E-Ticaret Sitelerine Ürün Girilir, Film Eklenir, C/P işleriniz yapılır.

• Kullanıcı MeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş İlanları

MeM

Kayıtlı Üye
İŞ ALIMI : AÇIK
Merhaba, Copy-Paste işleriniz yapılır.
Fiyatlar 100 c/p için 20-50 TL(zorluğa bağlı) arası değişiyor.
Film girişi: 100 film - 30 TL
Ürün girişi: 100 ürün -30 TL
Günlük olarakta ürün, film ve.s c/p işlerinizi yapabilirim.
Devamlı çalışmak isteyen arkadaşlara indirim yaparım.
Ödeme yöntemleri: Garanti, İş Bankası, Finansbank, Denizbank, YapıKredi, VakıfBank, BankAsya, Ziraat, WEBMONEY
Not: Ticaret Puanı Düşük Olanlardan İlk Ödeme Alınır.

WMARACI Yorumları

Arkadaş ile 100 konu üzerinden çalıştık, gayet güzel ve verimliğ çalışıyor. Kendisi de kabul ederse çalışmaya devam etmek isterim

arkadaşla küçük bi iş anlaşması yaptık. Çok temiz ve güvenilir, işini severek yapan bir arkadaşımızdır kendisi, tavsiye ederim

Kendisine gözünüz kapalı iş verebilirsiniz. 3 haftadır birlikte çalışıyoruz. Sorunsuz bir şekilde çok hızlı teslimat sağlıyor. Devamlı çalışacağız.

Cok sağlam iş yapiyon D

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun süre çalıştığım bir arkadaştır. Güvenilir ve işini en iyi şekilde yapmaya gayret eder

Arkadaş hızlı ve güvenilir.

R10 Yorumları

hızlı ve güvenilir 200 ürünü 2 saatte ekledi görüşmek üzere

Öncelikle iletişimi çok iyi. Yani yazdığınızda ulaşabiliyorsunuz, cevap geliyor. Her işte aksilik olabilir, gecikme olabilir ama iletişim iyiyse her sorun çözülür. Maalesef forumda garip kişiler var. Parayı verene kadar muhabbet iyi sonrası berbat. Hastalık sebebiyle iş biraz gecikti ama şikayetim yok iyi hizmet aldım. Böyle bir işim olursa ilk tercihim olacak kendisi.

Cp yaptırıldı.Dürüst ve işinde iyi bir arkadaş.

Oldukça başarılı ve hızlı 200 adet dizi eklemesi yaptırılmıştır. (Devam edeceğiz) Ellerinize emeğinize sağlık :)

100 adet makale için anlaşma sağlandı. Makaleler teslim edildi. Sonuç bekleniyor.

Ancak deneme olarak eklediği 2 adet makalede dahi titizliği oldukça kaliteli iş yaptığını gösteriyor.

bol kazançlar

Özenli ve zamanında teslimat için teşekkürler

c/p post attırdım hızlı ve sorunsuzca tamamladı. kısa sürede tekrar çalışmak ümidiyle.

Uzunca süredir çalışıyorum bu arkadaşımızla. Çok hızlı ve işini takip eden bir arkadaşımız.

Çok güzel bir iş cikartti arkadaş hemde 1 günde

Multi Konu Wmaraci: https://wmaraci.com/forum/editorluk...girisi-urun-girisi-hizli-teslimat-387977.html

Multi Konu R10: Copy-Paste işleriniz yapılır.

Son düzenleme:
skype eklermisiniz hocam gg için 300-400 adet ürün eklenicektir belirledigim sablon kullanarak. fiyat ile birlikte dönüs bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri