Dx.com Çinin ne alırsan 1 milyoncusu

yurt dışı alışverişlerde paypal bakiyenizi kullanamazsınız arkadaşlar.

Peki hocam şöyle diyeyim.Ben daha önce hiç netten alışveriş yapmadım,güvenemedim de.Ben buradan biley almak istesem nasıl ödeme yapabilirim kredi kartı ve paypal harici ve bana nasıl ulaşır kapıda ödeme falan oluyo mu hiç bilmiyorum?

rezerve 90 doları gecmesın ayrı ayrı sıparıs edın

Peki hocam şöyle diyeyim.Ben daha önce hiç netten alışveriş yapmadım,güvenemedim de.Ben buradan biley almak istesem nasıl ödeme yapabilirim kredi kartı ve paypal harici ve bana nasıl ulaşır kapıda ödeme falan oluyo mu hiç bilmiyorum?

kart ve paypal harici malesef bu sitede yok. Kapıda ödeme yapan yabancı sitede sanmıyorum olsun sadece türk firmaları

Yurd dışı alışverişlerde paypal bakiyesi geçersizdir, ayrıca bu site normalden daha pahalıdır

arkadaşlar lafımı yanlış anlamayın ama türklere türklerden fayda var 3tl fazla olsun ama türkiye olsun. tabiki yeri geldiğinde bulamadıgımızda yada arada daglar kadar fark oldugunda alınır ama bence , Ne mutlu türküm diyene.. :)

teşekkürler ama çekimlerde çok sarsmış yani oldukça kötü

Senin verdiğin linktekinin aynısı, dx sayfasındaki video montaj onun gerçek olduğunu sanma.İki ürün de aynı.Sadece daha fazla ödemiş olursun.Zira banggood bu çin siteleri arasında zirveyi temsiz eder.Banggood'daki videolar youtube'dan rastgele alınmış inceleme videosu site tarafından hazırlanmış değil, eğer amaçları insanları kandırmak olsa bunu kolaylıkla yapabilirlerdi.

Herkes ne aldığını yazsın bizde bakalım lazımsa alalım beyler :D

İlla almanız şart değil beğendiğiniz birşey varsa onuda söyleseniz yeterli :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri