[Düzenli Gelirli]Yüksek Gelirli Android ve İos Oyunlar Satılıktır.

maxipaylasim

Kayıtlı Üye
*Komple Satılık 4 Yıldır Gelirli Android ve İOS Oyunlar

Konu Güncellendi.

Merhaba Arkadaşlar

Elimizde Android tarafında 24 adet ücretsiz 3-4 tane ücretli , İOS tarafında aynı şekilde 20 civarında ücretsiz ve 10 ücretli oyun bulunmakta. Oyunların tamamı unity ile yapılmış. Bu oyunları 2015 te bir arkadaştan satın aldık düşük gelirli halde. Sonra oyunlar hiç reklam dahi vermeden hızlı bir yükselişe geçti. 2017 ye kadar çok güzel kazançlar sağladı.Ama biz bu işten yani unity den anlamadığımız için bazı oyunları birkaç arkadaşa yaptırdık. Ama işten anlamadığımız için dışarıya iş yaptırmakla bazı istediğimiz şeyler olmadı. Sonra oyunları kendi haline bıraktık. Bazı oyunları hiç güncelleme bile atmadık. Ama bu halde bile hala güzel gelir getiriyor. Hesabın eski ve güvenilir olması oyunların eski olması sıralamalarda üst sıralara çıkmamızı sağlıyor. Bazı oyunların indirilme sayılarını göreceksiniz. Bu oyunlar yakın zamana kadar kelimesinde kafada çıkıyordu.Ortağımla ben şu anda başka işle meşgul olduğumuz için bu işi bırakmaya karar verdik. İşi bilen arkadaşa giderse bu oyunlar eminim ki bunların kat ve katını kazanacak.Dediğim gibi reklam ve güncelleme yapmadan buralara geldi oyunlar. Neyse fazla uzatmayalım lafı arkadaşlar biz hesaplarla birlikte komple devredeceğiz oyunları.Çünkü birkaç oyunun kaynak dosyaları yok. Bu hesaplar Android market, İOS market, Adsense ve admob hesabı, youtube,facebook,twitter hesabı.

Gelir görüntülerini aşağıda paylaştım.

İstediğimiz fiyata gelince teklifleriniz değerlendirilir. Aşağıya telefon numaramı yazdım. Ciddi arkadaşlar ararsa pazarlık yapabiliriz. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

18.03.2015 - 31.12.2015 Gelirleri

BamAG9.jpg

2016 Gelirleri

ZXgEnA.jpg

2017 Gelirleri

oXPky2.jpg

2018 Gelirleri

lq2W4k.jpg

Forum dışı Skype: [email protected]

Telefon No: 0531 810 0466

Son düzenleme:
ne zaman böyle başlıklar görsem banker bilo filmi aklıma geliyor.

filmde bilo istanbul'da iş yapmaya çalışyor her çalışana soruyor sen ne kadar kazanıyorsun günde diye. adam atıyorum günde 300 lira diyor. essah mı diyisen lo deyip o işe giriyor. sonra eline yüzüne bulaştırıyor.

bende böyle işte başlıkları görünce android işine mi girsem, dailyde de iyi para var aslında. Öteki başlık açıyor websitesi satıyor. yoksa web işine mi girsem diyorum. hiçbirine de başlayamadım.

en son ne olacak bilmiyorum

ne zaman böyle başlıklar görsem banker bilo filmi aklıma geliyor.

filmde bilo istanbul'da iş yapmaya çalışyor her çalışana soruyor sen ne kadar kazanıyorsun günde diye. adam atıyorum günde 300 lira diyor. essah mı diyisen lo deyip o işe giriyor. sonra eline yüzüne bulaştırıyor.

bende böyle işte başlıkları görünce android işine mi girsem, dailyde de iyi para var aslında. Öteki başlık açıyor websitesi satıyor. yoksa web işine mi girsem diyorum. hiçbirine de başlayamadım.

en son ne olacak bilmiyorum

En iyi bildiğiniz işe girin hocam :)

Aylık geliri sizinkinin 5te1 i olan oyun ve uygulamalarım var google playde...demekki benimkilerde aşağı yukarı 50k eder :)

Hayırlı satışlar olsun..Maşallah diyelim :)

güzel miş aslında ama kafama şu takıldı gün geçtikçe kazanç düşmüş sebebi nedir ?

güzel miş aslında ama kafama şu takıldı gün geçtikçe kazanç düşmüş sebebi nedir ?

Oyunları güncellemek lazım bizim vaktimiz olmadığı için ilgilenemiyoruz hocam eğer siz anlıyorsanız yada iyi bir arkadaşa yaptırırsanız Çok iyi yerlere geleceğine %100 eminim çünkü biz hiç reklam yapmadan bu seviyelere geldi.

Oyunları güncellemek lazım bizim vaktimiz olmadığı için ilgilenemiyoruz hocam eğer siz anlıyorsanız yada iyi bir arkadaşa yaptırırsanız Çok iyi yerlere geleceğine %100 eminim çünkü biz hiç reklam yapmadan bu seviyelere geldi.
Güncelleme Konusunda ben size yardımcı olayım arkadaşım bu konuda profesyonel onunla çalışmak isterseniz yardımcı olurum size

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri