DY Kanalım MCN Girmiş ?

• Kullanıcı ebagcuvan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
Yeni konu açmadım, benim kanal da fullscreen'e bağlamıştım. Swift ödemesiyle 8 bin dolarımı vermediler kanal gidince, panelden çıkardım dailymotion kanalı ama hala bunlarda görünüyorum dailymotion sitesinde.
30 gün sonra otomatik çıkılıyor diye bir şey duydum bilmiyorum ama deneyimleyen oldu mu? dailymotion'u bağladığımız partnerden nasıl çıkabiliriz?

Yeni konu açmadım, benim kanal da fullscreen'e bağlamıştım. Swift ödemesiyle 8 bin dolarımı vermediler kanal gidince, panelden çıkardım dailymotion kanalı ama hala bunlarda görünüyorum dailymotion sitesinde.
30 gün sonra otomatik çıkılıyor diye bir şey duydum bilmiyorum ama deneyimleyen oldu mu? dailymotion'u bağladığımız partnerden nasıl çıkabiliriz?

dm kanalmı

yok, verilmeyen para kapanan youtube kanalındaydı. Açtıramadım, özgünde değildi zaten tam... Dailymotionu da buna bağlamıştım öyle göz boyasın diye çok kazanmıyordu, güncel içerik atmaya başlayınca dailymotion izlenimleri artmaya başladı bunlar da ödemelerini vermeyeceğiz, diye mail attı. Dailymotion fulscreen e bağlı yani hala...

hocam panelden çıkarman bişey ifade etmiyor malasef. Partner firmasına kanal url si ile destekten veya mail ile yazıp talep etmen lazım. Onlarda Dailye mail atıyorlar. direk bi panelleri falan olmuyor dailyde çıkarabilecekleri. illa mail ile daily çıkarıyor. siz daily mail atsanız bile çıkmak için mcn firmanız ile görüşün cevabı geliyor size.

hocam panelden çıkarman bişey ifade etmiyor malasef. Partner firmasına kanal url si ile destekten veya mail ile yazıp talep etmen lazım. Onlarda Dailye mail atıyorlar. direk bi panelleri falan olmuyor dailyde çıkarabilecekleri. illa mail ile daily çıkarıyor. siz daily mail atsanız bile çıkmak için mcn firmanız ile görüşün cevabı geliyor size.

HIlOENF.png

Partner firmasında mcn panel mevcut dailymotion'da basitte olsa , kanal davet et , kanal cikar + istatistikler yetkisine sahip oluyorsun . cikarsa 2snlik is bi buton ile :D

HIlOENF.png

Partner firmasında mcn panel mevcut dailymotion'da basitte olsa , kanal davet et , kanal cikar + istatistikler yetkisine sahip oluyorsun . cikarsa 2snlik is bi buton ile :D

Konun açılma sebebi aslında önemli kabul etmeden nasıl partnere giriyorki kanal hocam sizde mcn sahibisinin sanırım böyle bir açık vs varmı ?

Konun açılma sebebi aslında önemli kabul etmeden nasıl partnere giriyorki kanal hocam sizde mcn sahibisinin sanırım böyle bir açık vs varmı ?

oyle bir acik olsa buyuk vurgun olur , iliskilendirmeler mevcut bu mumkun degil . bir sekilde kendi yetkisini vermistir verirse partner'e şıp diye girebilir . artık dailymotion ile giris yap demistir gum.

aynısı "freedom" mevcut.
Universal Uploader
(dipnot: sakın dm ile giris yapmayin otomatik partner giriyosunuz, ornektir)

oyle bir acik olsa buyuk vurgun olur , iliskilendirmeler mevcut bu mumkun degil . bir sekilde kendi yetkisini vermistir verirse partner'e şıp diye girebilir . artık dailymotion ile giris yap demistir gum.

aynısı "freedom" mevcut.
Universal Uploader

dm ile giriş yapmayın derken ?

aynısı "freedom" mevcut.
Universal Uploader

sağolasın hocam açıklama için sanırım arkadaş farkında olmadan partnere sokmuş kanalı

Partner manager aldirabilir sadece hocam ... apiler ile ancak davet atabilir mcn.. bazi mcnlerde super api yetkisi var onlar api ile kanal da kapattirabilir + bu tip kanallari da alabilir davetsiz sekilde.. bu tip yetkiye sahip 2 3 mcn var su anda onlarinda contentleri baya saglam durumda

Partner manager aldirabilir sadece hocam ... apiler ile ancak davet atabilir mcn.. bazi mcnlerde super api yetkisi var onlar api ile kanal da kapattirabilir + bu tip kanallari da alabilir davetsiz sekilde.. bu tip yetkiye sahip 2 3 mcn var su anda onlarinda contentleri baya saglam durumda

hocam saçma bi yetki değilmi davetsiz şekilde kanal bağlamak kendi mcn sine :confused:

ilgili mcn sahibi dün memleketine gitti kendısı forumda uyeliği ve konusu var. geldiğinde kendisine yazarsınız

partnerle aram bozukta, 8 bin dolarıma yatınca normal tabi... Mailleştik partnerin destek hattıyla 2-3 gün önce, paskalya tatilinden sonra çıkardılar sonunda kanalı. CPM bile arttı kanalım. Daily kanallarını sakın partnere sokmayın aman :D
içerik güncel temiz, günde 20-30 dolar rahat getirir. Şu berbat dönem geçmezse ileride yt daha çok sıkıntı olacak, şimdiden önlem alalım buradan bir şeyler gelsin bari asgari ücrete kıytırık insanlarla uğraşma devri bitti artık...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri