DUYURU: Bu İşe Yeni Başlayanlara!

Dünyanın %kaçı özgün çalışıyor? Youtube daki videoların % kaçı spam değil? :) ve bu spamın bittiğinde youtube gelirindeki azalma %kac olur bir düşünün.. şu forumdan bile kaç kişi özgün calısarak spandan iyi kazanıyor düşünün.. Özgün calısmayı yermek için demiyorum yanlıs anlamayın ama özgün calısan sayısı bir elin parmaklarını gecmez gecse de bir cogunun benim spamlardan daha yüksek kazandıgına inanmıyorum.. O zaman siz düşünün.. Bu mesele sadece bizim kazancımız mı? Youtube BENDEN KAZANMIYOR MU? Spamdan kazanmıyor mu? HEMDE DELİ GİBİ! Eğer istemeseydi bu günlere kadar o kadar server yatırımı yapmazdı. Ne yani youtube un spamı bitirip özgün calısanlarla devam edip milyon $ lık hostlarını çöpe mi atacagını söylüyorsunuz bana? :) Sadece gülerim.... Youtube Önünü görmeden o kadar server açtı yani. youtube spam için değil özgün videolar için o kadar sunucu yatırımı yapıyor yani?? :)

abi yazına tamamen katılıyorum fakat buradaki arkadaşların çoğunun "ÖZGÜN" anlayışı bam başka :)

YOUTUBE BİTTİ Mİ! PARTNERLİKLER ÖLDÜ MÜ! diyince yüreğime iniyordu

forma girmeyeli neler olmus neler yaw kimi spam bitti demiş kimi emek verdik demiş
kısaca işler çığırından cıkmıs :D

2014 bana daha iyi geldi günlük 8-10 tl 12-13 kanaldan gelirken şu an 4-5 kanal ile ortalama 22-23 lerde umarım daha da artacaktır. Sabır ve telifsiz kanal işle devam ayrıca 3-4 f5 ile $ yanmadı mı ? İşaretleri siliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri