Youtube 4000 Saat

herşeyi kanıt var kendisi direk engel attı işleme koyduğumuz halde tek dediğim işemde sonra yarın sabah kadar izlenme gelir dedim adam direk tamam hocam iban atıyımı dedim şamla filan demeye başladı yarın sabah tamamlanır dedim direk engel attı Allahtan kendi Datamızda ondan sıkıntı olmadı hadi işine iptal edebildik

herşeyi kanıt var kendisi direk engel attı işleme koyduğumuz halde tek dediğim işemde sonra yarın sabah kadar izlenme gelir dedim adam direk tamam hocam iban atıyımı dedim şamla filan demeye başladı yarın sabah tamamlanır dedim direk engel attı Allahtan kendi Datamızda ondan sıkıntı olmadı hadi işine iptal edebildik

bu eleman beni baska bi nickle skypedan eklemişti. Boş muhabbet oldugunu anladım engelledim akşam tekrar eklemiş. Sabırla diyorumki iş bitsin veriyim ücretini önce 500 izlenme atiyim dedi yok hocam dedim tamamla veriyim parasını hala 500 izlenme atıyım muhabbeti yok istemiyorum dedim. Sonra ticaret puanı ver o zaman dedi neden veriyim iş yapmadınki diyorum. Sonra tamam ver baslatiyim dedi okey dedim link verdim sonra yarın sabah bitecek nasıl olsa parayı gönder diyo boş muhabbet

İşin sağlamsa eğer tahsin senin paranı bırakacak adam değil kimden aldıysa dedikleri gibi olmadı referans istiyorsan eğer önce göndereceksin düşmeyecek tamamlanacak sonra sistemin dediğin gibiyse ekmeğin çok olur zaten. Onaysızsın tamamlanmadan para istiyorsun işini bir görelim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu konu ile ilglii bir konu açtım, 4 bin saat izlenim şu an için satın almayın dedim çünkü sistem çalışımyor diyor dedim, benim sistemim çalışıyor diyen adam varsa bana mesaj atsın konusunu açsın dedim ; https://www.ytpara.com/youtube-soru...saat-izlenim-satisi-hakkinda.html#post1804165

EN ÖNEMLİ ONAYSIZ ÜYELER BU FORUMDA TİCARET YAPAMAZ .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri