Düşük Rekabet için Youtube'da Max. Kaç Video Olması Lazım?

• Kullanıcı RocKSceN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam yorum için teşekkürler. Mesela x kelimesinin adwordste aranma hacmi 50.000 Bu kelime ile ilgili içerikten youtube'da 20.000 tane var ben bu kelime de şanslı olur muyum izlenim açısından ? Bu rakamların orantısını öğrenmek amacım hiç yoktan yorumlar almak ona göre karar vermek.
Forumda böyle düşünenler var mı ?

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

Teşekkürler bi kenara yazdım bunu. Peki arama sonuçları dediğin gibiyse ben o kategoride izlenme alır mıyım ?

Valla orasi artik senin youtube bilgine kaliyor ustac

50000 ve 20000 orantısında tabiki şanslı olursun ama o kadarda kolay değil tabi. Neredeyse yarı yarıya. Yani eski bir kanalsa abonesi çoksa 50000 - 40000 orantısında da başarılı olursun. Birazda kanala bakar. Mesala diyelim ki 20000 abonem var ben o kanalla hiç korkmadan rekabetin yüksek olduğu kelimelere bile girerim. Ama abone yok ve yeni kanalsa o zaman geleceğe yatırım yapmış olursun.

Hocam çok teşekkürler beni bi sen anladın bu konuda :D

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

Valla orasi artik senin youtube bilgine kaliyor ustac

Bi aralar iyiye doğru gidiyodum ama fena tosladım yılbaşında :D Tekrar denemeye çalışıyoruz :) Teşekkürler yorumların için

Yanılmıyorsam "gta 5" kelimesinin google daki aranma hacmi 4.090.000. Youtube daki aranma hacmine bakmak lazım önce. Google da ise youtubeta 39 Milyona yakın içinde "gta 5" geçen video var diyor. Yani verdiğin değerlerin biri google araması diğeri ise youtube.

Dostum o orantıyı hiç bir şekilde bulamazsın. Adwords google arama ve reklama göre düşük demiş o kelimeye. Ama youtube'da gta 5 kelimesinin rekabeti düşük deseler inanırmısın? Yani bu kelimeye göre değişir. Benim anladığım google aramada olan youtube'de düşük rekabette olan bir kelimemi? Tabiki değil. Çünkü kelime var mesela video ile daha alakalı mesela oyun isimleri bunlar belki google'da düşük görünebilir ama youtube'da yüksek rekabetli kelimelerdir.

adwords toolsta gecen.rekabet dusuk terimi, reklamverenlerin gta 5 kelimesine reklam vermek icin rekabet etmedikleri anlamina gelir. rekabet ne kadar yuksek olursa bu demektir ki reklamverenler ilgili kelime icin para harciyor yani tbm yukseliyor. yani oradaki rekabet gta 5 te rakbet yok amlaminda degil.. adwordsu kullanan arkadaslar buna dikkat etmeli

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri