E-ticaret Site Projesi Yatırım Ortaklığı

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Abiler merhaba

Üzerinde uzun zamandır araştırmaları , detaylı analizleri ve firmalarla ön görüşmeleni yaptığım ve müşteri potansiyeli seviyesi yüksek ve hazır olan e-ticaret sitesi projemi hayata geçirmek için "Yazılım , tasarım ve Logo entegrasyon" bilgisi olan birine ihtiyacım var.. İlgilenen arkadaşın aynı zamanda %30 oranında projeye ortaklığı da söz konusu olacak.. Teknik kısımları tamamen üstlenmesi veya takip etmesi gerekecek. Çünkü teknik kısımlara dair bilgim yok ama diğer süreçlerin hepsini yönetebilirim. Zaten söylediğim gibi bütün görüşmeleri yaptım.

Burada konu açmamın sebebi 1,5 yıldır sitedeyim ve belki forumca tanınan güvenebileceğimiz arkadaşlar ilgilenir diye düşündüm , R10'da hiç tanıdığım yok hatta üyeliğim de yok..

İlgilenen arkadaşların amiyane tabiriyle eskilerden olması ve İstanbul'da olmaları daha iyi olur.. Projenin kabaca anlatımını yapabilirim ama detaylar yüz yüze konuşulacak.

Yanlış anlaşılmasın , bahsettiğim detaylar haricinde herhangi bir yatırım desteği beklentim yok , bu teknik konular haricinde reklam , tanıtım ve diğer maliyetler anlaştığımız takdirde ortak olarak karşılanacak..

İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler , teşekkürler , saygılar sevgiler..

çelişkili değil hocam çünkü ortaklık için aradığım arkadaşın zaten bahsettiğim niteliklere sahip olmasını istediğimi söyledim.. Adam hem o niteliklere sahip olup hem de yazılım vs için para istemez heralde diye düşünüyorum ?
anladım hocam o vakit . Ben çelişik anlamışım :D

Uzun zaman araştırıp, detaylı analiz yapıp müşteri potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorsan niye ortak arıyorsun anlamadım. Bitane hazır e-ticaret paketi alabilirsin, firma sana sunumunuda yapar. Faturalandırmadan kargo takibine hepsi modül olarak içinde olacak zaten. Sana sadece ürün girişi yapmak kalıyor, onuda istersen ücretiyle birine yaptırabilirsin. Sonrasında baktın çok yoğun talep geliyor, ilan açar işçi çalıştırırsın. Seninkisi biraz riski dağıtmak olmuş :)

Uzun zaman araştırıp, detaylı analiz yapıp müşteri potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorsan niye ortak arıyorsun anlamadım. Bitane hazır e-ticaret paketi alabilirsin, firma sana sunumunuda yapar. Faturalandırmadan kargo takibine hepsi modül olarak içinde olacak zaten. Sana sadece ürün girişi yapmak kalıyor, onuda istersen ücretiyle birine yaptırabilirsin. Sonrasında baktın çok yoğun talep geliyor, ilan açar işçi çalıştırırsın. Seninkisi biraz riski dağıtmak olmuş :)
Hocam fikriniz için teşekkürler ama bi E-ticaret sitesinden bayilik almayı düşünmeyeceğm kadar güvendiğim bi proje.. Benim maliyeti ve riski karşılayacak kadar nakitim var ama teknik kısmı tek başıma yönetem bu yüzden birini arıyorm

Hocam fikriniz için teşekkürler ama bi E-ticaret sitesinden bayilik almayı düşünmeyeceğm kadar güvendiğim bi proje.. Benim maliyeti ve riski karşılayacak kadar nakitim var ama teknik kısmı tek başıma yönetem bu yüzden birini arıyorm

Bunun gibi birkaç sağlam firma daha var. Referanslarını bir incelemeni öneririm ;) Popler Markalarn E-Ticaret Projeleri

750 TL gibi bir tutara tüm ihtayaçlarınızı karşılayacak web sitesi ve eğitimi verebiliriz.

Alan adı + Sunucu + SSL + Eğitim

http://www.ytpara.com/webmaster-paz...caret-sistemi-ek-gelir-elde-etme-sistemi.html

Hayır anlamadım gelirden %30 veriyorsunuz ama gider ortak çok ilginç :D

Hayır anlamadım gelirden %30 veriyorsunuz ama gider ortak çok ilginç :D

=) Hocam ortak derken sonuç olarak %30 ve %70 olarak payların dağıtılması da bi ortaklık.. Orda ortaklıktan kastım yine %30 luk oranda maliyetin karşılanması..

Edit : sanırım yarın konuyu yazılımcı arıyorum olarak değiştiricem =)

Merhaba,
Tek başınada rahatlıkla yapabilirsin, aham şaham bir para yatırmana gerek yok, yapman gerekenler.
1. Opencart veya proticaret yazılımı kurucaksın bunlar ücretsiz.
2. Logo yaptırıcaksın 15tl.
3. Hosting alıcaksın yıllık 20tl.

Gerisi sende bitiyor, kategorilerini oluşturup ürünlerini giriceksin.

Merhaba,
Tek başınada rahatlıkla yapabilirsin, aham şaham bir para yatırmana gerek yok, yapman gerekenler.
1. Opencart veya proticaret yazılımı kurucaksın bunlar ücretsiz.
2. Logo yaptırıcaksın 15tl.
3. Hosting alıcaksın yıllık 20tl.

Gerisi sende bitiyor, kategorilerini oluşturup ürünlerini giriceksin.
Hocam düşündüğüm sistemde siparişlerin mağazaların paneline düşmesi ve bana faturalandırmaları gerekiyo havuzda toplanan paranın dağılımı için logo muhasebe programının entegrasyonu ve sanal pos entegrasyonu gerekiyo.. Bunlar için sanırım opencard sistemine bişiler eklenmesi gerekiyo sanırım.. Tamamını ekleyerek yani özel modüller yazdırarak halledebiliyo muyuz onu da bilmiyorum.. Tüm bunların haricinde sonra çıkabilecek sorunları yönetmesi için ben ortaklık istedim çünkü kendim halledemem diye düşünüyorum veya sürekli teknik destek almam lazım bu da daha fazla maliyet gerektirebilir.. Teşekkürler yönlendirmeniz için.. Sanırım kendim uğraşmayı deneyeceğim..

Hocam düşündüğüm sistemde siparişlerin mağazaların paneline düşmesi ve bana faturalandırmaları gerekiyo havuzda toplanan paranın dağılımı için logo muhasebe programının entegrasyonu ve sanal pos entegrasyonu gerekiyo.. Bunlar için sanırım opencard sistemine bişiler eklenmesi gerekiyo sanırım.. Tamamını ekleyerek yani özel modüller yazdırarak halledebiliyo muyuz onu da bilmiyorum.. Tüm bunların haricinde sonra çıkabilecek sorunları yönetmesi için ben ortaklık istedim çünkü kendim halledemem diye düşünüyorum veya sürekli teknik destek almam lazım bu da daha fazla maliyet gerektirebilir.. Teşekkürler yönlendirmeniz için.. Sanırım kendim uğraşmayı deneyeceğim..
Daha önce ortaklık yaptın mı bilmiyorum, vede önermiyorum yapıcaksan tek başına yap herkez ile ortaklık yapılmaz.

Web scriptinde zaten admin panelleri mevcut siparişlerin otomatik düşüyor, ufak bir musahasebe programı alarak otomosyonuna entegre edebilirsin, ödeme düştüğü an otomosyon otomatik faturasını keser.

Bir işe başlarken 6 ay cebten hesaplaman gerekiyor illaki her türlü aksilikler çıkıcaktır bunları tecrübe ederek daha iyi işler yapabilirsin, hakkında hayırlısını dilerim.

Daha önce ortaklık yaptın mı bilmiyorum, vede önermiyorum yapıcaksan tek başına yap herkez ile ortaklık yapılmaz.

Web scriptinde zaten admin panelleri mevcut siparişlerin otomatik düşüyor, ufak bir musahasebe programı alarak otomosyonuna entegre edebilirsin, ödeme düştüğü an otomosyon otomatik faturasını keser.

Bir işe başlarken 6 ay cebten hesaplaman gerekiyor illaki her türlü aksilikler çıkıcaktır bunları tecrübe ederek daha iyi işler yapabilirsin, hakkında hayırlısını dilerim.
Hocam uzun süre kazanç beklemiyorum zaten.. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.. Son olarak muhasebe programının entegrasyonu ve opencard ta olmayan modüllerin yazılımı için tavsiye edebileceğiniz biri varsa görüşmek isterim.. Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri