Düşük Kesintili Partner Özgün Kanal İçin

drexlerstone

Yasaklanmış
elimde hatrı sayılır izlenim ve abonede 1 adet kanal mevcuttur yerli firmalar ile calısmak ıstemıyorum yabancı bır partner fırması ıle calısma nıyetındeyım

ama abartılı kesıntısı olmasın ıstıyor ınsan :) yuzde 10 ıdeal bır kesıntı var mıdır hem kalıtelı hem bu sevıyede kesen fırmalar ?

scalelab-bbtv-zoomin yuzde 10 ile kanal aldıklarını duydum ancak normalde bunlara sıtelerınden basvurdun mu 20-30-40 kesıntı yapıyor adamlar yuzde 10 a nasıl dusururuz bulamadım acıkcası

hocam direk ingilizce e-mail gönder anlat kanalını tanıt sizle çalışabilirim de sana mutlaka döneceklerdir :) ondan sonra pazarlık edersin kanalın iyiyse %10 dersin ekstra bir şeyler koparmaya çalışırsın falan ancak %10'a karşılık adamlar sana süresi uzun sözleşme sunabilirler. Sözleşmeden cayamıyorsun bunu iyi düşünmelisin. Ben kanal daha küçükken bir firma ile çalıştım %30 o zaman 50 - 100 dolar geliyordu gözüme %30 kesinti çok gelmedi ama şimdi öyle değil adamlar aldımı 300- 500 kesiyorlar bende ayrıldım :)

[MENTION=48710]drexlerstone[/MENTION]

pm atıyorum incelersin.

hocam direk ingilizce e-mail gönder anlat kanalını tanıt sizle çalışabilirim de sana mutlaka döneceklerdir :) ondan sonra pazarlık edersin kanalın iyiyse %10 dersin ekstra bir şeyler koparmaya çalışırsın falan ancak %10'a karşılık adamlar sana süresi uzun sözleşme sunabilirler. Sözleşmeden cayamıyorsun bunu iyi düşünmelisin. Ben kanal daha küçükken bir firma ile çalıştım %30 o zaman 50 - 100 dolar geliyordu gözüme %30 kesinti çok gelmedi ama şimdi öyle değil adamlar aldımı 300- 500 kesiyorlar bende ayrıldım :)

bbtv mesaj atmıs gelın baglayın bıze vs dıye 2 kere mesaj atmıslar dondum ben cevap yazdım bu sefer maıle karsılık wermedıler :) sağa sola yazalım bakalım su hubluk meselelerı bıtınce dırek ırtıbat daha bır sorun oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri