arkadaşlar ben sürekli çerez+ip resliyorum fakat bugün yine hesapların yarısı kapanmış.varmı mac değiştiren
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı sorun bendede var mac adresi değiştirince busorun hallalormu bilen arkadaşlar lütfen bir bakın bu konuyaarkadaşlar ben sürekli çerez+ip resliyorum fakat bugün yine hesapların yarısı kapanmış.varmı mac değiştiren
koray hocanın bir konusu vardı mac adres değiştirmeyle ilgili değiştiğini sanıyorum ama hiç denemedim ama değiştirenler bazen pc yi gümletebiliyormuşmac adresi değiştiremessin kardeşim.
boşuna uğraşmayın.
mac adresi değiştiremessin kardeşim.
boşuna uğraşmayın.
Hocam bilmeden insanlari yaniltmayin. Mac adreside degisiyor. Donanimhaberde detaylari var bakabikirsiniz.
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir şey sorayım sana 198.168.1.1 den modem ayarlarından ben ipyi değişiyorum disconnet connect deyip 15 saniyede değişiyorum fakat bağlı kaldıgım süre değişmiyor whatismyipden bakıncada ip değişmiş gözüküyor bu bağlı kalma süresi bir sıkıntı çıkarırmı?Hocam bilip bilmediğimi sen nerden biliyorsun ?
Nerden bildiğimi sorarsan sana tecrübelerimden bahsedeyim.
Çalıştığım yerler.
2Fikir Bilişim Teknolojileri. (İnternet Servis Sağlayıcı)
Vodafone Kurumsal Servis Sağlayıcı.
Emin ol macler ve routerlar ile benim kadar iç içe değilsindir
Mac adresini sanal olarak değişik gösterebilirsin. Fakat bu sana bir şey kazandırmaz. Modem ile internete bağlanıyorsan modemin mac adresini değiştiremeyeceğin için bu yine bir işe yaramayacaktır. Router ile bağlanıyorsan zaten mac filtrelemeden geçiyorsun demektir. Maci değiştirdiğin an internete cıkış yapamassın.
Masaüstü kullanıyorsan yapman gereken en mantıklı şey lan kartı almaktır.
Asıl siz bilmeden insanları yargılamayın.
Burda bilgi çarpıştırmayalım![]()
Bir şey sorayım sana 198.168.1.1 den modem ayarlarından ben ipyi değişiyorum disconnet connect deyip 15 saniyede değişiyorum fakat bağlı kaldıgım süre değişmiyor whatismyipden bakıncada ip değişmiş gözüküyor bu bağlı kalma süresi bir sıkıntı çıkarırmı?
hangi ip yi değiştiriyorsunuz hocam siz 1.1 den modeme reset mi atıyorsunuz arayüzden
Bir şey sorayım sana 198.168.1.1 den modem ayarlarından ben ipyi değişiyorum disconnet connect deyip 15 saniyede değişiyorum fakat bağlı kaldıgım süre değişmiyor whatismyipden bakıncada ip değişmiş gözüküyor bu bağlı kalma süresi bir sıkıntı çıkarırmı?
4dkmı alıyor hocam modem aç kapa muhabbeti o yüzden bu yönteme başvurdum.Arayüzden ipyi değişmeden önce çerezleri temizliyorum.Yaptığınız işlem size sadece ip havuzundan farklı bir ip ataması yapar.
Ip'nizi sorguladığınızda ipniz değişecektir.
Fakat bağlı kaldığınız süre boyunca aynı kullanıcı adı ve şifre üzerinden farklı ip ile çıkış yaptığınız için bu işlem risk taşıyabilir.
Fakat modeminizin fişini çekip takarsanız. Farklı bağlantı süresi ve farklı ip ile cıkış yapacaksınız. Bu daha risksiz bir durumdur.
Benim tavsiyem. Modemin fişini çektikten sonra çerezleri ve geçmişi temizlemeniz. Temizledikten sonra tekrar fişi takıp bağlantı zamanı ve ipyi yenilemeniz.
Çünkü çerezleri temizlemeden internete girdiğimizde büyük bir ihtimal google'a giriyoruz ve google bilgisayarımıza yine çerez atıyor. Önceki çerezlerle çakışması risk yaratır. Sonuçta aynı firmanın siteleri hizmetleri.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.