Duzenlemeye devam ediyorda takili kaliyor

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba videolarda toplu islem yaparken x video duzenlenmeye devam ediyor diyor ve kaliyor bundan cikmamizi saglayacak veya devam ettirmemizi saglayacak birsey var mi ?

Hiç bir şey yok hocam benim de başıma geldi 2 hafta sürdü daha sonra kendi kendine kayboldu.

Ismimi bilmiyorsan nick kismi ile hitap edersin.

özel arzu isteğe göre hareket etmiyorum burda.. hocama takılmıyorsunda paşaya mı takılıyorsun? La havle ya..

neyse iyi forumlar

Ayni cevaptan bir suru var zaten ustte yardim girisimin icin sagol ancak sizden herhangi bir ozel arzu istekde bulunanda olmadi mesaj kasmak icin ayni bilgiyi tekrar girerken milletin pasaligi agaligi sizede dusmez diye dusunuyorum. iyi forumlar

Ayni cevaptan bir suru var zaten ustte yardim girisimin icin sagol ancak sizden herhangi bir ozel arzu istekde bulunanda olmadi mesaj kasmak icin ayni bilgiyi tekrar girerken milletin pasaligi agaligi sizede dusmez diye dusunuyorum. iyi forumlar

msj kasıyorum evet :D cok kasarım forumda o kadar bol msj kasıyorum ki :) hey allahım sağolasın forum dileklerin icin :) her inceleniyorda kalınca konu acarken iyi güzel hoş cvp gelince böyle vay be :D

msj kasıyorum evet :D cok kasarım forumda o kadar bol msj kasıyorum ki :) hey allahım sağolasın forum dileklerin icin :) her inceleniyorda kalınca konu acarken iyi güzel hoş cvp gelince böyle vay be :D

eski konuyu bulup oraya mi yazmam gerek illa ? Forumda hergun yeni birseyler bulan insanlar var belki cozumu bulunmustur diye yazdim burasi bir destek forumu degil mi ? Bak bakalim logonun altinda ne yaziyor. Neyse herkesin isi gucu var bazilarinin ekmeginede bal surmeye gerek yok ;)

eski konuyu bulup oraya mi yazmam gerek illa ? Forumda hergun yeni birseyler bulan insanlar var belki cozumu bulunmustur diye yazdim burasi bir destek forumu degil mi ? Bak bakalim logonun altinda ne yaziyor. Neyse herkesin isi gucu var bazilarinin ekmeginede bal surmeye gerek yok ;)

tamam he haklısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri