Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence almamalısın normal sigara bile çatur çutur zehirliyoken öyle bi sigara nasıl zehirler tahmin bile edemezsin
hocam ben zaten 9 senedir normal sigara kullanan biriyim e sigaraya başlama sebebim sigarayı bırakmak
Eleaf Ijust 2 yada Eleaf Ijust s bunlar başlangıç için gerçekten güzel makineler kesinlikle tavsiye ederim. ben aliexpress ten aldım kargo + ürün toplam 28$ ijust 2 için. inan ne öksürük ne balgam nede hırıltı kalmadı ama tabi doktor duman türevlerini yasaklayana kadar![]()
bence almamalısın normal sigara bile çatur çutur zehirliyoken öyle bi sigara nasıl zehirler tahmin bile edemezsin
Merhaba arkadaşlar ben e sigara almak istiyorum fakat nerden alınır hangi alet alınır bunlar hakkında net bir bilgi sahibi değilim yardımcı olabilecek var mı ?
e sigara yasaklı ürünler kategorisinde gümrükten geçerken sorun olmadımı?
---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------
ben 1 aydır kullanıyorum.çok memnunum.hiç sigara çekmiyo canım.sigarayı bırakacaksan tavsiye ederim.bir süre sonra e sigarayı da bırakırsın zaten.bide zararı çok az sigaraya göre.zaten içince anlarsın.ben sigara içerken vücudu etkiliyodu.e sigaraya başlayınca vücut kendine geldi diyebilirim.kendimi şimdi daha iyi hissediyorum
Evic vtc 75 + Aspire mini Atomoizer kullanıyorum
Esigara zararlı diyenler, sigaradan zararlı olamaz, içinde, 5000 tane zahir yok, sadece nikotin çekiyorsun o da belli ölçüde, Almanyada, Amerikada bu konuda belgeseller var.
Esigaranın zararlı olduğunu iddaa edenler sigara baronlarıdır. Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu burda tüm bilgiler var okuyun, Adam akciğer filimlerini yayınlamış sigara içerken %80 ni bitmiş, 7 yıldır e sigara içiyormuş tamamına yakın ciğerleri toplamış bunlar yaşanmış şeyler. En iyisi içmemek fakat bırakması zor olan kişiler deneyebilir fakat merdiven altı ürünler ile değil, kaliteli ürünler ile o zaman sıkıntı olmaz. Ürünleri ; https://www.fasttech.com/ sipariş verebilirsiniz, en paradan direk çekim yapabiliyor..
Umarım faydalı açıklama olmuştur![]()
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] Hocam at artık şu adresi PM den dehalledelim şu işi
Unuttum sanma , aklımdasın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.