E-Ticaret ile ilgilenen var mı?

hocam 4000 tl disinda aylik ve yillik harcanan masraf acaba nedir ?

Gunde 10 tl adwords ayda 300 tl yapar ben 300 tl n11 her tarafinda reklam veririm :) ve gunde 250 urun satma garantisi veririm arti reklam yoneticimle gorusurup butun sattim urunlerin kargo ucretlerinide n11 odetirim :)

300 TL ile o dediklerinizi yapamazsınız. ayrıca burada önemli olan sadece ürün satmak değil sattığın üründen kar etmektir. Mesela n11 aksesuar ürünlerinde %20 komisyon alıyor. direk piyasadan %20 pahalısın demek. çok büyük dezavantaj.

4000 Tl haricindeki diğer masraflar

AYLIK
150 TL Muhasebe ücreti
70 TL civarı satış yapsanda yapmasanda çıkan vergiler.
150 TL Server Parası
300 TL Adwords

YILIK
350 TL defter tasdik parası

Şuan için bunlar.

Suan boşta duran daha önce forumdan devraldığım elektronik ticaret ve bilişim hizmetleri açılışlı limited şirket var resmi olarak ortak birşeyler yapmak isteyen olursa değerlendirebiliriz ilgililere duyurulur:p

n11 to n11 ifadesini duydum ya bugün kimse moralimi bozamaz :D Çünkü herkes spamci , geçende iddaa'da spam yapılır mı diye bir konu açılmıştı :D İnanın devlet biraz bizim foruma destek çıksa ülkeye çok fena döviz getiririz :D

Spam :) Olmazsa olmazimiz. Forumun %80 i spamci diye dusunuyorum. Her türlu spam konusu acilir forumda :) İnnial kartin spamini bile yapiyorum :) Ama o meslek sirri soylemem fixlenirse aylik xxxx kazanc yok olur. Bir hacker sozu derki ne kadar buyuk olursan ol her sistem guncelemende mutlaka bir açik dogacaktir. Yani burda youtube aciklarindan faydalanip spam yapiyoruz eticaret n11 aciklarindan migrosta innialin acigindan daha belki bilmedigimiz ne aciklar vardir ve milletin gizli tutup spamin dibine dibine vurdugu :)

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

300 TL ile o dediklerinizi yapamazsınız. ayrıca burada önemli olan sadece ürün satmak değil sattığın üründen kar etmektir. Mesela n11 aksesuar ürünlerinde %20 komisyon alıyor. direk piyasadan %20 pahalısın demek. çok büyük dezavantaj.

4000 Tl haricindeki diğer masraflar

AYLIK
150 TL Muhasebe ücreti
70 TL civarı satış yapsanda yapmasanda çıkan vergiler.
150 TL Server Parası
300 TL Adwords

YILIK
350 TL defter tasdik parası

Şuan için bunlar.

hocam n11 de aksesuar orani %10 dur 100 tl lik bir aksesuar satsan 10 tl odersin komisyon olarak %10 insanin gozune cok buyuk gelsede aksesuar satis tutari dusuk oldugundan komisyonda dusuk oluyor. Hocam n11 de piyasadan daha ucuza satarsin ve kar elde edersin eger sistemi bilirsen mesela denk gelmisindir bir aksesuar alacaksin piyasada 190 tl diyelim n11 de 140 tl ve bu fiyata satan en az 10 magaza var n11 de zarar edecek olsalar o magazalar o fiyata satarmi hic bu arada zamaninda 2 tane buyuk butceli eticaret girisimi yaptim ama 2 side husranla sonuclandi en buyuk sorun insanlara guven vermek adamlar direk niye senden urun alayim dusuncesinde ama n11 dogus grubunun hersey sistemli isliyor ne musteri nede magaza magdur olmuyor ama eger param var ve macera ariyorum amacim urun satmaktan cok kariyer yapmak basarili bir insan olup bir yerlere gelmek diyorsan eticaret sitesi kur ufakta olsa kendini kanitla buyuk holdinglerden sponsor destegi talep et ancak o sekilde cok iyi yerlere gelebilirsin ornek shop90.com zamaninda acun medya sponsordu kendilerimi kanitladi su anda acun ilicali shop90.com ortagi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri