E-Dergi Çıkıyor !

androitik

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta da gördüğünüz gibi e-dergi yapmaya karar verdim.

E-dergi sadece ytpara 'da değil diğer birçok forumda da olacak,yani sadece yt veya bir konuya değil birçok konuya hitap edecek;

youtube,webmaster,eğlence vb birçok konu !

E-dergi ismini belirlemedim , konu altında isim önerilerinizi ve diğer tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim .

Şu anda e-dergi yönetiminde ben varım ancak zamanla çoğalacağımızı düşünüyorum.

Dergiye sadece ben değil sizlerde bir şeyler göndererek , içerik bulmamıza katkıda bulunabilirsiniz !

E-dergi tek seferlik olmayacaktır, aylık yada 2 haftada bir olabilir , sizlerinde görüşlerinizi almalıyım !

Şimdilik sadece görüşlerimi belirtiyorum , konuya ilgi gösterirseniz ona göre yeni bir konu açıp , daha ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapacağım !

Son olarak r10. üyeliği olan varsa konu açmak için yada vermek için PM. atabilir mi?

İyi Günler !

Hocam okulum olduğu için yönetimde yer alamam ama seve seve takip ederim şimdiden hayırlı olsun.

Genç kardeşim bu dergiyi neden yapmak istiyorsun amacın ne ? Daha içeriğin ne olacağını belirleyememişsin....Bence;

1- Bu işi neden yapacağım sorusunun cevabını kendine ver,
2- Hedef kitleni belirle,
3- Kendine doğru kategorileri bul bu konularda uzmanlığın olsun ya da uzmanlığı olan ekip arkadaşları edin,

Sonrası zaten içerik oluşturma ve dağıtım senaryolarının hazırlanması.Sosyal hesaplar, web sayfası, mailler vb.

Olaya daha ciddi baktıktan sonra projenin fazlandırılması ile ilgili seni yönlendirebilirim.

Hocam yt para kazanma sistemini anlatacaksan ve bu dergi genis kitlelere ulasacaksa sıkintı olabilir... En kötü ihtimalle iş ortagimiz çoğalır:)

Genç kardeşim bu dergiyi neden yapmak istiyorsun amacın ne ? Daha içeriğin ne olacağını belirleyememişsin....Bence;

1- Bu işi neden yapacağım sorusunun cevabını kendine ver,
2- Hedef kitleni belirle,
3- Kendine doğru kategorileri bul bu konularda uzmanlığın olsun ya da uzmanlığı olan ekip arkadaşları edin,

Sonrası zaten içerik oluşturma ve dağıtım senaryolarının hazırlanması.Sosyal hesaplar, web sayfası, mailler vb.

Olaya daha ciddi baktıktan sonra projenin fazlandırılması ile ilgili seni yönlendirebilirim.

Amacım eğlenmek , güzel bir e-dergi yapmayı başarabilirsek ve dergiyi büyük kitlelere ulaştırabilirsek , bu en güzel duygu olur benim için.

Derginin konusu ,yapılışı belli ama açıklamadım şimdilik, ilgi olursa açıklarım.

Reklam almayı da düşünmüyorum, para kazanma amaçlı değil, en azından şimdilik, alırsam da site ve tanıtım için kullanacağım .

E-derginin öyle çok basit olmasını istemiyorum zaten, biraz ilgi toplasın.

Hocam yt para kazanma sistemini anlatacaksan ve bu dergi genis kitlelere ulasacaksa sıkintı olabilir... En kötü ihtimalle iş ortagimiz çoğalır:)

Hayat paylaşınca güzel ! :D

yardımcı olabilirim :)

Bence özgün çalışmaya dair şeyler ağırlıklı olsun forumda spama dair çokça bilgi var zaten

Zaten dergide spama yer verileceğini sanmıyorum ayrıca sadece yt ile alakalı olmayacak dergi birçok şeyi kapsayacak !

Tamam kardesim hayirli olsunda, bagirip durma yahu sesini alt konudan duydumda geldim kavgami var diye :p

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Öncelikle merhaba. Derginiz şimdiden hayırlı olsun. İlerleyen zamanlarda makale yazıp yollayabilirim vakit buldukça. Derginin son şeklini verdikten sonra yazım hataları, anlatım bozuklukları vb. yönlerden inceleme yapabilirim. Böylece benim de faydam dokunabilir. Youtube kazanç sistemini anlatmayı düşünüyorsanız lütfen vazgeçin. Bu işte para çok, hepimize yeter bunu biliyorum ama maalesef bilinçsiz ve tecrübesiz arkadaşlar yüzünden youtube kapılarını bizlere kapatıyor. Tabiri caizce ışığı gören dalıyor! Sonuç: Araştırmadan, deneme-yanılma yapmadan çok para kazanmak isteyen ancak sonrasında forumda-forumlarda yardım konuları açan bir sürü arkadaş! Üstelik defalarca aynı konular açılmasına rağmen. Basit bir örnek vermek istiyorum, adı aklıma gelmiyor da bir arkadaş çizgi film üstünden para kazanma yöntemleri anlatmıştı. Çok sürmedi, bir hafta sonra çizgi film kanalı patlaması yaşandı ve kapatılan, telif alan yüzlerce kanal çöp oldu. Umarım anlatabilmişimdir. İnsanlara balık tutmayı öğretmenin dahi bir usulü-adabı vardır. Teşekkürler. Mersin/Tarsus'tan saygılar.

Kardeşim ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama neyse sağ ol !

Demek istediği biraz gergin mesaj yazıyorsunuz.

Özellikle dergi çıkaracak birsinin kardeşim vs.. vs.. gibi kelimeler kullanması biraz tuhaf.

Projenizde başarılar.

Demek istediği biraz gergin mesaj yazıyorsunuz.

Özellikle dergi çıkaracak birsinin kardeşim vs.. vs.. gibi kelimeler kullanması biraz tuhaf.

Projenizde başarılar.

O değilde her mesajını sonuna ünlem koymasını kastetmiştim :)

Öncelikle merhaba. Derginiz şimdiden hayırlı olsun. İlerleyen zamanlarda makale yazıp yollayabilirim vakit buldukça. Derginin son şeklini verdikten sonra yazım hataları, anlatım bozuklukları vb. yönlerden inceleme yapabilirim. Böylece benim de faydam dokunabilir. Youtube kazanç sistemini anlatmayı düşünüyorsanız lütfen vazgeçin. Bu işte para çok, hepimize yeter bunu biliyorum ama maalesef bilinçsiz ve tecrübesiz arkadaşlar yüzünden youtube kapılarını bizlere kapatıyor. Tabiri caizce ışığı gören dalıyor! Sonuç: Araştırmadan, deneme-yanılma yapmadan çok para kazanmak isteyen ancak sonrasında forumda-forumlarda yardım konuları açan bir sürü arkadaş! Üstelik defalarca aynı konular açılmasına rağmen. Basit bir örnek vermek istiyorum, adı aklıma gelmiyor da bir arkadaş çizgi film üstünden para kazanma yöntemleri anlatmıştı. Çok sürmedi, bir hafta sonra çizgi film kanalı patlaması yaşandı ve kapatılan, telif alan yüzlerce kanal çöp oldu. Umarım anlatabilmişimdir. İnsanlara balık tutmayı öğretmenin dahi bir usulü-adabı vardır. Teşekkürler. Mersin/Tarsus'tan saygılar.

yt para kazanma hakkında yazı olacağını sanmıyorum zaten çünkü bunun hakkında birçok yazı var dergideki yazının faydası olmaz ama ytpara hakkında yazılar olabilir, yeni kişilere değilde zaten kazananların yada uğraşanların okuması için.

O değilde her mesajını sonuna ünlem koymasını kastetmiştim :)

Bende de öyle bir hastalık var "!" çok seviyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri