- Web sitesi
- www.emrebagcuvan.com.tr
Arkadaşlar dailymotoin daki kanalım Vidoe.TV de yazıyor bundan nasıl çıkablirim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni konu açmadım, benim kanal da fullscreen'e bağlamıştım. Swift ödemesiyle 8 bin dolarımı vermediler kanal gidince, panelden çıkardım dailymotion kanalı ama hala bunlarda görünüyorum dailymotion sitesinde.
30 gün sonra otomatik çıkılıyor diye bir şey duydum bilmiyorum ama deneyimleyen oldu mu? dailymotion'u bağladığımız partnerden nasıl çıkabiliriz?
dm kanalmı
Yeni konu açmadım, benim kanal da fullscreen'e bağlamıştım. Swift ödemesiyle 8 bin dolarımı vermediler kanal gidince, panelden çıkardım dailymotion kanalı ama hala bunlarda görünüyorum dailymotion sitesinde.
30 gün sonra otomatik çıkılıyor diye bir şey duydum bilmiyorum ama deneyimleyen oldu mu? dailymotion'u bağladığımız partnerden nasıl çıkabiliriz?
hocam panelden çıkarman bişey ifade etmiyor malasef. Partner firmasına kanal url si ile destekten veya mail ile yazıp talep etmen lazım. Onlarda Dailye mail atıyorlar. direk bi panelleri falan olmuyor dailyde çıkarabilecekleri. illa mail ile daily çıkarıyor. siz daily mail atsanız bile çıkmak için mcn firmanız ile görüşün cevabı geliyor size.
![]()
Partner firmasında mcn panel mevcut dailymotion'da basitte olsa , kanal davet et , kanal cikar + istatistikler yetkisine sahip oluyorsun . cikarsa 2snlik is bi buton ile![]()
Konun açılma sebebi aslında önemli kabul etmeden nasıl partnere giriyorki kanal hocam sizde mcn sahibisinin sanırım böyle bir açık vs varmı ?
oyle bir acik olsa buyuk vurgun olur , iliskilendirmeler mevcut bu mumkun degil . bir sekilde kendi yetkisini vermistir verirse partner'e şıp diye girebilir . artık dailymotion ile giris yap demistir gum.
aynısı "freedom" mevcut.
Universal Uploader
(dipnot: sakın dm ile giris yapmayin otomatik partner giriyosunuz, ornektir)
oyle bir acik olsa buyuk vurgun olur , iliskilendirmeler mevcut bu mumkun degil . bir sekilde kendi yetkisini vermistir verirse partner'e şıp diye girebilir . artık dailymotion ile giris yap demistir gum.
aynısı "freedom" mevcut.
Universal Uploader
(dipnot: sakın dm ile giris yapmayin otomatik partner giriyosunuz, ornektir)
Konun açılma sebebi aslında önemli kabul etmeden nasıl partnere giriyorki kanal hocam sizde mcn sahibisinin sanırım böyle bir açık vs varmı ?
dm ile giriş yapmayın derken ?
partnere bağlıyosun kanalı hocamyetkilendirme veriyosun sanırım linkte dm ile giriş yapınca ondan uyarmış
Partner manager aldirabilir sadece hocam ... apiler ile ancak davet atabilir mcn.. bazi mcnlerde super api yetkisi var onlar api ile kanal da kapattirabilir + bu tip kanallari da alabilir davetsiz sekilde.. bu tip yetkiye sahip 2 3 mcn var su anda onlarinda contentleri baya saglam durumda
hocam panelden çıkarman bişey ifade etmiyor malasef. Partner firmasına kanal url si ile destekten veya mail ile yazıp talep etmen lazım. Onlarda Dailye mail atıyorlar. direk bi panelleri falan olmuyor dailyde çıkarabilecekleri. illa mail ile daily çıkarıyor. siz daily mail atsanız bile çıkmak için mcn firmanız ile görüşün cevabı geliyor size.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.