E Bu Adam Bu Dizilerden Nasıl Kazanıyor Peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhans19

Kayıtlı Üye
Biz fragmanını atsak telif yeriz bu adam bu dizilerde nasıl reklam göstertiyor sorunsuz? Bilen varsa özelden yazsın ortaklaşa danaya girelim:D

gerçekten yorumsuz
report.
edit: ya hocam diyecek laf bulamıyorum size bu forumda gerçek anlamda kötü niyetli insanlar var o kanalı kapattırabilecek şerefte insanlar var

Böyle bulduğunuz her kanalı paylaşmayın bence,kanal forumdan birinin olabilir,kapanır sizin üstünüze kalır hocam.

Bakın bu ifşa durumuyla bir arkadaşımızın kanalını kapattırdınız flaglaya flaglaya.
Kanal sahibi benim, ne sorunun varsa gel benimle konuş konudan kaldır kanalımı yoksa şikayet edeceğim seni yöneticilere.

Bıraksaydın da kazanmaya devam etseydi keşke.

Kazanmasına birşey diyen yok isterse trilyonları götürsün ben sadece yöntemi öğrenmek istiyorum farklı bir amacım yok. Ne yaparız nereyi nasıl ayarlarızda bizde reklamı yayınlarız sorum bu.:)

Biri edilesin su linki. Yani sana ne oluyorda gelip buraya adamin kanalini paylasiyoruz.

Şu kanal paylaşma işine yasak getirilmeli. İsteyen kendi kanalını paylaşsın da bu kadar art niyetin olduğu yerde başkasının kanallarını paylaşmak olmuyor durun artık. Bugün onlara yarın bize.

Bakın bu ifşa durumuyla bir arkadaşımızın kanalını kapattırdınız flaglaya flaglaya.
Kanal sahibi benim, ne sorunun varsa gel benimle konuş konudan kaldır kanalımı yoksa şikayet edeceğim seni yöneticilere.

Sildim linki amacım birilerini ifşa etmek değil.

böyle kanal paylaşana öyle birgün iki gün değil süresiz uzaklaştırma getirilmeli bence

Sildim linki amacım birilerini ifşa etmek değil.

İfşa olacağı kadar oldu zaten. Sağolasın, yarın bir gün kapatıldığında tebriklerimi içerin bi pm gönderirim.
Ben kazanamıyorsam kimse kazanamasın mantığını Allah aşkına silin atın artık kafanızdan, 3 hafta deneme-yanılma yapmışım gözüme uyku girmemiş bir yolunu bulmuşum sen benden yolu istiyorsun. Emeksiz yemek istiyosun. Niye vereyim o kadar emeğimi, siz de araştırın o yabancı forum senin o türk forum benim tek tek gezin bi yerinden bi şey yakalayın sonra biri gelsin bu çok kazanıyo kapattıralım minvalli ifşaya girişsin.

yapmayın gözünüzü seveyim. bu kadar emek bu kadar kolay hiç edilmemeli.

Amacınız o tarz afişe etmek olmasa da forum kurallarına aykırı davranışınız nedeniyle 3 gün uzaklaştırıldınız. Konuyu tartışma uzamasın nedeniyle kapatıyorum, umarım kanalda bir problem yaşanmaz, geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri