Düzenli Olarak MAC Adresi Değiştiren Varmı?

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben sürekli çerez+ip resliyorum fakat bugün yine hesapların yarısı kapanmış.varmı mac değiştiren

mac adresi değiştiremessin kardeşim.
boşuna uğraşmayın.

ip değiştine eminmisin tarık whatismyipden bakıyonmu her zaman :)

eğer masaüstü kullanıyorsan yeni bir ethernet kartı alabilirsin
fiyatları 10-20 tl arası değişiyo

Ben sadece adsense için aldım ethernet kartı kullacağım zaman ona geçiyorum vatandan aldım 21 TL

Hocam bilmeden insanlari yaniltmayin. Mac adreside degisiyor. Donanimhaberde detaylari var bakabikirsiniz.

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam bilip bilmediğimi sen nerden biliyorsun ?
Nerden bildiğimi sorarsan sana tecrübelerimden bahsedeyim.

Çalıştığım yerler.
2Fikir Bilişim Teknolojileri. (İnternet Servis Sağlayıcı)
Vodafone Kurumsal Servis Sağlayıcı.

Emin ol macler ve routerlar ile benim kadar iç içe değilsindir ;)

Mac adresini sanal olarak değişik gösterebilirsin. Fakat bu sana bir şey kazandırmaz. Modem ile internete bağlanıyorsan modemin mac adresini değiştiremeyeceğin için bu yine bir işe yaramayacaktır. Router ile bağlanıyorsan zaten mac filtrelemeden geçiyorsun demektir. Maci değiştirdiğin an internete cıkış yapamassın.

Masaüstü kullanıyorsan yapman gereken en mantıklı şey lan kartı almaktır.

Asıl siz bilmeden insanları yargılamayın.
Burda bilgi çarpıştırmayalım ;)

Mac Adresi derken, Ethernet Mac adresi kast ediliyorsa o değişiyor.
Basit programlar var onlarla değiştirebilirsin.

Ben ara sıra değişiyorum.
Ama sürekli değişmeni tavsiye etmem. . .

MAC adresi değişmiyor. yanlış anlamayın ama bazı arkadaşlar MAC adresini değiştirdiğini sanıyor olabilir mi? ben de yapamamış olabilirim ama bende değişmiyor.

Hocam Bakın Mac Adresi Değiştirlir Fakat Yine Ne Olucaksa Olur Kanallarınıza Her Gün Girmeyin 2 Günde Bir Girin Ve Bilgisayarı Kapatırken Modeme Res Çekin Belki Bi Faydası Dokunur.

Kaç Kanalınız Vardı ?

Hocam bilip bilmediğimi sen nerden biliyorsun ?
Nerden bildiğimi sorarsan sana tecrübelerimden bahsedeyim.

Çalıştığım yerler.
2Fikir Bilişim Teknolojileri. (İnternet Servis Sağlayıcı)
Vodafone Kurumsal Servis Sağlayıcı.

Emin ol macler ve routerlar ile benim kadar iç içe değilsindir ;)

Mac adresini sanal olarak değişik gösterebilirsin. Fakat bu sana bir şey kazandırmaz. Modem ile internete bağlanıyorsan modemin mac adresini değiştiremeyeceğin için bu yine bir işe yaramayacaktır. Router ile bağlanıyorsan zaten mac filtrelemeden geçiyorsun demektir. Maci değiştirdiğin an internete cıkış yapamassın.

Masaüstü kullanıyorsan yapman gereken en mantıklı şey lan kartı almaktır.

Asıl siz bilmeden insanları yargılamayın.
Burda bilgi çarpıştırmayalım ;)
Bir şey sorayım sana 198.168.1.1 den modem ayarlarından ben ipyi değişiyorum disconnet connect deyip 15 saniyede değişiyorum fakat bağlı kaldıgım süre değişmiyor whatismyipden bakıncada ip değişmiş gözüküyor bu bağlı kalma süresi bir sıkıntı çıkarırmı?

Bir şey sorayım sana 198.168.1.1 den modem ayarlarından ben ipyi değişiyorum disconnet connect deyip 15 saniyede değişiyorum fakat bağlı kaldıgım süre değişmiyor whatismyipden bakıncada ip değişmiş gözüküyor bu bağlı kalma süresi bir sıkıntı çıkarırmı?

hangi ip yi değiştiriyorsunuz hocam siz 1.1 den modeme reset mi atıyorsunuz arayüzden

hangi ip yi değiştiriyorsunuz hocam siz 1.1 den modeme reset mi atıyorsunuz arayüzden

Yanlıs yazmısım bide 192.168.1.1 olcak her modeme göre değişirde dün aksam keşfettim benim modem 7 yıllık hocam basit 1 arayüzü var sadece girip disconnect yapıyorum kesiyorum bağlantıyı connect diyorum baglanıyor ve ip adresim değişiyor :) bunu yapmam 15 saniyemi alıyor süre sıfırlanmıyor sadece onu soruyorum o bir sıkıntı çıkarmaz sanırım

Yaptığınız işlem size sadece ip havuzundan farklı bir ip ataması yapar.
Ip'nizi sorguladığınızda ipniz değişecektir.
Fakat bağlı kaldığınız süre boyunca aynı kullanıcı adı ve şifre üzerinden farklı ip ile çıkış yaptığınız için bu işlem risk taşıyabilir.
Fakat modeminizin fişini çekip takarsanız. Farklı bağlantı süresi ve farklı ip ile cıkış yapacaksınız. Bu daha risksiz bir durumdur.

Benim tavsiyem. Modemin fişini çektikten sonra çerezleri ve geçmişi temizlemeniz. Temizledikten sonra tekrar fişi takıp bağlantı zamanı ve ipyi yenilemeniz.
Çünkü çerezleri temizlemeden internete girdiğimizde büyük bir ihtimal google'a giriyoruz ve google bilgisayarımıza yine çerez atıyor. Önceki çerezlerle çakışması risk yaratır. Sonuçta aynı firmanın siteleri hizmetleri.

Yaptığınız işlem size sadece ip havuzundan farklı bir ip ataması yapar.
Ip'nizi sorguladığınızda ipniz değişecektir.
Fakat bağlı kaldığınız süre boyunca aynı kullanıcı adı ve şifre üzerinden farklı ip ile çıkış yaptığınız için bu işlem risk taşıyabilir.
Fakat modeminizin fişini çekip takarsanız. Farklı bağlantı süresi ve farklı ip ile cıkış yapacaksınız. Bu daha risksiz bir durumdur.

Benim tavsiyem. Modemin fişini çektikten sonra çerezleri ve geçmişi temizlemeniz. Temizledikten sonra tekrar fişi takıp bağlantı zamanı ve ipyi yenilemeniz.
Çünkü çerezleri temizlemeden internete girdiğimizde büyük bir ihtimal google'a giriyoruz ve google bilgisayarımıza yine çerez atıyor. Önceki çerezlerle çakışması risk yaratır. Sonuçta aynı firmanın siteleri hizmetleri.
4dkmı alıyor hocam modem aç kapa muhabbeti o yüzden bu yönteme başvurdum.Arayüzden ipyi değişmeden önce çerezleri temizliyorum.

İllede Mac Adresimi Değiştiricem Diyenler Var ise mac address changer isimli programı kullanabilirler.

hocam Allah aşkına kendi yapamadığın işi bari kimse yapamaz deme ben gayete güzel değiştiriyorum bu hayatta vede sanal ortamda yapılamayacak hiçbir şey yok hepsi kul yapısı. bunlar eskidendi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri