E-Sigara Kullanan Var mı?

kiltuy

Kayıtlı Üye
Yakın bi tanıdığım için e-sigara almayı düşünüyorum. Nette araştırma yaptım ve bi çok modelini olduğunu gördüm ve işin içinden çıkamadım açıkçası.

Kendisi bizzat kullanan ve sadece el alışkanlığı halinde sigara içen, fazla nikotin bağımlısı olmayan bi insan için önerebileceği bi marka, model var mıdır?

Bir de nerden temin edebilirim bu e-sigarayı?

Kullanan arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.

[MENTION=11176]kiltuy[/MENTION] sigarayı bırakmak için istiyorsan şöyle bir konu var incelemeni isterim. champix adında bir ilaçtan bahsediliyor.
SİGARAYI CHAMPIX İLE BIRAKANLAR, BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER!
Baya bi okudum yorumları zaten yılların konusu olmuş. Konu en az 4 yıllık ve hala aktif kullananlarda memnun ben bile yarın gidip araştıracağım. Sağolasın senin konu sayesinde buldum. Artık sigarayı bırakma zamanı geldi de geçiyor. Bu Champix denen ilacı forumda kullanan var mıdır?

Hocam yalan dolan bende vardı ne keyif veriyo ne başka bişey sigara gibi değil boş buhar

Sigara bırakma polikliniğine giderseniz 3 tane ilaçtan size uyanı veriyorlar eğer dediklerini yaparsanız ve gerçekten sigarayı bırakmak için çaba gösterirseniz sigaradan kurtuluyorsunuz. Bunun için verdikleri ilaçlar zyban,champix ve bir tane daha var. İsmini hatırlayamadım. Yakında bende kurtulacağım inş bu illetten..

Ben kullaniyorum mentollu likit kullan eger alirsan, 4 aydir sigara icmiyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Joyetech eCom Supreme 2200 mAh (mAh oranı ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir) modelini kullaniyorum.
Beğenmeyenler genellikle 10-30 liralık ucuz e-sigaraları denemiştir.
Sigara tiryakisiydim şimdi ise komple bırakıp sadece e-sıgara daha doğrusu e-nargile içiyorum.
30ml likit + 9ml nikotinli lerden alıyorum, nikotinsiz de alabiliyorsun, Nikotin oranını kendin seçiyorsun.
Memnunum üstüm başım leş sıgara kokmuyor, çevremde çok kişi artık e-nargile içiyor.
Gelecek ay kangertech markasından bir tane almayı düşünüyorum, nedeni ise daha güçlü olması ve yedek akkü özelliği.

YouTube bir çok video var, eshisha ver aramaya bir çok değişik markanın modelini görürsün.

Not:
Forumda bir konu daha var bu esigara hakkında o konu ticarete geçiyor diye o konun altına görüşümü yazmadım.

Son düzenleme:
[MENTION=11176]kiltuy[/MENTION] sigarayı bırakmak için istiyorsan şöyle bir konu var incelemeni isterim. champix adında bir ilaçtan bahsediliyor.
Baya bi okudum yorumları zaten yılların konusu olmuş. Konu en az 4 yıllık ve hala aktif kullananlarda memnun ben bile yarın gidip araştıracağım. Sağolasın senin konu sayesinde buldum. Artık sigarayı bırakma zamanı geldi de geçiyor. Bu Champix denen ilacı forumda kullanan var mıdır?

ben bu ilaçla bıraktım 2 ay içmedim ama sonra geri başladım.

2 senedir kulllanıyorum..Ve esigara dünyasını gelişmeleri yakından takip ediyorum..

Esigara almayı düşünüyorsan bütçene göre tercihde bulunabilirim..

Son düzenleme:
Konuyla ilgili sigara birakmayi dusunen arkadaslar icin 'nicotinell bant' oneririm. Gece yatmadan once kolunuza yapistiriyorsunuz, 24 saat kolunuzda bekletiyorsunuz. Sigara icme istegi cok az ile yok arasi oluyor bu bant takili iken. E-sigara nin aksine, sigara iciyorrmus gibi dudak aliskanligimizda devam etmedigi icin, 1-2 haftalik kullanim sonrasi bile sigarayi ve bandi birakmak icin mumkun. Ozellikle ciddi anlamda su illetten kurtulayim diyen ve kendini sartlandiran kisiler icin, yuksek oranla kesin sonuca ulastiran bir cozumdur.

Patlıcanda da yüksek nikotin var eğer illa nikotinse ama bırakmak istiyosan tedabi merkezleri var e-sigarayla falan olmaz

e sigara ben 1 yila yakin kullandim ve 3 hafta oldu bu pisliktende kurtuldum. e sigaranin tek avantaji normal sigara gibi binlerce zarali madde olmamasi ve pis kokmamasi. Baska bir avantajida yok zaten.

Kötü yönleri:

1-Hardware sürekli bozuluyor.
2-Insanin elinden hic düsmüyor cünkü bitmek bilmiyor.
3-Kisa süre sonra nefes darligi yasamaya basliyorsun. 5 basamak merdiven ciksan nefes nefese kaliyorsun.
4-Migde karin agrilari artabiliyor.
5-vücüdünüzunbircok yerinden büyük sivilceler cikabiliyor

Bunlar bir kaci sadece# daha fazla olumsuzluklar tespit ettim, zaten bu nedenlede biraktim suan normale dönüyor hersey benim icin ve kesinlikle tavsiye etmiyor.

hocam bu ilacı kullandım kendim zaten eczanede çalışıyorum sigarayı bırakmak isteyipde bu ilacı kullanıpta bırakmayan insan görmedim kendim 2 kutu kullandım 8. gün sigarayı bıraktım gel gelelim 2 sene sigara içmedim hayattan gayet tat aldım ama başıma bazı can sıkıcı olaylar geldi o yüzden tekrar başladm 6 aydır da içiyorum sigarayı ama ilaçtan tekrar kullanmaya niyetim var yan etkiler olarakta HD rüyalar görüyosun Mide bulantısı felan oluyor ama çok nefret ettirecek kadar değil yani fiyatıda 1 aylık sigara parası bi şey değil

Hocam bırakmışken niye başlama gereği duydun iki ayda az bi süre değil sonuçta

Aslında ben çok zor bırakacak bi tiptim günde 2 paket içiyodum yiyodum sigarayı resmen. Herşeyi denedim bırakamadım. Bu ilaçla gerçekten bıraktım. Sonra Yemekten sonra, kahveyle, çayla, birayla hiç canım istemedi. Aha dedim gerçekten bıraktım.

Sonra başıma bi sıkıntı geldi çok fena birinden 1 sigara istedim o anın mutsuzluğuyla. içtiö hiçbişey anlamadım. Ama sigara bırakınca 1 tane sigara pakete dönüyo işte.

Bırakmayı düşünen varsa 3 hafta zorluğu var. ondan sonar sigara hiç içmemiş gibi oluyosun canın istemiyo gerçekten

Hayatımda hiç içmedim içmenizi de tavsiye etmem.İçtiysenizde acil olarak hemen bırakın.

İleride aile kuracaksınız veya kurdunuz çocuklarınız olacak. Size en ihtiyacı olduğu çocukluk-ergenlik çağında siz sigara yüzünden hasta olabilirsiniz.Ve çocuğunuzu en zorlu dönemlerinde yanlız bırakabilirsiniz.Birde böyle düşünün sigara tek sizi etkilemez.Geleceğinizi de etkiler.

Aslında ben çok zor bırakacak bi tiptim günde 2 paket içiyodum yiyodum sigarayı resmen. Herşeyi denedim bırakamadım. Bu ilaçla gerçekten bıraktım. Sonra Yemekten sonra, kahveyle, çayla, birayla hiç canım istemedi. Aha dedim gerçekten bıraktım.

Sonra başıma bi sıkıntı geldi çok fena birinden 1 sigara istedim o anın mutsuzluğuyla. içtiö hiçbişey anlamadım. Ama sigara bırakınca 1 tane sigara pakete dönüyo işte.

Bırakmayı düşünen varsa 3 hafta zorluğu var. ondan sonar sigara hiç içmemiş gibi oluyosun canın istemiyo gerçekten
Hocam verdiğin bilgiler için teşekkürler bende şu borçlardan bir türlü fırsat bulup alamamıştım. Artık sıkıntılarım azaldı bu ilacı birde ben deneyim inş bırakırız Zararın neresinden dönersek kar hocam. Birde hergün bilgisayar başındayız sigara üstüne sigara derken ciğerler bitiyor

2 senedir kulllanıyorum..Ve esigara dünyasını gelişmeleri yakından takip ediyorum..

Esigara almayı düşünüyorsan bütçene göre tercihde bulunabilirim..

hangi marka likit ve ürün kullanıyorsunuz ? ben just 2 eleaf aldım 2 gün önce bu ürünü kullandınız mı hic

Su ilactan bende alayim ya :( . 1 aylik sigara parasi neredeyse. Denemeye deger ama keske 500TL bicmeselermis fiyata. Saglik pazarligi gibi olmus.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri